הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יודע מה לעשות?

האריה הבית״רי

משתמש מתחיל
142
4
נק' מוניטין:
16
142
4
אני כבר 4 חודשים במסה התחלתי את התוכנית ss ו לאחר מכן עברתי ל 5x5
לפני שבוע התחילו לי כאבים חזקים בברך ימין (לפי הבחנה של הרופא יש לי מים בברך) . עכשיו אני לא יודע מה לעשות שתי התרגילים החשובים בתוכנית אימונים הזאת ( סקוואט ודדליפט) אני לא יכול לעשות . (ניסיתי עם הכאב אבל זה פשוט בלתי אפשרי ו לאחר האימון הכאב מורגש הרבה יותר))
חייב יעוץ מה לעשות בינתיים איזה תוכנית אימונים תהיה מומלצת בשבילי ??

לך לפי המלצות רופא לגבי המים בברך, יש לך סרטון שלך מבצע סקואט? כמה משקל הסקואט והדדליפט שלך?

בכל אופן לך לפי מה שהרופא אמר , כשתחלים תצלם סרטון שלך מבצע סקואט במידה ואין לך אחד מצולם. כרגע לא הייתי ממליץ לך להתאמן ללא אישור של מטפל(רופא \ פזיו)

• פותח/ת השרשור
הרופא אמר לי להפסיק לאמץ את הברך למשך שבועים ולבוא לביקורת אני כמו סתום לא הייתי מוכן להאמין לזה והתאמנתי עכשיו אני מרגש את הכאב יותר. המכה לא באה בעקבות האימונים להפך הרגשתי איתם מצוין(הטכניקות שלי נבדקו אצל חברים שהרבה זמן בתחום והם אמרו שהטכניקה טובה) המכה ככל הניראה מחבלה שקרת באחת הפעולות בצבא. המשקלים שלי לא בשמים סקוואט 110 דדליפט 115 .
אני חייב פתרון מה לעשות עכשיו אני לא יכול לשבת ו לחכות עד ההחלמה אני חייב לעשות משהו איתי . יש דרך להמשיך את התקופה של המסה כל תוכנית תתקבל ?

אני כבר 4 חודשים במסה התחלתי את התוכנית ss ו לאחר מכן עברתי ל 5x5
לפני שבוע התחילו לי כאבים חזקים בברך ימין (לפי הבחנה של הרופא יש לי מים בברך) . עכשיו אני לא יודע מה לעשות שתי התרגילים החשובים בתוכנית אימונים הזאת ( סקוואט ודדליפט) אני לא יכול לעשות . (ניסיתי עם הכאב אבל זה פשוט בלתי אפשרי ו לאחר האימון הכאב מורגש הרבה יותר))
חייב יעוץ מה לעשות בינתיים איזה תוכנית אימונים תהיה מומלצת בשבילי ??

מה בדיוק הוביל לפגיעה?

• פותח/ת השרשור
בעקבות פעילות צבאית נפלתי על הברך והמשכתי כרגיל ללכת ובוקר למחרת הרגשתי שאת ברך ימין אני לא מצליח לנעול כמו את הברך השניה . התעלמתי מהבעיה והתאמנתי כרגיל ועל אף הכאב הצלחתי לעמוד במטרת האימון, רק שלאחר שהרגל התקררה מה אימון התחילו כאבים בלתי נסבלים באזור המיניסקוס . ישר הלכתי לרופא והוא אמר לי שמרגישים בברור את הנוזלים ו שאני חייב לתת מנוחה לברך . בכל אופן יש לי אורתופד ברביעי ככה שאני יהיה יותר חכם .
איך אני יכול להמשיך להתאמן מכאן??

בעקבות פעילות צבאית נפלתי על הברך והמשכתי כרגיל ללכת ובוקר למחרת הרגשתי שאת ברך ימין אני לא מצליח לנעול כמו את הברך השניה . התעלמתי מהבעיה והתאמנתי כרגיל ועל אף הכאב הצלחתי לעמוד במטרת האימון, רק שלאחר שהרגל התקררה מה אימון התחילו כאבים בלתי נסבלים באזור המיניסקוס . ישר הלכתי לרופא והוא אמר לי שמרגישים בברור את הנוזלים ו שאני חייב לתת מנוחה לברך . בכל אופן יש לי אורתופד ברביעי ככה שאני יהיה יותר חכם .
איך אני יכול להמשיך להתאמן מכאן??

עזוב כרגע את האימונים. למה אתה לא מטופל בפיזיותרפיה? זה בדיוק מסוג הדברים שפיזיותרפיה עוזרת לטפל בהם בהצלחה יחסית טובה.

• פותח/ת השרשור
עזוב כרגע את האימונים. למה אתה לא מטופל בפיזיותרפיה? זה בדיוק מסוג הדברים שפיזיותרפיה עוזרת לטפל בהם בהצלחה יחסית טובה.
יש לי הפניה לאורתופד ואני מאמין שאם הוא יראה לנכון פיזיותרפיה זה השלב הבא

תודה גבר
אבל חייב להיות משהו שאני יכול לעשות מלבד לחכות שהברך תשתקם ?

בטח - מתיחות שלא גורמות לכאב (המסטרינגס , קוואד , תאומים) , עיסוי עדין מדיסטל לפרוקסימל (מכיוון כף הרגל לכיוון הירך) , תרגילי כוח קלים (סקוואט בטווח חלקי ללא משקל למשל) , הרמה של הרגל בזמן שכיבה , כיווץ סטטי של הקוואד בזמן שכיבה וחבישה עם מעט לחץ.

• פותח/ת השרשור
בטח - מתיחות שלא גורמות לכאב (המסטרינגס , קוואד , תאומים) , עיסוי עדין מדיסטל לפרוקסימל (מכיוון כף הרגל לכיוון הירך) , תרגילי כוח קלים (סקוואט בטווח חלקי ללא משקל למשל) , הרמה של הרגל בזמן שכיבה , כיווץ סטטי של הקוואד בזמן שכיבה וחבישה עם מעט לחץ.
הבנתי תודה רבה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית