הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סטרואידים וגנטיקה?

Workout1

משתמש פעיל
605
149
נק' מוניטין:
470
605
149
טוב,
אז ככה, אני כרגע אפילו לא חושב להתחיל להשתמש בחומרים, אבל אני שואל לטווח הרחוק, כי זה מעניין אותי.
האם לאנשים שיש להם גנטיקה למחלות לב (היו לסבים לדוגמא), האם החומרים יכולים להיות יותר מסוכנים עבורם?
זאת אומרת הם משפיעים שונה על כל אדם ואדם?
סתם שאלה מעניינת שככה יצא לי לחשוב לעצמי.

תודה לעונים (;

טוב,
אז ככה, אני כרגע אפילו לא חושב להתחיל להשתמש בחומרים, אבל אני שואל לטווח הרחוק, כי זה מעניין אותי.
האם לאנשים שיש להם גנטיקה למחלות לב (היו לסבים לדוגמא), האם החומרים יכולים להיות יותר מסוכנים עבורם?
זאת אומרת הם משפיעים שונה על כל אדם ואדם?
סתם שאלה מעניינת שככה יצא לי לחשוב לעצמי.

תודה לעונים (;

זו שאלה מאוד אינדיווידואלית, זה משתנה מאדם לאדם, לדוגמא: אנשים אשר סובלים מלחץ דם גבוה, כולסטרול וכדומה.

בשורה תחתונה, כן.

• פותח/ת השרשור
זו שאלה מאוד אינדיווידואלית, זה משתנה מאדם לאדם, לדוגמא: אנשים אשר סובלים מלחץ דם גבוה, כולסטרול וכדומה.

בשורה תחתונה, כן.
ונגיד ואין לי כולסטרול, או נטייה להשמנה, אבל הדבר בהחלט בגנטיקה, זה יכול להשפיע?
יש לך מושג איך אפשר לבדוק באופן פרטי את הדברים האלה?
תודה על התשובות אגב 😃

ונגיד ואין לי כולסטרול, או נטייה להשמנה, אבל הדבר בהחלט בגנטיקה, זה יכול להשפיע?
יש לך מושג איך אפשר לבדוק באופן פרטי את הדברים האלה?
תודה על התשובות אגב 😃

בגדול אתה לא תיגש לרופא המשפחה ותשאל אותו: (בד״כ קוראים להם אלכס או וולדיסלב)

היי, אני רוצה להשתמש בחומרים אנאבוליים ואני צריך שתבדוק אותי אם אני מתאים.

בגדול, אתה מבין את המסר - יש כאלו שתופעות הלוואי יורגשו משמעותית ויש כאלו שלא ירגישו כלל. כמובן שיש פה גם נזק לטווח הארוך גם אם אתה בריא, קח בחשבון.

״גנטיקה למחלות לב״ זה בד״כ כלל לא גנטי אלא נטו השפעה סביבתית של תזונה לקוייה, חוסר בפעילות גופנית וסטרס.

• פותח/ת השרשור
״גנטיקה למחלות לב״ זה בד״כ כלל לא גנטי אלא נטו השפעה סביבתית של תזונה לקוייה, חוסר בפעילות גופנית וסטרס.
אין כזה דבר בכלל? אני שומע על זה דווקא המון. שמחלות לב זה גם מאד גנטי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית