הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ברנדון לילי נפצע בתחרות בסקוואט !

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
ברנדון לילי נפצע בתחרות בסקוואט !
בתוכנית שלי אני רוצה לכתוב עכשיו על אימונים, תזונה, כושר. ללמד אתכם עוד דבר חדש, לרענן משהו קיים, לחדד עוד נדבך. במהלך יום ראשון התרחש משהו שעצר את עולם הפאוורליפטינג והאימונים בכלל. בצבא כשמתרחש תקרית בטיחותית עוצרים הכל ומבצעים תחקירים, מנסים ללמוד מהמקרה ולמנוע ממנו לחזור. אך כמו בחיים אנו יודעים שאותם טעויות ומחדלים יחזרו שוב. כי כך טבע האדם. אני כפאוורליפטר, מאמן ומתאמן חש אחריות לעצור הכל ולכתוב על מה שהתרחש. לתת לכם להבין שיש דברים כמעט בלתי הפיכים, ושללא זהירות ואחריות יום אחד פשוט הכל יכול לעצר וכל עולם האימונים שלכם יכול להעלם. ברנדון לילי נפצע בביצוע סקוואט של 750 פאונד (340 ק"ג).

ברנדון לילי הוא פאוורליפטר מתחרה ברמת עלית. התאמן ב Guerrilla Squad Barbell, Westside Barbell, Lexen Xtreme וכיום ב Berea Barbell . במהלך הקרירה שלו הוא אתחרה בפיתוח גוף, תחרויות האיש החזק בעולם ועיקר עיסוקו הוא פאוורליפטינג. הוא אחד מ19 האנשים הבודדים שהטוטאל שלו (סכום המשקלים שלו בסקוואט לחיצת חזה ודדליפט בתחרות) הוא מעל 2200 פאונד (מעל כטון). 2204 פאונד מקום 16 בכל הזמנים (סקוואט 826.5, לחיצת חזה 573, דליפט 804.5). כמו כן הוא חבר בקבוצת Juggernaut שחברים בה מאמנים ממגוון תחומים שמתמחים באימון ספורטאים.

המשך קריאה בלינק
http://rancohenpt.wordpress.com/2014/01/29/ברנדון-לילי-נפצע-בתחרות-בסקוואט/

• פותח/ת השרשור
אחרי רוב הניתוחים צריך לעבור עוד ACL

Due to Brandon Lilly's status as a 'professional powerlifter' his insurance is denying him the normal coverage he would receive.

Brandon was in surgery yesterday for about 5.5 hours repairing tears or ruptures to both quad tendons, patella tendons, MCLs, meniscuses, as well as the left ACL, hamstring tendon and breaking the left knee cap in two.

Brandon needs our help. Please support Brandon's recovery from this terrible injury by donating to this fund and sharing the link...

http://jtsstrength.us5.list-manage....a0f93b270e4a5da881&id=ef31b45dd8&e=47bfc3e844

Please support this inspirational athlete as he works toward recovery.

Thank you,
Team Juggernaut

לפי הרשימה של הניתוח החליפו שם את כל מפרק הברך. מעניין אם אחרי כל זה הוא יחזור להתאמן כבד. אני יודע על עצמי שאחרי acl , שבר בקרסול ורצועה קרועה בקרסול, שני האמסטרינגים קרועים 2 מיניסקוסים קרועים אני היום בשיא של החיים שלי מבחינת ליפטינג. אבל מה שקרה לו נשמע מאד מאד כואב וגם הכל יחד יהיה לו שיקום ארוך וכואב מקווה שיחזור לפחות לחצי ממה שהיה ואולי יפתיע אותנו ויחזור ליותר מזה.

לפי הרשימה של הניתוח החליפו שם את כל מפרק הברך. מעניין אם אחרי כל זה הוא יחזור להתאמן כבד. אני יודע על עצמי שאחרי acl , שבר בקרסול ורצועה קרועה בקרסול, שני האמסטרינגים קרועים 2 מיניסקוסים קרועים אני היום בשיא של החיים שלי מבחינת ליפטינג. אבל מה שקרה לו נשמע מאד מאד כואב וגם הכל יחד יהיה לו שיקום ארוך וכואב מקווה שיחזור לפחות לחצי ממה שהיה ואולי יפתיע אותנו ויחזור ליותר מזה.
הבחור קשור כמו קיר בטון וקופסה של מסמרים, הוא יחזור ללא ספק.

השאלה אם אפשר לשקם דבר כזה לחלוטין , מבחינת חזרה לאימונים כמו לפני הפציעה

השאלה אם אפשר לשקם דבר כזה לחלוטין , מבחינת חזרה לאימונים כמו לפני הפציעה
לפי דעתי הוא סיים את הקרירה התחרותית אבל לך תדע עם הרבה כסף , רופאים וחומרים טובים אולי נירא משהו שלא הכרנו.

לפי דעתי הוא סיים את הקרירה התחרותית אבל לך תדע עם הרבה כסף , רופאים וחומרים טובים אולי נירא משהו שלא הכרנו.

אני יכול להגיד מהנסיון שלי, שאחרי ניתוחים ברגליים (ובטוח אצלu זה יהיה הכי משמעותי) הרגליים פשוט מתנוונות ונהיות "ציקן לגס" השאלה היא כמה הוא יוכל להעמיס ובאיזה זמן ואם בכלל יהיה אצלו "זכרון שריר" , הוא גם קרע את הקוואדס ממה שהבנתי. אני יכול להגיד שבניתוח רצועות ובמיוחד כל ההחלפה של הברך שם אצלו הדבר שהכי קשה להחזיר זה טווח תנועה, זה כואב, זה תהליך (גם אני מאמין שרק לרדת מקביים ייקח לו חודש חודשיים) באמת באמת מעניין מה הולך להיות איתו בעתיד. גם צריך לזכור שהוא לא טבעי וגם העניין הזה מעניין האם זה יעזור לו לשיקום?

מה יש לך להגיד, מעניין אותי ? @yonizarkh

אני יכול להגיד מהנסיון שלי, שאחרי ניתוחים ברגליים (ובטוח אצלu זה יהיה הכי משמעותי) הרגליים פשוט מתנוונות ונהיות "ציקן לגס" השאלה היא כמה הוא יוכל להעמיס ובאיזה זמן ואם בכלל יהיה אצלו "זכרון שריר" , הוא גם קרע את הקוואדס ממה שהבנתי. אני יכול להגיד שבניתוח רצועות ובמיוחד כל ההחלפה של הברך שם אצלו הדבר שהכי קשה להחזיר זה טווח תנועה, זה כואב, זה תהליך (גם אני מאמין שרק לרדת מקביים ייקח לו חודש חודשיים) באמת באמת מעניין מה הולך להיות איתו בעתיד. גם צריך לזכור שהוא לא טבעי וגם העניין הזה מעניין האם זה יעזור לו לשיקום?

מה יש לך להגיד, מעניין אותי ? @yonizarkh

אני הייתי מנחש שהוא יחזור " To make a point" או קשקוש-מוטיבציה-לנערים מתבגרים אחר . גם כי הוא נראה דפוק בראש (ואני מניח שצריך להיות אחד כזה בשביל לעסוק ל PL) , וגם אולי כי אין לו משהו אחר לעשות.

בכל אופן ,לדעתי הוא ממש לא יחזור למשקלי השיא שלו. אולי יתמקד יותר בבנצ'.

אני לא בטוח אם אותם מקומות נפגעו,
אבל הנפילה הזאת דומה לנפילות של אד קואן ומארק בל, רק שאצלם היה הרבה יותר משקל.
ואגב אד קואן חזר אחרי הפציעה הזו ושבר שיאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית