הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 160X5 לבדיקה אחרי פציעה

הדדליפט חזר מהר, לצערי בסקוואט עדיין כואב אז אני לא עושה:cray:

160X5:

מה כואב בדיוק?
לי קצת קשה להבין כיצד אדם שטוען שכואב לו בסקוואט, יכול לעשות דדליפט כבד...

מה עם סקוואטים קלים?

דדליפט טוב. תנסה להדגיש יותר את הנעילה ולמשוך עם מרפקים ישרים.

מה כואב בדיוק?

מה עם סקוואטים קלים?

תתפלא אבל גם לי זה קרה.

אין לי ספק שזה מה שקורה לו, פשוט לא מבין כיצד....
לכן שאלתי איפה כואב
שהיה לי כאבים(יש עוד קצת אבל לא בסטים אז זה יש שיפור בכללי) לא הרגשתי כלום בדדליפט ובסקוואט כן, היה לי מעין כאב חד ביציאה מהבור בסקוואט מעל הברך . כרגע אין ומקווה שגם לא יחזור.

סביר להניח שאם היה סוג של כאב שמורגש בסקוואט ולא מורגש בדדליפט הוא מורגש מקדימה, כמו שהוא אמר משהו בברך. אתה יכול לצלם את הסקוואט שלך אולי משהו נדפק בטכניקה במשקלים הגבוהים שפגע בך.

• פותח/ת השרשור
מה כואב בדיוק?

מה עם סקוואטים קלים?

לא בדיוק יודע איזה שריר זה, בצד שמאל של התאומים ברגל שמאל, לא התאומים עצמם. בהתחלה היה כואב גם בקפיצה\עמידה על קצות האצבעות, ואז גם לא עשיתי דדליפט עד שזה יישתפר וכאב רק שירדתי עמוק בסקוואט
בזמן האחרון התחלתי עם סקוואטים קלים להרבה חזרות ומרגיש בסדר.. אבל כל דבר מעל 2 פלטות ואני מרגיש כאב\חולשה באיזור

דדליפט טוב. תנסה להדגיש יותר את הנעילה ולמשוך עם מרפקים ישרים.

תתפלא אבל גם לי זה קרה.

בלהדגיש את הנעילה אתה מתכוון שאני לא נועל עד הסוף או שבתחרות כדאי להדגיש יותר את הנעילה?

סביר להניח שאם היה סוג של כאב שמורגש בסקוואט ולא מורגש בדדליפט הוא מורגש מקדימה, כמו שהוא אמר משהו בברך. אתה יכול לצלם את הסקוואט שלך אולי משהו נדפק בטכניקה במשקלים הגבוהים שפגע בך.

זה הטכניקה בסקוואט ממש לפני הפציעה: (היי באר כמובן)

אם אני זוכר נכון אימון אחרי זה כבר התחלתי להרגיש הרגשה מוזרה וקצת כאב באיזור, אבל המשכתי כי רציתי לגמור SS עם 3 פלטות(טמבל).. עד שהגעתי ל143 קילו כבר הכאב היה בלתי נסבל והפריע גם ביומיום

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית