עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ערכתי לך את שגיאות הכתיב אהבל... 🤣
האמת לא חשבתי שיעלה; אני קופץ 5 ק"ג בשבוע והיה לי היום יום חלש, כבר מ-140-150 ק"ג המשקל הפך בלתי נסבל וב-170 כבר בקושי עלה. ציפיתי ל-3 חזרות, קיבלתי 4, אז אני שמח. היה קשה מאוד.
מה הרעיון של התגובה הטמבלית שלך ?אתה שם לב שאף אחד לא מגיב לך?
לפי הבנתי זה קשור בפורמט הסירטון...מה הרעיון של התגובה הטמבלית שלך ?
קח, נודניק
77 ק"ג. הרטיו שלי נמוך יותר בסומו, כי בקלאסי היה לי את אותו משקל ל-3 חזרות על 66 ק"ג אז..... סקפטי לגבי ההתקדמות שלי.לפי הבנתי זה קשור בפורמט הסירטון...
היה קשה?!...😉
מה משקל הגוף?
סקוואט? בנץ'? פרס?77 ק"ג. הרטיו שלי נמוך יותר בסומו, כי בקלאסי היה לי את אותו משקל ל-3 חזרות על 66 ק"ג אז..... סקפטי לגבי ההתקדמות שלי.
HB סקוואט 152.5X3סקוואט? בנץ'? פרס?
(סתם ככה מתוך סקרנות...)
סינגלים?HB סקוואט 152.5X3
בנצ' 105X5
פרס 60X3
לא יודע כמה בסקוואט, אני מניח ש-160-165, אני כבר לא עובד סינגלים.סינגלים?
דווקא בנץ' ופרס אמורים להיות מושפעים מאוד ממשקל הגוף. אם אתה עולה יפה במשקל אמור להגיע גם שיפור ניכר במשקלים.לא יודע כמה בסקוואט, אני מניח ש-160-165, אני כבר לא עובד סינגלים.
בבנצ' בפעם האחרונה שבדקתי 110 עם עצירה. בפרס לא בדקתי, מניח ש-65.
זו לא הפעם הראשונה שהוא מעלה סירטון עם adobe flash, שאינו נתמך על ישי מרבית הטלפונים.מה הרעיון של התגובה הטמבלית שלך ?
קח, נודניק
בדיוק קראתי על זה היום 🙄דווקא בנץ' ופרס אמורים להיות מושפעים מאוד ממשקל הגוף. אם אתה עולה יפה במשקל אמור להגיע גם שיפור ניכר במשקלים.
זהו שכששקלתי 66 הסקוואט שלי היה 150 לחזרה, והדדליפט 210 לחזרה. עליתי 11 ק"ג וזה לא הושפע כ"כ, הדדליפט יותר חלש עכשיו והסקוואט עלה ל-152.5 לשלישייה, אבל הבנצ' שהיה 95 לחזרה עלה ל-110 לחזרה, והפרס שהיה 50 לחמישייה עלה ל-60 לשלישייה, אז כן, הם אכן מבוססים משקל גוף ואכן התקדמו מאוד.דווקא בנץ' ופרס אמורים להיות מושפעים מאוד ממשקל הגוף. אם אתה עולה יפה במשקל אמור להגיע גם שיפור ניכר במשקלים.
כן, הייתי ציני.זו לא הפעם הראשונה שהוא מעלה סירטון עם adobe flash, שאינו נתמך על ישי מרבית הטלפונים.
אני רוצה להניח שהיית ציני, כשקראת לו "נודניק".
היה קשה כל כך לדים קישור מיוטיוב?
בדיוק קראתי על זה היום 🙄
אז, להבא, פשוט תדע שלהמון אנשים אין אפשרות לצפות בסרטונים, אלא דרך יוטיוב.זהו שכששקלתי 66 הסקוואט שלי היה 150 לחזרה, והדדליפט 210 לחזרה. עליתי 11 ק"ג וזה לא הושפע כ"כ, הדדליפט יותר חלש עכשיו והסקוואט עלה ל-152.5 לשלישייה, אבל הבנצ' שהיה 95 לחזרה עלה ל-110 לחזרה, והפרס שהיה 50 לחמישייה עלה ל-60 לשלישייה, אז כן, הם אכן מבוססים משקל גוף ואכן התקדמו מאוד.
כן, הייתי ציני.
ואני בדר"כ לא מעלה ליוטיוב כי כל מי שצריך לראות נמצא אצלי בפייסבוק, גם חצי מהאנשים פה אצלי בפייסבוק.
בדיוק קראת על זה היום?...זו לא הפעם הראשונה שהוא מעלה סירטון עם adobe flash, שאינו נתמך על ישי מרבית הטלפונים.
אני רוצה להניח שהיית ציני, כשקראת לו "נודניק".
היה קשה כל כך לדים קישור מיוטיוב?
בדיוק קראתי על זה היום 🙄