הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת משקל בלי הורדת מסת שריר

WeightLifter27

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום שמי ג'ונאס אני די חדש פה כמו שזה נראה חח
הגובה שלי הוא 1.77
משקל :74
והגיל : 16..
לפני כשלוש חודשים התחלתי להתאמן רציני רק בשבוע האחרון התחלתי לקחת גם את האכילה רציני אז עכשיו השאלה היא איך אני יכול להוריד מהשומן ומכל הציצים הגבריים האלו חחח נמאס לי מהם ואני בקושי רואה פרוגרס בהורדת השומן במסת השריר יש השתפרות מינימלית שאפשר לראות כאילו התאמנתי חודש .. עכשיו אני מתאמן פעמיים בשבוע לצערי , יום 1 חלק עליון (גב,חזה וידיים) ויום 2 חלק תחתון (רגליים) והרגלי האכילה שלי הם לא ממש כתובים כאילו שמישהו כתב אותם .. הם יותר מה שאני מבקש מאמא שתכין לי .. אשמח אם תענו בהקדם האפשרי אני רוצה להתקדם כמוכם 😃

הורדה במשקל בלי מאסת שריר בכלל בכלל יכולה להיעשות ע"י קלן..מה שאני לא מאמין שבכיוון שלך

אתה יכול לנסות להיכנס לפורטל לקרוא את המאמר של "המדריך השלם לחיטוב הגוף" ולבנות לעצמך תפריט

עצה שלי - תתחיל להכין בעצמך את האוכל,לפחות את רובו

• פותח/ת השרשור
הורדה במשקל בלי מאסת שריר בכלל בכלל יכולה להיעשות ע"י קלן..מה שאני לא מאמין שבכיוון שלך

אתה יכול לנסות להיכנס לפורטל לקרוא את המאמר של "המדריך השלם לחיטוב הגוף" ולבנות לעצמך תפריט

סבבה אחי תודה על העצה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית