עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תעדכן אחרי האימון שלך עם המוצר.פיצי, אבל לפי החישובים המתמטיים שלי זה יחזיק לי להמון זמן. ד"א אני גם שילמתי 60 שקל! ממוכר אחר
בהנחה שאתה משתמש בכל ארבעת האימונים שלך בשבוע אז אני משער שלחודש אחד/חודש וחצי(מדובר על הבקבוקון הקטן שבתמונה**).לכמה זמן מספיק בקבוקון כזה, בהנחש שאני מתאמן 4 פעמים בשבוע?
אני עוד לא משתמש בו, רק עוד שבועיים או יותרתעדכן אחרי האימון שלך עם המוצר.
בהנחה שאתה משתמש בכל ארבעת האימונים שלך בשבוע אז אני משער שלחודש אחד/חודש וחצי(מדובר על הבקבוקון הקטן שבתמונה**).
השתמשת במוצר הזה ספציפית?
סבבה תודה!כן. בוא נגיד שבשביל דדליפט קלאסי הוא די והותר. בתרגילים שדורשים יותר אחיזה כמו סנאץ' גריפ דדליפט או שראגס מתחילים להרגיש שזה עדיין מוצר נחות ביחס לאבקה...
לך על זה.רוצה לקנות את המוצר בשביל דדליפט ו-chinups מה אתם אומרים ?
לך על זה.
אבל אם אתה יכול להשתמש במכון אצלך במגנזיום רגיל אז אין צורך בזה.
יותר משתלם עם הערכת מילוי.מה יותר שווה ? לקנות בקבוק גדול או לקנות בקבוק קטן עם ערכת מילוי מחדש ?
לאיזה תרגילים אתה משתמש בזה? (חוץ מדדליפט כמובן)זה מתאים, עדיף עם מילוי, אני קניתי רק את הקטן, ועכשיו מתכנן לקנות חדש עם מילוי שיהיה כשזה נגמר
קרה לי בפעם הראשונה..הרס לי PR :(אבל חשוב לתת לזה להתייבש אחרת זה יותר מחליק
אני מעדיף את הליקוויד על מגנזיום רגיל. פחות מלכלך ונשאר יותר זמן על הידיים .לך על זה.
אבל אם אתה יכול להשתמש במכון אצלך במגנזיום רגיל אז אין צורך בזה.
זה כל הכיף..כי מבחינת אחיזה זה דומה פחות או יותר.ה שכן חסר הענן של האבק שתופסים את המוט
למי שלא ראה את הפוסט שמשה העלה **קישור**
קיבלתי את המוצר לפני יומיים,משתמש בו רק לדדליפט.
נתחיל בכמה פרמטרים:
ריח:מזכיר קרם ידיים בניחוח פצ'ולי/וניל,ריח נחמד 8/10
אחיזה:מעולה בהנחה שנותנים למוצר כמה שניות להתייבש (מה שלא עשיתי בהתחלה) 9.5/10
לכלוך: מלבד שאריות על היד,אין משהו מיוחד(תמונה לאחר שימוש),10/10
מחיר:60 ש"ח לבקבוקון הקטן,ניתן למילוי חוזר.מחיר סביר.
משלוח:הזמנתי ממוכר באנגליה(E-BAY) אז המשלוח הגיע תוך 10/12 יום(לא זוכר בדיוק) 10/10
ציון משוקלל שלי:9.5/10-מומלץ.
ציטוט של @saaravi שהתשמש במוצר באימון היום:"ללא ספק יותר טוב ממגנזיום רגיל"
מחיפוש מהיר ברשת על המוצר קראתי רוב התגובות היו טובות.
שורה תחתונה,מוצר מעולה,חוסך בלגן של ניקוי המגנזיום הרגיל,אמונם חסרה ההרגשה של המגנזיום האותנטי אבל בהנחה שבמכון שלכם זה אסור אז זה פיתרון מצויין מבלי להתפשר.מה גם אני משתמש במוצר רק לדדליפט אז זה יספיק לי לתקופה ארוכה יחסית.
האם היית קונה שוב את המוצר:ללא ספק,כן.
במידה ועוד מישהו קיבל את המוצר אני אשמח לשמוע ביקורות.
תמונה של המוצר (למי שלא ראה):
צפה בקובץ המצורף 14951