עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא עוד 5 שנים? אתה תקבל פטור מכמה קורסים, אבל היה עדיף להכניס את השלישי עם השני ביחד ולגמור תוך 5 שנים במקום לעשות 7 (או משהו כזה). או שזה עובד אחרת אם מגיעים מקנדה?מעדיף לעשות אותו בארה"ב.
זה עוד 3-4 שנים. בקנדה זה עוד 2-3. אבל עדיף לגוון במוסדות אקדמאיים.זה לא עוד 5 שנים? אתה תקבל פטור מכמה קורסים, אבל היה עדיף להכניס את השלישי עם השני ביחד ולגמור תוך 5 שנים במקום לעשות 7 (או משהו כזה). או שזה עובד אחרת אם מגיעים מקנדה?
אין סופי? תנסה אתה ותגיד לי כמה אתה מצליח. התשה זה התשה והסטיית תקן לא הייתה כזאת גדולה. ובעצימות כזאת שניהם מתכלים.יש לי קצת בעיה עם המחקר, בעצימות של 65% מ vo 2Max, משך הפעילות אמור להיות כמעט אין סופי. לצורך השוואה מרתון רצים בעצימות של 75-80% מ vo2Max. ולמיטב ידיעתי בעצימות כזאת מקור האנרגיה העיקרי יהיה מאגרי שומן ולא הגליקוגן.
כך שהזמנים שצוינו כהגעה ל'התשה' מאוד מוזרים.
בנוסף, הפרש בין 48 דקות ל 67 דקות, גבוה מדי בשביל להיות סביר ואפקט של מוטיבציה נראה לי מאוד מרכזי הרבה מעבר לאוכל.
אין סיבה לרדת לפסים אישיים.עם יכולת הסקת המסקנות שלך, GI נמוך נותן יותר מוטיבציה.
ואין ראשון או שני, זה רנדומלי והנבדקים לא ידעו מה אמורות להיות תוצאות המחקר...קראת את המחקר בכלל?
כדאי לזכור שהמחקר מדבר על אימוני סיבולת כך שהרלבנטיות שלו לאימוני התנגדות לא ברורה (גם אם נתעלם מכך שהוא נערך על נשים לא מאומנות).מחקר מעניין, אבל דבר אחד שלא ברור
אם אוכל לצורך הדוגמא את הסופגנייה עם הדבש ואשתה את המשקה ממש לפני האימון, האם ארוחה כזאת לא תביא לי יותר אנרגייה מהקערת קורנפלקס?