הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוו"ד על תפריט דל פחמימה

tendoben

מושעה
96
2
נק' מוניטין:
2
96
2
היי,

אני כבר כחודש על תפריט דל פחמימה ורק רציתי חוו"ד של כמה אנשים פה על התפריט:

אני שוקל 72 (ביום רגיל) וגובה 1.72.

ע"פ חישוב מהיר הכמות הקלורית היומית שלי אמורה להיות בסביבות ה 2050 כאשר בגירעון קלורי אני עומד על 1600 ,
כמובן בזמן אימונים של אנארובי שלאחריו אירובי (כ 15-20 דק') בסביבות ה 1900 קלוריות
וביום אימונים של אנארובי (כשעה) מדובר על כ 2000-2100

בכללי התפריט שלי מורכב מ 5 ארוחות ( הלוואי והייתי מספיק 6 אבל אחת נגנזת בבוקר בשל חוסר זמן- לו"ז מאוד צפוף...)
ארוחת 10:
שייק חלבון ופרוסת גבינה צהובה 28%

ארוחת צהריים:
קוטג' (קופסא)
2 מלפפונים בינוניים)
100 גרם גיבנה צהובה 9 % (3 פרוסות)
25 גרם אגוזי מלך
25 גרם אגוזי מקדמיה

ארוחת ביניים
100 גרם סלמי
25 גרם אגוזי מלך/אגוזי מקדמיה

(אימון אנארובי ולאחריו אירובי/ אימון אירובי מלא)
שייק חלבון לאחריו.

ארוחת ערב:
200-250 גרם עוף (תלוי אימון ובתזמן של כחצי שעה לאחריו)

ארוחת לילה (תלוי ערכים קלוריים של אותו היום)
100 גרם גינה צהובה 9%/ 25 גרם אגוזי מלך/ 25 גרם אגוזי מקדמיה

סה"כ:
שומן 98 (882 קלוריות)
מתוכו שומן רווי כ 28
שומן רב בלתי רווי כ 24
שומן חד בלתי רווי כ 19
שומן טרנס כ 1
פחמימות כ 23 (92 קלוריות)
חלבון כ 160 (כ 640)

אשמח לחוו"ד של מישו שמתעסק גם בחיטוב דל פחמימה לגבי שינוי הוספה או הסרה של דברים בתפריט.

תודה מראש!

אני מציע שתתחיל מאיזור ה-60 גרם פחמימה ותוריד קצת כל שבוע, 20 גרם על ההתחלה זה קיצוני מדי

בכללי נראלי שהתפריט שלך דל במוצרים, חלופות וכו', וזה מתכון לכישלון

אני מציע שתתחיל מאיזור ה-60 גרם פחמימה ותוריד קצת כל שבוע, 20 גרם על ההתחלה זה קיצוני מדי

לא אמורים להתחיל מ30 גרם, ואז אם לא נוח לעבור ל60?

לפי מה שאני קורא בפורום @ארז יכול לעזור כאן

אין פה שחור ולבן. עושים מה שהגוף מגיב אליו הכי טוב ובקלות, לי אישית היה נוח להוריד בהדרגה וראיתי תוצאות מעולות בגלל זה ההצעה שלי. זה לא מבוסס מחקרית או משהו כזה

אין פה שחור ולבן. עושים מה שהגוף מגיב אליו הכי טוב ובקלות, לי אישית היה נוח להוריד בהדרגה וראיתי תוצאות מעולות בגלל זה ההצעה שלי. זה לא מבוסס מחקרית או משהו כזה
אה אז סבבה אם ככה, מה שקראתי פה בפורום מתגובות של אנשים זה שההמלצה היא לנסות קודם כל 30 גרם כדי לבדוק איך הגוף מגיב, כי יש כאלה שאם נוח להם ב60 גר' אז או שלא ינסו לרדת ל30 או שאחרי שהתרגלנו ל60 ה30 יהיה קשה יותר לעומת אם הם התחילו מ30 ישר, אבל שוב אין לי ניסיון אישי בכך, רק חוות דעת של אנשים פה בפורום

• פותח/ת השרשור

בנוגע לכמות פחמימה, הגוף התרגל כבר ודי בקלות, אומנם שבועיים ראשונים היו קשים אבל עכשיו כשאני חודש אחרי, מרגיש לי כשאני בהעמסה שאני מקצת מכריח את עצמי לקחת עוד פחמימה כדי להגיע לסביבות ה 500-600 גרם...

בנוגע למצרכים, אני נוטה להסכים, זה גם עיניין של נגישות, יש לך הצעות למוצרים נוספים שיכולים להוסיף ולעזור כאן?

בנוגע לכמות פחמימה, הגוף התרגל כבר ודי בקלות, אומנם שבועיים ראשונים היו קשים אבל עכשיו כשאני חודש אחרי, מרגיש לי כשאני בהעמסה שאני מקצת מכריח את עצמי לקחת עוד פחמימה כדי להגיע לסביבות ה 500-600 גרם...

בנוגע למצרכים, אני נוטה להסכים, זה גם עיניין של נגישות, יש לך הצעות למוצרים נוספים שיכולים להוסיף ולעזור כאן?

אגוזים-פקאן,שקדים
שמן זית,שמן אבוקדו
אבוקדו וירקות ירוקים
בשר אדום,הודו וכו׳

• פותח/ת השרשור
שאני אבין, הדבר היחידי שחסר בו כאילו זה גיוון? זה באמת משנה אם אני מגיע בסוף היום גם ככה לערכים שאני צריך להגיע?

זה משנה בשבילך, לא מעבר. אם אתה מסתדר עם הכמות המצומצמת של המוצרים - שיבושם לך. גם אני כמוך בתזונה שלי - אוכל כל הזמן אותו דבר בדיוק - הכי נוח לי ככה.

אגב, מה לגבי מולטי ואומגה 3?

• פותח/ת השרשור
חן השאלה שלי פה היא האם באמת זה משנה מבחינת הדיאטה החוסר גיוון? כי אין לי בעיות להמשיך גם חצי שנה על התפריט הזה...
זה משנה בשבילך, לא מעבר. אם אתה מסתדר עם הכמות המצומצמת של המוצרים - שיבושם לך. גם אני כמוך בתזונה שלי - אוכל כל הזמן אותו דבר בדיוק - הכי נוח לי ככה.

אגב, מה לגבי מולטי ואומגה 3?

האמת היא שחשבתי על זה אבל אני כבר לוקח אבקת חלבון, קריאטין, קפאין וויטמין די (כי חסר לי בגוף) אני חושב שזה דיי מספיק, לא...?

שאלה פשוטה, ניסית פעם להפוך משמן כילד לרזה כבוגר? זה בעייתי שהגוף התרגל כ"כ לשומן שקשה רצח לשרוף אותו גם בחיטוב... אז זה מה שזה בא לפתור הדל פחמימה הזה...

tendoben - צודק בכל מילה. המון אירובי (אם היה אפשר לקרוא לזה ככה) לא עזר לי לרזות עד שנכנסתי לדל - 55 קילו נעלמו כלא היו ;)

בכל אופן, במקום לקחת ויטמין D בלבד - קח מולטי. אומגה 3 - האמת שאתה צורך על בסיס יומיומי אגוזי מלך אז אולי זה פחות נחוץ.

• פותח/ת השרשור
tendoben - צודק בכל מילה. המון אירובי (אם היה אפשר לקרוא לזה ככה) לא עזר לי לרזות עד שנכנסתי לדל - 55 קילו נעלמו כלא היו ;)

בכל אופן, במקום לקחת ויטמין D בלבד - קח מולטי. אומגה 3 - האמת שאתה צורך על בסיס יומיומי אגוזי מלך אז אולי זה פחות נחוץ.

אוקיי, אז בוא נניח ונלך לכיוון הזה ( לא שאני רץ להוסיף לי עוד כדור לרשימת מה שאני לוקח), זה באמת חשוב למי שמתעסק בדיאטה בדלת פחמימה? ואם כן איזה מומלץ? שמעתי משו על OPTIMAN או משו כזה, האו מומלץ?

ד"א סחטיין על הדיאטה, אני כרגע התחלתי בדלת פחמימה כי נתקעתי אחרי כ 24 קילו בירידה... ואם כבר בנושא, התחלת לקחת מולטי ויטמין בהתחלה? זה עזר? ומאיזה אחוז שומן לאיזה ירדת בכלל?

אוקיי, אז בוא נניח ונלך לכיוון הזה ( לא שאני רץ להוסיף לי עוד כדור לרשימת מה שאני לוקח), זה באמת חשוב למי שמתעסק בדיאטה בדלת פחמימה? ואם כן איזה מומלץ? שמעתי משו על OPTIMAN או משו כזה, האו מומלץ?

ד"א סחטיין על הדיאטה, אני כרגע התחלתי בדלת פחמימה כי נתקעתי אחרי כ 24 קילו בירידה... ואם כבר בנושא, התחלת לקחת מולטי ויטמין בהתחלה? זה עזר? ומאיזה אחוז שומן לאיזה ירדת בכלל?
אופטימן יקר מאוד..
עדיף TWINLAB .. אם תרצה מקום לקנייה אל תתביש לפנות אלי בפרטי 😃

• פותח/ת השרשור
אופטימן יקר מאוד..
עדיף TWINLAB .. אם תרצה מקום לקנייה אל תתביש לפנות אלי בפרטי 😃

האמת שההבדל בניהם הוא בערך 12 דולר, שזה נראה לי שווה את זה אם כבר בגלל מה שיש בכל כדור ביחס ל TWIN LAB.
גם אם אני אקח כדור 1 ליום זה נראה לי יהיה יותר טוב ברוב הדברים, לא?

אני פשוט עוד מתלבט בגלל שאני לא יודע איך זה ישפיע מבחינת חיטוב ודיאטה, אז אני מחכה תשובה של @omerh84 כדי להחליט

נערך לאחרונה:
האמת שההבדל בניהם הוא בערך 12 דולר, שזה נראה לי שווה את זה אם כבר בגלל מה שיש בכל כדור ביחס ל TWIN LAB.
גם אם אני אקח כדור 1 ליום זה נראה לי יהיה יותר טוב ברוב הדברים, לא?

אני פשוט עוד מתלבט בגלל שאני לא יודע איך זה ישפיע מבחינת חיטוב ודיאטה, אז אני מחכה תשובה של @omerh84 כדי להחליט
שים לב שאופטימן כתוב לקחת 2-3 כל יום
טוויןלאב כדור אחד ..
ככה שיוצא שאופטימום פי 3 יותר יקר

קודם כל - קח של Twinlab Once Day Cap Without Iron. יש בהם מספיק מכל דבר, הם זולים ומשתלמים. לוקחים רק 1 ביום וזה מספיק, משמע - חבילה של 180 כדורים תספיק לך ל-ח-צ-י ש-נ-ה-!

מעבר לזה - מולטי זה לא מה שיציל אותך מלהיתקע כנראה, אבל זה משהו שהגוף שלך צריך. בייחוד בדל פחמימה כשהמגוון מאכלים שאתה אוכל כל כך מצומצם - מולטי זה בגדר *מאסט*. כמובן שגם לויטמינים יש השפעה על תהליכים בגוף שקשורים בצורה כזו או אחרת גם אלייך כמתאמן אבל זה לא עיקר מה שאנחנו מחפשים כרגע.

חן השאלה שלי פה היא האם באמת זה משנה מבחינת הדיאטה החוסר גיוון? כי אין לי בעיות להמשיך גם חצי שנה על התפריט הזה...

האמת היא שחשבתי על זה אבל אני כבר לוקח אבקת חלבון, קריאטין, קפאין וויטמין די (כי חסר לי בגוף) אני חושב שזה דיי מספיק, לא...?

שאלה פשוטה, ניסית פעם להפוך משמן כילד לרזה כבוגר? זה בעייתי שהגוף התרגל כ"כ לשומן שקשה רצח לשרוף אותו גם בחיטוב... אז זה מה שזה בא לפתור הדל פחמימה הזה...
כן, ניסיתי והצלחתי
ובוא אני אספר לך שהצלחתי על מצב שהמקסימום המינימאלי היה 120 פחמימה, כשירדתי ל0 פחמימה הגוף שלי הפסיק לרדת, עליתי חזרה ל80-100 וירדתי

• פותח/ת השרשור
כן, ניסיתי והצלחתי
ובוא אני אספר לך שהצלחתי על מצב שהמקסימום המינימאלי היה 120 פחמימה, כשירדתי ל0 פחמימה הגוף שלי הפסיק לרדת, עליתי חזרה ל80-100 וירדתי

האמת היא שבאותה תקופה לא הייתי בדלת פחמימה, התחלתי בדל פחמימה אחרי שבערך חודשיים שלוש הייתי על אותו המשקל.

• פותח/ת השרשור
קודם כל - קח של Twinlab Once Day Cap Without Iron. יש בהם מספיק מכל דבר, הם זולים ומשתלמים. לוקחים רק 1 ביום וזה מספיק, משמע - חבילה של 180 כדורים תספיק לך ל-ח-צ-י ש-נ-ה-!

מעבר לזה - מולטי זה לא מה שיציל אותך מלהיתקע כנראה, אבל זה משהו שהגוף שלך צריך. בייחוד בדל פחמימה כשהמגוון מאכלים שאתה אוכל כל כך מצומצם - מולטי זה בגדר *מאסט*. כמובן שגם לויטמינים יש השפעה על תהליכים בגוף שקשורים בצורה כזו או אחרת גם אלייך כמתאמן אבל זה לא עיקר מה שאנחנו מחפשים כרגע.

יש תיזמן מסויים שבה אני צריך לקחת את זה? בבוקר? אחרי אוכל או משו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית