הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצו לקנות Beats Studio Wireless

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
נראלי צפונבוני ביותר להתאמן איתן ..
תתחדש 😃
הלוואי היו לי 400$ מיותרים ..

צפונבוני? אתה רואה מישהו ממטר כשאתה מתאמן? אני מאלו שגונחים כשקשה, אני בא להנות לא מעניין אותי אדם.

ביטס הן האוזניות הכי טובות למחיר שלהן.
למה אתם חושבים שהן נמכרות כלכך אם הן לא שוות את הכסף?תבדקו קצת לפני שאתם מדברים שטויות.

ביטס הן האוזניות הכי טובות למחיר שלהן.
למה אתם חושבים שהן נמכרות כלכך אם הן לא שוות את הכסף?תבדקו קצת לפני שאתם מדברים שטויות.

בגלל שהן "מותג", בדיוק כמו שהאייפון נהפך לאיזשהו טרנד בארץ בשנים האחרונות, גם הביטס נהפכו לטרנד.

• פותח/ת השרשור
בגלל שהן "מותג", בדיוק כמו שהאייפון נהפך לאיזשהו טרנד בארץ בשנים האחרונות, גם הביטס נהפכו לטרנד.

האייפון עושה עבודה רעה? האייפון עושה עבודה מצויינת, מנסיון. והיו לי את מרבית הברנדים של האנדרוייד.

פופולריות לא מצביעה על איכות המוצר כמו שמחיר לא מצביע על איכות המוצר(כמו דגם חופף בין 2 חברות שונות).
אז לא להגיד "מוצר פופלרי/אופנתי=מוצר טוב"

תן לי דוגמאות ואוכיח לך אחרת.

Sennheiser HD280pro - 99$
Audio Technica ATH-M50 - 148$
Beyerdynamic Custom One Pro - 179$
AKG K550 - 229$

להמשיך? האוזניות הללו לבדן מביישות כל דגם מבית Beats, כולל ה-HD280Pro הצנועות. ועוד הבאתי לך אוזניות סגורות ולא פתוחות כדי שזה יהיה הוגן כלפי ה-Studio Wireless שלך.

Dr. Dre עם ה-M50 שלו.

350x263px-2731e146_DrDrewithM50s.jpeg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית