עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שתהיה לך תעודה בתזונה אז תבנה תפריט תזונה למי שאתה רוצה 😃^ מזה טרול חדש? נרשמתי לדיון לעוד תגובות של הבחור.
שתהיה לך תעודה בתזונה אז תבנה תפריט תזונה למי שאתה רוצה
זה נגד החוק לבנות תפריט תזונה, גם למאמני כושר אומרים בפירוש לא לתת תפריטי תזונה כי הם לא תזונאים.
הם למדו בסיס כדי לענות על שאלות בסיסיות, לא כדי לבנות תפריטי תזונה.
נניח שאתה בונה למישהו תפריט תזונה וקורה לו משהו מסיבה כזו או אחרת, אתה הנאשם.
כל עוד הבהרת לו את הכלל, מצויין.הוא לא ביקש שיבנו לו, הוא בנה, והוא מבקש חוות דעת. זה פורום ייעוץ ולא פורום מקצועי וההחלטה אם לקחת עצה של מישהו או לא יושבת על אותו אדם ועל אותו אדם בלבד.. אם אני אגיד לך לאכול 3000 גר' חלבון ואתה תקשיב לי, אז כשייקרה לך משהו זאת אשמתך בלבד.
כל עוד הבהרת לו את הכלל, מצויין.
--
רק יש לי שאלה לכל מי שגולש בפורום הזה :
על פי איזו הסמכה אתם מייעצים לאנשים לגבי תפריט תזונה?
לא צריך הסמכה כדי לתת עצות לאנשים.כל עוד הבהרת לו את הכלל, מצויין.
--
רק יש לי שאלה לכל מי שגולש בפורום הזה :
על פי אותה הסמכה לפיה מייעצים בקשר לאימונים, תוספים, פציעות ושאר ירקות.רק יש לי שאלה לכל מי שגולש בפורום הזה :
ממתי סמכות שווה ידע? חצי מהאנשים פה בפורום (בעצם, הרבה יותר) מבינים פי כמה וכמה מכל מדריך וינגייט שסיים את הקורס ואף פעם לא נגע במשקולות. אז יופי שיש לו סמכות, אבל מדריך שלא יודע לבצע/ללמד סקוואט בצורה נכונה (רמז, וינגייט לא מלמדים כמו שצריך), הוא לא מדריך. דרך אגב, זה תופס לכל תחום בחיים...ממתי למישהו פה יש הסמכה להביע דעה לגבי תפריט תזונה?
גם למאמני חדר כושר אסור להביע דעה.
בפירוש אמרו לנו שהקורסים לא הופכים אותנו לתזונאים \ דיאטנים.
אם יש פה מישהו עם תואר בתזונה, שיביע את דעתו.
אנשים כאן חושבים שאם הם יודעים מה זה חלבון ומה זה פחמימה אז מותר להם לבנות תפריט.
זה הרבה מעבר לפחמימה וחלבון, לא סתם לומדים את זה 4-6 שנים בלימודים אינטנסיביים.
חסר לך הרבה שומן בתפריט. בנוסף, 1500 קלוריות לגבר ששוקל 84 קילו זה הרעבה... תוסיף עוד לפחות 30-40 גרם שומן, מקסימום תוסיף עוד טיפה אירובי למרות שאני לא בטוח שאתה צריך. מוזר לי שה-RMR שלך נמוך מ-2000 לדעתי הוא יותר, תחשב עוד פעם.אימוני כוח, 5-6 פעמים בשבוע
אירובי 25 דק' 6 פעמים בשבוע
בנתיים ירדתי 2.5 קילו בשבועיים
מה דעתכם ?