הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ביקורת מוצר:"Liquid Grip"

• פותח/ת השרשור nlr666
  • פורסם בתאריך
לבנאדם שמשתמש בזה בכל האימונים שלו(3 פעמים בשבוע) בעיקר בדדליפט וב-Chinups, לכמה זמן זה מחזיק ?

אז אחרי שהיום סוף סוף קיבלתי את אבקת החלבון שלי מהדואר(ברוך השם) החלטתי לקנות "נוזל אחיזה".

http://www.ebay.com/itm/Fitness-Mad...ss_Fitness_Accessories_ET&hash=item5d4958130b

אז לפני שאני קונה סופית החלטתי להתייעץ אתכם.

אני קונה את הבקבוק בקישור עם המשלוח עולה לי בסביבות 80 שקל שזה טוב לכל הדעות.

מה שנראה לי מוזר זה שזה נראה לפי הכיתוב בכותרת כאילו יש בבקבוק גיר רגיל ולא נוזל שהופך אח"כ לגיר, מה אתם אומרים ?

• פותח/ת השרשור
אז אחרי שהיום סוף סוף קיבלתי את אבקת החלבון שלי מהדואר(ברוך השם) החלטתי לקנות "נוזל אחיזה".

http://www.ebay.com/itm/Fitness-Mad...ss_Fitness_Accessories_ET&hash=item5d4958130b

אז לפני שאני קונה סופית החלטתי להתייעץ אתכם.

אני קונה את הבקבוק בקישור עם המשלוח עולה לי בסביבות 80 שקל שזה טוב לכל הדעות.

מה שנראה לי מוזר זה שזה נראה לפי הכיתוב בכותרת כאילו יש בבקבוק גיר רגיל ולא נוזל שהופך אח"כ לגיר, מה אתם אומרים ?
לפני שאתה מזמין,בדקת אם בחד"כ שלך מאפשרים שימוש במגנזיום"?

לפני שאתה מזמין,בדקת אם בחד"כ שלך מאפשרים שימוש במגנזיום"?

לא ממש, השאלה אם זה אמור בכלל להפריע ? סה"כ זה לא מגנזיום רגיל וזה לא מלכלך כ"כ.

ממה שאני יודע בעבר היו משתמשים במגנזיום בחדר הכושר שלי, והפסיקו להשתמש בזה בגלל שזה היה מאוד מלכלך בעיקר את המשקולות המוטות ושאר הציוד.

• פותח/ת השרשור
לא ממש, השאלה אם זה אמור בכלל להפריע ? סה"כ זה לא מגנזיום רגיל וזה לא מלכלך כ"כ.

ממה שאני יודע בעבר היו משתמשים במגנזיום בחדר הכושר שלי, והפסיקו להשתמש בזה בגלל שזה היה מאוד מלכלך בעיקר את המשקולות המוטות ושאר הציוד.
תברר את העניין,כי אם אפשרי להשתמש במגנזיום רגיל אני לא רואה צורך בלקנות את הליקוויד גריפ.

קח אותי לדוגמא,במכון הקודם שלי לא הרשו מגנזיום אז קניתי את הליקוויד.
מאז עברתי למכון שמאפשר מגנזיום (ועוד הרבה דברים ) אז אין לי צורך בזה.

תברר את העניין,כי אם אפשרי להשתמש במגנזיום רגיל אני לא רואה צורך בלקנות את הליקוויד גריפ.

קח אותי לדוגמא,במכון הקודם שלי לא הרשו מגנזיום אז קניתי את הליקוויד.
מאז עברתי למכון שמאפשר מגנזיום (ועוד הרבה דברים ) אז אין לי צורך בזה.

אגב, אם אני מעלה או מוריד משקל מהמוט האם הפלטות מתלכלכות מהחומר כשהוא על הידיים שלי ? כי אם כן אני לא רואה הרבה הבדל בין זה למגנזיום רגיל.

• פותח/ת השרשור
אגב, אם אני מעלה או מוריד משקל מהמוט האם הפלטות מתלכלכות מהחומר כשהוא על הידיים שלי ? כי אם כן אני לא רואה הרבה הבדל בין זה למגנזיום רגיל.
זה זניח,לא כמו מגנזיום רגיל.

• פותח/ת השרשור
ביררתי את העניין וכמו שחשבתי - בעל המכון לא מרשה להשתמש יותר במגנזיום בגלל שזה מאוד מלכלך את הציוד והרצפה.
אז תזמין.
אלא אם כן אתה רוצה לקנות את שלי בתמורה למגש פיצה 😃

תתחדש ותעדכן 😃

ניסיתי היום את המוצר

שמתי ממש קצת רק בשביל "להרגיש" איך זה לעבוד איתו.

סה"כ אני מבסוט שהוא לא מלכלך- בעיקר את הציוד שאני משתמש בו.

כמה שאלות : כמה זמן בערך לוקח לו להתייבש ולהפוך לאבקה ?

ואיך אתם משתמשים בו ? שמים "נק'" של חומר באמצע כף היד מחכים שיתייבש ואז מורחים ? איך מורחים כדי שתהיה מריחה על כל היד ?

• פותח/ת השרשור
כמה שאלות : כמה זמן בערך לוקח לו להתייבש ולהפוך לאבקה ?
ואיך אתם משתמשים בו ? שמים "נק'" של חומר באמצע כף היד מחכים שיתייבש ואז מורחים ? איך מורחים כדי שתהיה מריחה על כל היד ?
1)חצי דקה + -.
2)שים נק' וחצי אפילו,תמרח עד שכל היד מלאה בחומר.
בהנחה שלא הבנת צפה בסרטון הבא:

קניתי את המוצר הנ"ל ב 80 שקל, מישהו מעוניין בביקורת?
h
$_12.JPG

http://www.ebay.com/itm/400662467339?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית