עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עבדתי קלאסי ב-3 השנים האחרונות, הגעתי למשקלים דומים, אבל לא הייתי מצליח להחזיק גב ישר לא משנה מה, אז עברתי לסומו.יפה מאוד ! רק מעניין אותי למה סומו ולא רגיל ?
אין פה שאלה של מרגיש או לא מרגיש. זו עובדה מכאנית-פיזיולוגית.אתה לא מרגיש שהגב נותן פחות עבודה בסומו ? אני שואל כי אני גם חושב על לעבור לסומו, אבל מבירור שעשיתי כולם קוטלים את המחשבה מהסיבה שזה יפגע בקצב עליה במסה, וכי זה ייתן עוד עבודה שתכביד על הרגליים ביחד עם סקוואטים כבדים.
אין פה שאלה של מרגיש או לא מרגיש. זו עובדה מכאנית-פיזיולוגית.אתה לא מרגיש שהגב נותן פחות עבודה בסומו ? אני שואל כי אני גם חושב על לעבור לסומו, אבל מבירור שעשיתי כולם קוטלים את המחשבה מהסיבה שזה יפגע בקצב עליה במסה, וכי זה ייתן עוד עבודה שתכביד על הרגליים ביחד עם סקוואטים כבדים.
בתיאוריה הגב עובד פחות בסומו, אבל בגלל שיש לי חוסר גמישות מוגזם, במקום להתחיל עם גב אנכי אני מתחיל עם גב יחסית מאוד אלכסוני כך שהוא עובד כמו שצריך [למרות שאני עושה עבודה כפולה, אבל ניחא].אתה לא מרגיש שהגב נותן פחות עבודה בסומו ? אני שואל כי אני גם חושב על לעבור לסומו, אבל מבירור שעשיתי כולם קוטלים את המחשבה מהסיבה שזה יפגע בקצב עליה במסה, וכי זה ייתן עוד עבודה שתכביד על הרגליים ביחד עם סקוואטים כבדים.
תעשה כמוני .. מכיון שאני חזק יותר בסומו, אני מבצע רק סט אחד שלו ושאר הסים שלי הם דדליפט קלאסי, ז''א שאםלדוגמא באימון יש לי 190 דדליפט לחמישייה זה יראה משהו בסגנון של:אתה לא מרגיש שהגב נותן פחות עבודה בסומו ? אני שואל כי אני גם חושב על לעבור לסומו, אבל מבירור שעשיתי כולם קוטלים את המחשבה מהסיבה שזה יפגע בקצב עליה במסה, וכי זה ייתן עוד עבודה שתכביד על הרגליים ביחד עם סקוואטים כבדים.