הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בגלל תוכנית אימונים לא מאוזנת?

• פותח/ת השרשור Edward
  • פורסם בתאריך

Edward

משתמש פעיל
906
497
נק' מוניטין:
3,529
906
497
שלום לכולם ! ,
לאחרונה(מיום שבת האחרון) התחלתי לבצע את תוכנית האימונים של WESTSIDE BARBELL (אפשר לראות אותה כאן)
ביצעתי יום שבת ME upperbody , יום ראשון DE lowerbody והיום - יום שלישי DE Upperbody .
יש לציין עקב עצימות ונפח התוכנית שידרגתי את התפריט התזונתי בשביל לשפר התאוששות. כמו כן ישנתי מצויין כל הלילות האחרונים.

התחלתי להרגיש סחרחורות , שלשולים , כאבי ראש , חולשה כללית וצמרמורות קצת לאחר שקמתי היום. בכל זאת הלכתי לאימון (DE UPPERBODY)ולקראת סוף האימון פשוט חתכתי לא יכולתי יותר , הגעתי הביתה עשיתי מקלחת רותחת ארוכה ותוך כדי הקאתי מספר פעמים.
השאלה שלי האם זה יכול להיות קשור למערכת עצבים שחטפה הלם מהתוכנית החדשה?

שלום לכולם ! ,
לאחרונה(מיום שבת האחרון) התחלתי לבצע את תוכנית האימונים של WESTSIDE BARBELL (אפשר לראות אותה כאן)
ביצעתי יום שבת ME upperbody , יום ראשון DE lowerbody והיום - יום שלישי DE Upperbody .
יש לציין עקב עצימות ונפח התוכנית שידרגתי את התפריט התזונתי בשביל לשפר התאוששות. כמו כן ישנתי מצויין כל הלילות האחרונים.

התחלתי להרגיש סחרחורות , שלשולים , כאבי ראש , חולשה כללית וצמרמורות קצת לאחר שקמתי היום. בכל זאת הלכתי לאימון (DE UPPERBODY)ולקראת סוף האימון פשוט חתכתי לא יכולתי יותר , הגעתי הביתה עשיתי מקלחת רותחת ארוכה ותוך כדי הקאתי מספר פעמים.
השאלה שלי האם זה יכול להיות קשור למערכת עצבים שחטפה הלם מהתוכנית החדשה?
זה יכול להיות קשור בוירוס שחטפת...

• פותח/ת השרשור
זה יכול להיות קשור בוירוס שחטפת...
יכול להיות אני מנסה לראות מה קורה פה .
תשובה שקיבלתי ממישהו תגיד מה אתה אומר :
"בהחלט כן, אם אין התאוששות מספקת יש ירידה במערכת החיסונית כיוון שהיא בנויה על חלבונים והגוף לא מספיק ליצר נוגדנים. ג"כ נזק לשרירים גורם למוח להפריש חומרים שמורידים את המטבוליזים ומחקים הרגשה של חולי."

יכול להיות אני מנסה לראות מה קורה פה .
תשובה שקיבלתי ממישהו תגיד מה אתה אומר :
"בהחלט כן, אם אין התאוששות מספקת יש ירידה במערכת החיסונית כיוון שהיא בנויה על חלבונים והגוף לא מספיק ליצר נוגדנים. ג"כ נזק לשרירים גורם למוח להפריש חומרים שמורידים את המטבוליזים ומחקים הרגשה של חולי."
זה נכון. אלא שהתכנית די חדשה, לא סביר שהגעת לאימון יתר שכזה בשלב כ"כ מוקדם.
מאידך וירוס קיים ואימון מאוד מאומץ שאינך מורגל בו בהחלט יכולים להחמיר הרגשת חולי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית