הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בפרק כף היד

MrShayke77

משתמש מתחיל
95
6
נק' מוניטין:
6
95
6
כל כמה זמן(חודשים בדרך כלל), יש לי כאבים בשורש כף היד(גם ביד ימין וגם בשמאל, עכשיו זה בימין) ואני ממש לא יודע מה לעשות. זה כואב לי שאני מעלה ומוריד אותה. בדרך כלל זה פשוט עובר עם הזמן(אחרי שבוע בערך), אבל זה מפריע לי באימונים.
מה אפשר לעשות כדי להעלים את הכאב? ונראלי שלא צריך ללכת לרופא כי זה בא והולך כל כמה זמן. לא נראה לי שזה גם דלקת.

אני לא יודעת אם אעזור לך אבל אנסה.
בעבר פעם בחודש למשך שבוע היה כואב לי שורש מפרק כף היד (ימין) מדלקות חוזרות ונשנות.
הלכתי לרופא, הפיתרון שלו היה לשים משחת שרירים כלשהיא (בנגיי/וולטרן וכו') ולתת ליד מנוחה - פשוט לא להשתמש בה, ולשים כפפה אורטופדית (ככה שאולי ללכת לרופא יהיה מיותר כי ככה"נ זה מה שהוא יגיד לך. אלא אם תלך בכ"ז וימצאו משהו חריג).
אני כבר חצי שנה בלי דלקות שם והכל בזכות הכפפה האורטופדית שאני שמה במהלך האימון.
המאמץ עם היד הוא אותו מאמץ בעבודה ובאימון, הכפפה שומרת על המפרק ממש טוב.

כל כמה זמן(חודשים בדרך כלל), יש לי כאבים בשורש כף היד(גם ביד ימין וגם בשמאל, עכשיו זה בימין) ואני ממש לא יודע מה לעשות. זה כואב לי שאני מעלה ומוריד אותה. בדרך כלל זה פשוט עובר עם הזמן(אחרי שבוע בערך), אבל זה מפריע לי באימונים.
מה אפשר לעשות כדי להעלים את הכאב? ונראלי שלא צריך ללכת לרופא כי זה בא והולך כל כמה זמן. לא נראה לי שזה גם דלקת.

תנסה להפעיל את הראש ולחשוב מה הסיבה שהכאב מופיע מתי שהוא מופיע. מה עשית שונה באותו אימון/יום/שבוע וכו'.
מעבר לזה , אין כאן יותר מדי פרטים שאפשר לתת לך אבחנה יותר טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית