הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשש לבקע

• פותח/ת השרשור Spasm32
  • פורסם בתאריך

Spasm32

משתמש קבוע
1,712
642
נק' מוניטין:
2,661
1,712
642
לפני שבועיים שלוש התחילו לי כאבים באיזור הבטן התחתונה בצד ימין שמורגשים בעיקר וכמעט ורק כשאני מתעטש ופה ושם כשאני משתעל או באופן אקראי אבל 95% מהכאבים הם בזמן התעטשות (מה שגם מעיד על תכיפות הכאב - כמה כבר יוצא להתעטש ביום).
חיפשתי בגוגל וברוב התוצאות הוצעה האפשרות לבקע וזה די תואם את המצב שלי רק שלא כואב לי ביומיום, לא כואב לי בעת מאמץ, לא כואב לי כשאני מרים משקלים כבדים, לא כואב לי כשאני לוחץ על האזור ואני לא מרגיש שום "בליטה".
אני גם לא ממש בטוח מאיפה קיבלתי את זה אבל אני מאמין שזה התחיל אחרי קלקול קיבה שחטפתי אם יש בזה היגיון.

יש פה מישהו שיכול אולי להוריד לי טיפה את הדאגות. כמו כן, בהנחה שזה אכן בקע, האם להפסיק להתאמן למרות שלא כואב לי? ועוד משהו, עשיתי CT גב (עמוד שדרה) בגלל משהו אחר - האם יהיה אפשר לזהות בקע בצילום?

לא נראה לי. גם זה כבר היה עובר, וגם הכאב היה מופיע גם בזמנים אחרים ולא רק בהתעטשות או שיעול וכד'.
לך לרופא, היה פה אשכול באוף טופיק על אדם שיותר משבועיים היו לו את אותם תסמינים, הוא כבר בירר על אפשרויות ומגבלויות, הלך לרופא והרופא אמר לו שיש לו עצירות\צואה מצטברת, והכל היה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית