הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן - יכול להיות מוכן עד הקיץ?

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
הורדתי עד עכשיו 9 קילו, כרגע שוקל 86 על גובה 180, 150 גרם חלבון ביום, 60 גרם פחמימה, שומנים רק מחמאת בוטנים ושקדים לא קלויים.
מתאמן פעמיים בשבוע ג'יוג'יטסו ברזילאי, פעמיים בשבוע MMA, 3 פעמים בשבוע משקולות FBW

יכול להיות מוכן עד יוני? או שכדאי להתחיל עם אפדרין?
כמובן שאני מדבר מבחינת אחוז שומן נמוך שיאפשר לי להוריד חולצה בלי להתבייש, מסת שריר מן הסתם לא תגדל כרגע

תודה

נערך לאחרונה:
אולי בקיץ הבא, אין לך מה לחשוב על חיטוב כי אין לך בשר בכלל.
תאכל ותגדל עדיף שתהיה עם קצת שריר ושומן במקום שחיף מת

הורדתי עד עכשיו 9 קילו, כרגע שוקל 86 על גובה 180, 150 גרם חלבון ביום, 60 גרם פחמימה, שומנים רק מחמאת בוטנים ושקדים לא קלויים.
מתאמן פעמיים בשבוע ג'יוג'יטסו ברזילאי, פעמיים בשבוע MMA, 3 פעמים בשבוע משקולות FBW

יכול להיות מוכן עד יוני? או שכדאי להתחיל עם אפדרין?
כמובן שאני מדבר מבחינת אחוז שומן נמוך שיאפשר לי להוריד חולצה בלי להתבייש, מסת שריר מן הסתם לא תגדל כרגע

תודה

יתכן והתמונה קצת מעוותת אך נראה שאין לך מסת שריר גבוהה למדי. מכאן שבכדי להיראות חטוב מאוד תצטרך להוריד כמות שומן ניכרת דבר שיעלה באובדן מסת שריר נוספת שאין לך.
תוכל להגיע לגוף יותר אסטטי באמצעות תוספת אימוני כח ואכילה נקייה, מעל למאזן ניטראלי.
במקרה שלך אני לא רואה איך אפדרין יסייע לך בהשגת גוף אסטטי יותר.

• פותח/ת השרשור
אולי בקיץ הבא, אין לך מה לחשוב על חיטוב כי אין לך בשר בכלל.
תאכל ותגדל עדיף שתהיה עם קצת שריר ושומן במקום שחיף מת
מסה? עכשיו? אין מצב, תראה איזה אחוז שומן גבוה. אני עובד קשה מאוד בשביל לרדת במשקל והמסה שאני הולך לעשות הולכת להיות הכי נקייה שאפשר, אין מצב שאני חוזר להיות שמן יותר בחיים

יתכן והתמונה קצת מעוותת אך נראה שאין לך מסת שריר גבוהה למדי. מכאן שבכדי להיראות חטוב מאוד תצטרך להוריד כמות שומן ניכרת דבר שיעלה באובדן מסת שריר נוספת שאין לך.
תוכל להגיע לגוף יותר אסטטי באמצעות תוספת אימוני כח ואכילה נקייה, מעל למאזן ניטראלי.
במקרה שלך אני לא רואה איך אפדרין יסייע לך בהשגת גוף אסטטי יותר.
אני מתכוון לעשות מסה נקייה בטירוף כשאגיע למצב שאני יכול, כרגע תראה איך אני נראה, לא מסוגל לחיות יותר בתור שמן ועבדתי מאוד קשה בשביל ה9 קילו האלה (אפילו שזה נשמע קצת, אחרי חצי שנה שאתה יושב בבית פצוע ורק אוכל ולא עושה כלום זה מאוד קשה לעבוד כל יום בעבודה פיזית ולהתאמן 8-9 אימונים בשבוע, אבל אני מצליח וזה עושה לי טוב.
לא יכול להיות שהאפדרין לפחות יעזור לי לזרז את החיטוב בשביל להתחיל מסה כמה שיותר מהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית