הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת מוצר:"Liquid Grip"

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך

nlr666

משתמש כבד
19,794
21,949
נק' מוניטין:
25,635
19,794
21,949
לא לזוז
למי שלא ראה את הפוסט שמשה העלה **קישור**
קיבלתי את המוצר לפני יומיים,משתמש בו רק לדדליפט.
נתחיל בכמה פרמטרים:
ריח:מזכיר קרם ידיים בניחוח פצ'ולי/וניל,ריח נחמד 8/10
אחיזה:מעולה בהנחה שנותנים למוצר כמה שניות להתייבש (מה שלא עשיתי בהתחלה) 9.5/10
לכלוך: מלבד שאריות על היד,אין משהו מיוחד(תמונה לאחר שימוש),10/10
מחיר:60 ש"ח לבקבוקון הקטן,ניתן למילוי חוזר.מחיר סביר.
משלוח:הזמנתי ממוכר באנגליה(E-BAY) אז המשלוח הגיע תוך 10/12 יום(לא זוכר בדיוק) 10/10
ציון משוקלל שלי:9.5/10-מומלץ.

ציטוט של @saaravi שהתשמש במוצר באימון היום:"ללא ספק יותר טוב ממגנזיום רגיל"

מחיפוש מהיר ברשת על המוצר קראתי רוב התגובות היו טובות.

שורה תחתונה,מוצר מעולה,חוסך בלגן של ניקוי המגנזיום הרגיל,אמונם חסרה ההרגשה של המגנזיום האותנטי אבל בהנחה שבמכון שלכם זה אסור אז זה פיתרון מצויין מבלי להתפשר.מה גם אני משתמש במוצר רק לדדליפט אז זה יספיק לי לתקופה ארוכה יחסית.
האם היית קונה שוב את המוצר:ללא ספק,כן.

במידה ועוד מישהו קיבל את המוצר אני אשמח לשמוע ביקורות.

תמונה של המוצר (למי שלא ראה):
12905_260120145181.jpg

נערך לאחרונה:
היי, כמה אתה שם בפעם אחת? זה מספיק לכל הסט? או אחרי כל סט? ולכמה זמן אתה מעריך שזה יספיק לך? והקניה נעשתה דרך אמאזון?

• פותח/ת השרשור
היי, כמה אתה שם בפעם אחת? זה מספיק לכל הסט? או אחרי כל סט? ולכמה זמן אתה מעריך שזה יספיק לך? והקניה נעשתה דרך אמאזון?
השתמשתי היום בשני סטים בלבד,שמתי טיפה קטנה בכל תחילת סט.
בהנחה שהשימוש הוא רק לדדליפט ובכמות סבירה,זה יוכל להספיק ל3-4 חודשים.

שמתי פעם אחת לפני הסט השני של החימום. הספיק לי לכל הסטים כולל העבודה. (לפני האחרון שמתי עוד ממש קצת כי עליתי)

באופן כללי מאוד מרוצה מהמוצר.

לא יכול לתת מוניטין...
שאלתי אחד מהמכון אצלינו, מסתבר שמותר אצלינו מגנזיום, אבל למרבה הפלא הוא אמר לי שהאחיזה שלו הרבה יותר טובה עם המגנזיום.
אולי הוא קנה חברה אחרת.. בכל מקרה אני מעדיף לקנות כזה ולנסות. אני לא אוהב להתלכלך 😛

לכלוך: מלבד שאריות על היד,אין משהו מיוחד(תמונה לאחר שימוש),10/10
אתה לא שם מספיק. אם הידיים שלך לא לבנות לגמרי לפני השימוש, זה אומר שלא שמת מספיק. קשה לדעת אבל מהתמונה שלאחר השימוש, אבל אני מהמר שאתה לא שם מספיק. אם תשים יותר, האחיזה תהיה טובה יותר. מה שכן, אתה תצטרך לתת לזה 30-40 שניות להתייבש.

• פותח/ת השרשור
אתה לא שם מספיק. אם הידיים שלך לא לבנות לגמרי לפני השימוש, זה אומר שלא שמת מספיק. קשה לדעת אבל מהתמונה שלאחר השימוש, אבל אני מהמר שאתה לא שם מספיק. אם תשים יותר, האחיזה תהיה טובה יותר. מה שכן, אתה תצטרך לתת לזה 30-40 שניות להתייבש.
בסט שבאמת הייתי צריך אחיזה טובה,שמתי יחסית הרבה אבל לא חיכיתי שזה יתייבש והמוט החליק לי.
לקח לפעם הבאה.
גם אל זה נגיע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית