הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט ללא מקרר ומיקרו? 😃

• פותח/ת השרשור Ariel
  • פורסם בתאריך

Ariel

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
35
51
0
אני יוצא לאבט"ש השבוע, ולפי מה שהבנתי יש מצב טוב שלא יהיה לי שם גישה למקרר ומיקרו 😵

חלק מהמאכלים שאני אוכל ביומיום שצורך קירור/חימום: חלב (עם הקוואקר), פסטרמה, טחינה, ביצים, חמאת בוטנים, פסטה/ספגטי, ובהקפאה פיתות ולחם.
החלב זה הנושא הכי בעייתי.. יהיה מזעזע נראה לי לאכול את הקוואקר (אני אוכל את הדגנים של קוואקר ולא את הש"ש שבא בשקית.. פי 2 במחיר אבל שווה את ההבדל בטעם 😛) בלי חלב.

עכשיו בעיקרון זה בתהליכי בירור האם תהיה לי שם גישה או לא, אבל בינתיים אשמח לשמוע הצעות לדברים שאפשר להחליף בדברים שרשמתי - ללא צורך בקירור או חימום..

או שמה אני פשוט אשרוד 4 ימים על פחות קלוריות?..

🆘

נערך לאחרונה:
לא נותנים לכם שם אוכל? שם לא תוכל לקנות במקום באיזה מכולת?
בעיקר קופסאות שימורים (טונה, תירס), חלבון, אגוזים\שקדים, פרכיות (?), פירות, דגני בוקר(לא חייב חלב וזה יותר טעים משיבולת שועל), חטיפי אנרגיה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא מתקרב לחדר אוכל צבאי..
לפי מה שהבנתי אין שם מקום לקנות, יש שם שק"ם והוא סגור כל הזמן :|

אתה רציני ? זה בסיס האם של יחידת יהל"ם / מטכ"ל. חייב להיות שם תנאים מעולים

הלו הלו להירגע עם החשיפה של יחידות ובסיסים קצת ב"ש.

*משה סנן פה שמות של יחידות ומיקומים.

לפותח הפוסט, לחם יהיה לך שם בכמויות, אז עניין של פחמימה לא תהיה בעיה. מה רע בלאכול אגוזים, שקדים בוטנים וכל שאר הירקות? בנוגע לחלבון, יהיה לך גם שימורים בטוח ואם לא תביא 4 מארזים של טונה, סרדינים (אומגה 3 ) וסגור עניין

הלו הלו להירגע עם החשיפה של יחידות ובסיסים קצת ב"ש.

*משה סנן פה שמות של יחידות ומיקומים.

לפותח הפוסט, לחם יהיה לך שם בכמויות, אז עניין של פחמימה לא תהיה בעיה. מה רע בלאכול אגוזים, שקדים בוטנים וכל שאר הירקות? בנוגע לחלבון, יהיה לך גם שימורים בטוח ואם לא תביא 4 מארזים של טונה, סרדינים (אומגה 3 ) וסגור עניין

זה היה בצחוק אני מקווה ?
כיום כל אדם יכול לקבל מידע מפורט הרבה יותר לעומק על כל מיקום של בסיס,יחידה,וכו'.
לא חשפתי שום מידע שיכול להזיק.

זה היה בצחוק אני מקווה ?
כיום כל אדם יכול לקבל מידע מפורט הרבה יותר לעומק על כל מיקום של בסיס,יחידה,וכו'.
לא חשפתי שום מידע שיכול להזיק.

לא היית צריך לציין שמות של יחידות, זה מיותר, תאמין לי אין לך מושג איך זה יכול לפגוע.

חח מה יעזור לגיהד האיסלמי לדעת שבמתקן אד%^ם יש את יחידת מט#$^%
כאילו שאין להם את זה ויותר מזה בגוגל וממש עכשיו אבו הונוד גולש פה תחת השם arabbodybuidabomb

יש יותר סכנה שהם יחטפו את משאית האספקת מזון של ARIEL ולא יהיה לו מה לאכול באבטש

חח מה יעזור לגיהד האיסלמי לדעת שבמתקן אד%^ם יש את יחידת מט#$^%
כאילו שאין להם את זה ויותר מזה בגוגל וממש עכשיו אבו הונוד גולש פה תחת השם arabbodybuidabomb

אתה יודע מה יפה אצלכם? שאתם אוהבים להתווכח, אבל תמשיכו. ובקשר לאותו אבו סמחי שגולש פה כמה שזה נשמע הזוי, אבל זה מה שקורה על גבי הרשת. אינטרנט = בית חרושת למודיעין ולא צריך להוסיף לזה עוד מידע.

רועי הקטע שהוא סתם מדבר שטויות אז זה לא משנה, הם לא באמת משרתים שם.

תבין אחי, באמת שמהצד אולי חושבים שאני מגזים וכ'ו, אבל אלו דברים שאני מתעסק בהם על בסיס יום יומי ומבין בדברים האלה אז אני לא סתם מדבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית