הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זרם מוזר במרפק

• פותח/ת השרשור MorXP
  • פורסם בתאריך

MorXP

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
הולמס פלייס
היי,
לפני שנתיים היה לנו תרגיל בשיעור ספורט שהיינו צריכים לעשות גלגול בפיסוק, לא עשיתי את התרגיל כמו שצריך ויד שמאל שלי התקפלה בצורה לא נכונה, והמורה ביקשה שאעשה את זה עוד הפעם למרות שזה כאב לי ומאז התחילו לי זרמים מוזרים ביד שמאל..
זה בדרך כלל קורה כשאני מקפלת את היד, בשכיבות סמיכה וכו'.. זה מין זרם שמתחיל במרפק עצמו לאורך כל היד עד לזרת..
הלכתי לאורטופד, והוא בן אדם שמתנגד לספורט, הוא דרש ממני להפסיק לעשות שכיבות סמיכה, אמר לי לא להרים משקולות, ואמר שכנראה יש לי דלקת. אני לא בטוחה עד כמה זה נכון כי הוא נתן לי כדורים נגד הדלקת (אחרי שהכרחתי אותו לעזור לי איכשהו) והיה נראה שהם טיפה הקלו אבל הם לא עוברים..
יש לכם איזה שהוא כיוון? להקשיב לו?

היי,
לפני שנתיים היה לנו תרגיל בשיעור ספורט שהיינו צריכים לעשות גלגול בפיסוק, לא עשיתי את התרגיל כמו שצריך ויד שמאל שלי התקפלה בצורה לא נכונה, והמורה ביקשה שאעשה את זה עוד הפעם למרות שזה כאב לי ומאז התחילו לי זרמים מוזרים ביד שמאל..
זה בדרך כלל קורה כשאני מקפלת את היד, בשכיבות סמיכה וכו'.. זה מין זרם שמתחיל במרפק עצמו לאורך כל היד עד לזרת..
הלכתי לאורטופד, והוא בן אדם שמתנגד לספורט, הוא דרש ממני להפסיק לעשות שכיבות סמיכה, אמר לי לא להרים משקולות, ואמר שכנראה יש לי דלקת. אני לא בטוחה עד כמה זה נכון כי הוא נתן לי כדורים נגד הדלקת (אחרי שהכרחתי אותו לעזור לי איכשהו) והיה נראה שהם טיפה הקלו אבל הם לא עוברים..
יש לכם איזה שהוא כיוון? להקשיב לו?

א. תלכי לאורטופד אחר
ב. מתי בדיוק מופיע הכאב ועד כמה זה מפריע לך ביום יום? מלבד "זרמים" ישנן עוד תחושות?

• פותח/ת השרשור
א. תלכי לאורטופד אחר
ב. מתי בדיוק מופיע הכאב ועד כמה זה מפריע לך ביום יום? מלבד "זרמים" ישנן עוד תחושות?
תודה על התשובה 😃
זה מופיע רק כשאני עושה שכיבות סמיכה, ככה שאני מניחה שזה כשאני מעמיסה על היד..

תנסי לשנות את מנח כף היד (במקום כף יד פתוחה לעשות למשל אגרוף על משטח רך / או ע"י תפיסה של ידית ספציפית) , וגם לשנות את הזווית שבין הזרוע לגוף (בדרך כלל להביא את הזרוע צמוד יותר אל הגוף מונע את המתיחה של העצב).
צירפתי דוגמא של הידיות ומנח הזרועות:

2200001________________________.jpg

• פותח/ת השרשור
תנסי לשנות את מנח כף היד (במקום כף יד פתוחה לעשות למשל אגרוף על משטח רך / או ע"י תפיסה של ידית ספציפית) , וגם לשנות את הזווית שבין הזרוע לגוף (בדרך כלל להביא את הזרוע צמוד יותר אל הגוף מונע את המתיחה של העצב).
צירפתי דוגמא של הידיות ומנח הזרועות:

2200001________________________.jpg
אם הבנתי נכון, כדאי שאעשה שכיבות עם מרפקים צמודים ולא פתוחים? ותודה!

אם הבנתי נכון, כדאי שאעשה שכיבות עם מרפקים צמודים ולא פתוחים? ותודה!

מנח שדומה למנח שמוצג בתמונה (השמאלי ביותר בשורה התחתונה) - רק בהיבט של המרפקים. לגבי כף היד הסברתי בהודעה הקודמת.
תנסי גם לרדת פחות נמוך (שוב , פחות מתיחה של העצב)
closetowidegrip.png

• פותח/ת השרשור
מנח שדומה למנח שמוצג בתמונה (השמאלי ביותר בשורה התחתונה) - רק בהיבט של המרפקים. לגבי כף היד הסברתי בהודעה הקודמת.
תנסי גם לרדת פחות נמוך (שוב , פחות מתיחה של העצב)
closetowidegrip.png
תודה רבה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית