הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשש למתיחת רצועה בכף הרגל

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
עשיתי אימון לפני כמה שעות ועשיתי תנועה לא טובה עם כף הרגל ומאז החלק השמאלי של רגל ימין התנפח, כחול וקצת צהוב וכשאני דורך עליו יש תחושת דקירה.
רק בשבת אני יכול ללכת לרופא, מה זה יכול להיות?

אם לא כואב בזמן השחיה אז כן. כשהיה לי נקע הייתי שוחה עם פולי (מצוף) בין הרגליים כדי לא להפעיל את הרגליים.
אני כמובן מתכוון לשחיית חתירה בלבד, חזה בשום אופן לא

• פותח/ת השרשור
[quהאשה, "hanan, post: 628296, member: 5978"]אם לא כואב בזמן השחיה אז כן. כשהיה לי נקע הייתי שוחה עם פולי (מצוף) בין הרגליים כדי לא להפעיל את הרגליים.
אני כמובן מתכוון לשחיית חתירה בלבד, חזה בשום אופן לא[/quote]
אה באסה, חזה זי השחייה היחידה שאני יודע.
כשאני יחלים צהנקע, מומלץ לעשות תרגילי כוח נכון?

אני לא יכול לייעץ לגבי טיפול בשביל זה יש אורטופד ופיזיוטרפיסט שצריכים לבדוק אותך פיזית

דרך אגב, שחיית חזה מאוד לא מומלצת. יוצרת עומס על הגב, ברכיים, צוואר. פעילות כמו אליפטיקל או אופניים הרבה יותר מוצלחות מבחינה אירובית בלי להעמיס על הגוף

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לייעץ לגבי טיפול בשביל זה יש אורטופד ופיזיוטרפיסט שצריכים לבדוק אותך פיזית

דרך אגב, שחיית חזה מאוד לא מומלצת. יוצרת עומס על הגב, ברכיים, צוואר. פעילות כמו אליפטיקל או אופניים הרבה יותר מוצלחות מבחינה אירובית בלי להעמיס על הגוף
אוקיי, תודה על התשובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית