הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סומו דדליפט 190 ק"ג לרביעייה.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
האמת לא חשבתי שיעלה; אני קופץ 5 ק"ג בשבוע והיה לי היום יום חלש, כבר מ-140-150 ק"ג המשקל הפך בלתי נסבל וב-170 כבר בקושי עלה. ציפיתי ל-3 חזרות, קיבלתי 4, אז אני שמח. היה קשה מאוד.

זו לא הייתה תגובה לתוכן של ההודעה שלך, כך שאל דאגה - הרצף נשמר.
המשך בעבודתך הטובה.

@Tom

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
האמת לא חשבתי שיעלה; אני קופץ 5 ק"ג בשבוע והיה לי היום יום חלש, כבר מ-140-150 ק"ג המשקל הפך בלתי נסבל וב-170 כבר בקושי עלה. ציפיתי ל-3 חזרות, קיבלתי 4, אז אני שמח. היה קשה מאוד.

למה לא יוטיוב?!

• פותח/ת השרשור
לפי הבנתי זה קשור בפורמט הסירטון...

היה קשה?!...😉

מה משקל הגוף?
77 ק"ג. הרטיו שלי נמוך יותר בסומו, כי בקלאסי היה לי את אותו משקל ל-3 חזרות על 66 ק"ג אז..... סקפטי לגבי ההתקדמות שלי.

לא יודע כמה בסקוואט, אני מניח ש-160-165, אני כבר לא עובד סינגלים.
בבנצ' בפעם האחרונה שבדקתי 110 עם עצירה. בפרס לא בדקתי, מניח ש-65.
דווקא בנץ' ופרס אמורים להיות מושפעים מאוד ממשקל הגוף. אם אתה עולה יפה במשקל אמור להגיע גם שיפור ניכר במשקלים.

מה הרעיון של התגובה הטמבלית שלך ?
זו לא הפעם הראשונה שהוא מעלה סירטון עם adobe flash, שאינו נתמך על ישי מרבית הטלפונים.
קח, נודניק

אני רוצה להניח שהיית ציני, כשקראת לו "נודניק".

היה קשה כל כך לדים קישור מיוטיוב?
דווקא בנץ' ופרס אמורים להיות מושפעים מאוד ממשקל הגוף. אם אתה עולה יפה במשקל אמור להגיע גם שיפור ניכר במשקלים.
בדיוק קראתי על זה היום 🙄

• פותח/ת השרשור
זהו שכששקלתי 66 הסקוואט שלי היה 150 לחזרה, והדדליפט 210 לחזרה. עליתי 11 ק"ג וזה לא הושפע כ"כ, הדדליפט יותר חלש עכשיו והסקוואט עלה ל-152.5 לשלישייה, אבל הבנצ' שהיה 95 לחזרה עלה ל-110 לחזרה, והפרס שהיה 50 לחמישייה עלה ל-60 לשלישייה, אז כן, הם אכן מבוססים משקל גוף ואכן התקדמו מאוד.
זו לא הפעם הראשונה שהוא מעלה סירטון עם adobe flash, שאינו נתמך על ישי מרבית הטלפונים.

בדיוק קראתי על זה היום 🙄
כן, הייתי ציני.
ואני בדר"כ לא מעלה ליוטיוב כי כל מי שצריך לראות נמצא אצלי בפייסבוק, גם חצי מהאנשים פה אצלי בפייסבוק.

זהו שכששקלתי 66 הסקוואט שלי היה 150 לחזרה, והדדליפט 210 לחזרה. עליתי 11 ק"ג וזה לא הושפע כ"כ, הדדליפט יותר חלש עכשיו והסקוואט עלה ל-152.5 לשלישייה, אבל הבנצ' שהיה 95 לחזרה עלה ל-110 לחזרה, והפרס שהיה 50 לחמישייה עלה ל-60 לשלישייה, אז כן, הם אכן מבוססים משקל גוף ואכן התקדמו מאוד.
כן, הייתי ציני.
ואני בדר"כ לא מעלה ליוטיוב כי כל מי שצריך לראות נמצא אצלי בפייסבוק, גם חצי מהאנשים פה אצלי בפייסבוק.
אז, להבא, פשוט תדע שלהמון אנשים אין אפשרות לצפות בסרטונים, אלא דרך יוטיוב.

בדיוק קראתי על זה היום 🙄
בדיוק קראת על זה היום?...
קראת גם את האנליזות ששלחתי לך?! או שאתה קורה רק T-NATION ושותה חלבון כל היום?...🖕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית