ייעוץ חיטוב או שילוב HIIT

• פותח/ת השרשור OrshGym
  • פורסם בתאריך

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
שלום אנשים!
אני בן 20 1.87 שוקל 93 קילו אחרי תקופה של 5חודשים במסה(עליה של 13 קילו), בתקופה הזאת העלתי הרבה מסת שריר ואיתה(כפי שאתם יכולים לראות מהעליה החדה במשקל) עליתי קצת באחוזי שומן.
אני רציתי להתחיל חיטוב עוד שבועיים ויצא לי לקרוא בין היתר על HIIT(שאני מטומטם ועצלן שלא קראתי על זה גם בזמן המסה מסתבר),
קראתי על כל ההטבות של הHIIT במאמרים של האתר["ספרינטים לא רק לאצנים"] (הזדמנות טובה לומר תודה על המאמרים המעולים) והבנתי שאם אני אכניס HIIT לאימונים שלי אפילו בשלב המסה אני אעודד את הגוף שלי לאגור פחות שומן(ואפילו לשרוף שומן לא רצוי?).
מה הייתם ממליצים לי לעשות כדי שאני יכל להנות משתי העולמות גם של עליה קלה במסה וגם שריפת(טיפה) שומן בילתי רצוי?
להמשיך את המסה שעשיתי עד עכשיו בשילוב HIIT? או לעבור לחיטוב?
(מקווה שהבנתי את המאמר טוב ואם לא אני אשמח אם תתקנו אותי [=
*חשוב להוסיף שאני רוצה לפתח מסת שריר והחיטוב שאני עתיד לעשות הוא רק כדי שאני לא אראה כמו בלון חחח

אשמח עם תוכלו לעזור לי @SmokingSnake
@Moshe
@incin
תודה מראש לכולם ושיהיה שבוע טוב! D=

נערך לאחרונה:
אתה צריך להבין שמתאמן טבעי או עולה במאסה או יורד בשומן, "להנות מ2 העולמות" לא קיים כמו שאי אפשר גם לשחות וגם לרוץ בו-זמנית, אלה 2 פעילויות שונות.

אם הגעת למראה שמפריע לך תעשה חיטוב(הכל קיים בפורטל אגב, גם בקשר לחיטוב וגם לHIIT), סתם להשוואה אתה 20 קילו פחות ממני כמעט וגבוה ממני בס"מ(לא רואה סיבה שתרצה לחטב לפני 100, תעשה מאסה איטית יותר פשוט)

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להבין שמתאמן טבעי או עולה במאסה או יורד בשומן, "להנות מ2 העולמות" לא קיים כמו שאי אפשר גם לשחות וגם לרוץ בו-זמנית, אלה 2 פעילויות שונות.

אם הגעת למראה שמפריע לך תעשה חיטוב(הכל קיים בפורטל אגב, גם בקשר לחיטוב וגם לHIIT), סתם להשוואה אתה 20 קילו פחות ממני כמעט וגבוה ממני בס"מ(לא רואה סיבה שתרצה לחטב לפני 100, תעשה מאסה איטית יותר פשוט)

ממממ אני מבין.
תודה רבה אחי D=
אני פשוט מפחד מחיטוב ארוך וקשה....אני כבר 22% עכשיו....ב100 קילו אני מאמין שאני אהיה כ24%.
מצידי להיות 120 קילו בסוף מסה אבל החיטוב יהיה ממש קשה לא? (תקן אותי אם אני טועה)

• פותח/ת השרשור
ממממ אני מבין.
תודה רבה אחי D=
אני פשוט מפחד מחיטוב ארוך וקשה....אני כבר 22% עכשיו....ב100 קילו אני מאמין שאני אהיה כ24%.
מצידי להיות 120 קילו בסוף מסה אבל החיטוב יהיה ממש קשה לא? (תקן אותי אם אני טועה)
?

ב-22% תחטב. אל תתחיל מסה באחוז שומן כזה.

Back
למעלה תחתית