הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צ'יט בחיטוב

• פותח/ת השרשור Dimon
  • פורסם בתאריך

Dimon

משתמש מתחיל
63
1
נק' מוניטין:
1
63
1
אני כל השבוע שומר על תפריט באופן הדוק. לא מרמה, לא סוכריה לא כלום. אני גם יודע לגוון בתפריט ככה שזה לא משעמם אותי.
אבל פעם בשבוע בארוחה אחת בלבד אני מתפרק על המבורגר (250~300 גרם), צ'יפס ולפעמים חצי בירה.
עד כמה אני דופק את החיטוב?

אתה לא דופק אותו זה סתם בראש כל עוד זה פעם בשבוע גגגגג יום למחרת תעשה תן באיזה אירובי יפה בשביל ההרגשה

אני כל השבוע שומר על תפריט באופן הדוק. לא מרמה, לא סוכריה לא כלום. אני גם יודע לגוון בתפריט ככה שזה לא משעמם אותי.
אבל פעם בשבוע בארוחה אחת בלבד אני מתפרק על המבורגר (250~300 גרם), צ'יפס ולפעמים חצי בירה.

זה מאוד פשוט, אתה לא דופק ולא נעליים, מן הסתם זה כן מעכב בקטנה אבל עדיף, צריך מדי פעם אחרי איזה שבוע שבועיים של חיטוב, (ובטח אם אתה בתפריט הדוק) שאתה צריך לאכול ארוחת ציט קטנה- אתה תתחרפן אם לא....

אחת לשבוע מומלץ לעשות יום של העמסת פחמימות. קרא על כך בפורטל, יקל עליך מאוד

אז חלק מהדעות טוענות שלא חובה לעשות העמסה וחלק כן.
בכל אופן, זה לא משנה - ארוחות צ'יט הן ארוחות לנפש - תהנה מהן!

לצורך העניין אני עכשיו אחרי שלושה שבועות בדיוק של אכילה נקייה בלבד, ספירת לקלוריה בלי מעידה ולו הקלה ביותר החלטתי לשחרר את הרסן להיום בלבד ואני כנראה אוכל היום לא מעט יותר מהמאזן הקבוע שלי אבל אני צריך את זה. אין מה לעשות - אחרת נהפוך כולנו למשוגעים ;-)

יאללה, הלכתי לדפוק איזה חלה של שבת עם פרה שלמה ליד - להת' 😃

אתה לא.
אני בחיטוב הקודם לא הייתי בדל והייתי דופק יום שחיתות פעם בשבוע ולא ארוחה אחת ועדיין ראיתי ירידה שבוע אחרי, אל תתרגש

זה לא מה שידפוק לך את החיטוב. מקסימום תיתן עוד אימון אירובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית