הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באיזה אחוז שומן להתחיל קלן

• פותח/ת השרשור Maxx
  • פורסם בתאריך

Maxx

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
התחלתי חיטוב לאחר מסה הגעתי ל 18 אחוז שומן ורציתי לדעת אם להתחיל ישר עם הקלן או לחכות שאני ארד לאחוז שומן נמוך יותר (12%) לפני שאני מתחיל ובאיזה גרעון קלורי עדיף להיות בשימוש עם הקלן אני כרגע ב דל פחמימה של 10 גם פחמימה ביום ו בגרעון של 500 להמשיך כך או להיות בגרעון של 1000? תודה לעונים מישהו תגובה?

התחלתי חיטוב לאחר מסה הגעתי ל 18 אחוז שומן ורציתי לדעת אם להתחיל ישר עם הקלן או לחכות שאני ארד לאחוז שומן נמוך יותר (12%) לפני שאני מתחיל ובאיזה גרעון קלורי עדיף להיות בשימוש עם הקלן אני כרגע ב דל פחמימה של 10 גם פחמימה ביום ו בגרעון של 500 להמשיך כך או להיות בגרעון של 1000? תודה לעונים מישהו תגובה?

היי,

18% שומן הוא אכן מספר יחסית גבוה לתחילתו של כל שורף שומן באשר הוא מקלן ועד יהומבין.

המלצתי היא כפי שאמרת, לרדת ל12% ורק אז להתחיל.

גרעון קלורי של 500 קלוריות בתפריט התזונה בהחלט יספיק ושאר הגרעון שיבוא כתוצאה משימוש בקלן בתוספת אירובי יגדיל אותו.

שיהיה בהצלחה ולאט לאט עם הקלן.

@Eyal מעניין- למה בעצם מומלץ להתחיל מאחוז יחסית נמוך? הקלן לא יהיה יעיל באותה המידה?

תשמע, אני אישית לא חקרתי זאת.

הזרם אומר שככל שאחוז השומן יהיה נמוך יותר כך התוצאות יהיו טובות יותר, זה גם נוגע בכל סייקל שלא תעשה. לא מתחילים דברים על א׳ש גבוה.

@Eyal מעניין- למה בעצם מומלץ להתחיל מאחוז יחסית נמוך? הקלן לא יהיה יעיל באותה המידה?
אני לא מבין גדול בסטרואידים,
אבל, בא"ש גבוה הגוף שורף שומן בקלות רבה יותר לעומת א"ש נמוך.
לכן, עדיף לנצל את הירידה של הדיאטה בהתחלה ואז באחוז נמוך יותר כשמתחילים להתקע להוסיף את הקלן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית