עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בחייך... אני תרח בן 62 עם סוכרת, טריגליצרידים גבוהים, כולסטרול גבוה, מחלת כליות וטרשת עורקים. גדלתי בתקופה שההבדל היחיד בין רופא לאלוהים היה שאלוהים עלול לטעות לפעמים (תחשוב למשל על איזה עם הוא בחר...). מה אתה חושב?
תשובה מספקת שגרמה לי להעלות חיוך על הפנים( בימים אלו זה דבר נדיר) 😃בחייך... אני תרח בן 62 עם סוכרת, טריגליצרידים גבוהים, כולסטרול גבוה, מחלת כליות וטרשת עורקים. גדלתי בתקופה שההבדל היחיד בין רופא לאלוהים היה שאלוהים עלול לטעות לפעמים (תחשוב למשל על איזה עם הוא בחר...). מה אתה חושב?
כן, אני תרח אמיתי בן 62. בואו נעבור לנושאים יותר מעניינים מהביוגרפיה שלי (השד יודע למה התחלתי עם זה).אתה אמיתי?
בשמחה. אני מתאר לעצמי שאם היה לי גם ניוון שרירים מתקדם בכלל היית מתגלגל מצחוק 😃תשובה מספקת שגרמה לי להעלות חיוך על הפנים
אגוזי ברזיל, קשיו ומקדמיה מכילים יחסית הרבה שומן רווי, כך שאם אתה משתייך לעדת ה"שומן רווי זה רע" כדאי להפחית בהם ולהרבות בשקדים, אגוזי מלך והחביבים עלי: אגוזי לוז.
כאן תמצא טבלת השוואה בין האגוזים השונים.מקדמיה לפי דעתי יש בהם יותר שומן חד בלתי רווי מרוויי, לא?
כאן תמצא טבלת השוואה בין האגוזים השונים.
כתוב שם למעלה "1 ounce" כלומר טיפה יותר מ-28 גרם. אבל בשביל הערכת האיכות מה שחשוב זה היחסים השונים.לכמה גרם זה? 30?
יש לזה סיבה?שקדים, פיסטוקים וקאשיו. השילוש הקדוש.
קראתי את זה אצל אורי הופמקלר. אני לא זוכר את הנימוקים.יש לזה סיבה?
עריכה: בטוח יש לזה סיבה, הכוונה היא מה הסיבה 😃