עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה
תראה תגובה מעליך עשיתי חיפוש וזה מה שיצא לי
אולסטאר לא טוב? כי אני לא רוצה להחליך עכשיו כל אימון שאני עושה סקוואט ודדליפט נעלייםתרגול טכניקה ונעלי משקולות ואתה מסודר.
גם לי יש פלטפוס מכובד מאוד...
אני בכל מקרה ממליץ על נעלי משקולות.אולסטאר לא טוב? כי אני לא רוצה להחליך עכשיו כל אימון שאני עושה סקוואט ודדליפט נעליים
והטכניקה בסדר היום שזה קרה היה יום חלש אימון אחרי עם משקל חדש הלך מעולה ולא היו בעיות בטכניקה
מילות מפתח? מרפרוף מהיר ראיתי שהרבה משתמשים באולסטארכתבתי פה איזה 9 פעמים את דעתי והסברים למה לא אולסטאר(גם לא לדדליפט), תריצו חיפוש
מילות מפתח?
עד עכשיו לא הרגשתי כאב עם אולסטאר ואם אין לי כסף מיותר לבזבז כרגע אני לא חושב שנעל הרמת משקולות היא השקעה חכמה בשילי כרגעhttp://www.lbs.co.il/threads/46181/page-4#post-628615
ובעוד מקומות שקשורים במילים "פלטפוס"
זו דעתי וראיתי את השיפור בכל מי שאימנתי מקרוב עם נעל שיש לה תמיכה לקשת(נעל הרמה עם רצועת צד) לעומת נעל רגילה(אולסטאר), בסופו של יום כל אחד יתאמן איך שנוח לו/מתאים לו
אני בכל מקרה ממליץ על נעלי משקולות.
אולסטאר זה פתרון זמני לכל היותר.
http://www.lbs.co.il/threads/46181/page-4#post-628615
ובעוד מקומות שקשורים במילים "פלטפוס"
זו דעתי וראיתי את השיפור בכל מי שאימנתי מקרוב עם נעל שיש לה תמיכה לקשת(נעל הרמה עם רצועת צד) לעומת נעל רגילה(אולסטאר), בסופו של יום כל אחד יתאמן איך שנוח לו/מתאים לו
לפני שבוע גיליתי שיש לי פלטפוס (נעלי צבא גרמו לי לסובב את הקרסול המון ולא הבנתי למה אז אורטופד אמר לי שיש לי פלטפוס). עשיתי 215 סקוואט בלי שום בעיה מצד כף הרגל. ועשיתי את זה עם אולסטאר.
אם מדובר על מקרה כזה קיצוני אז באמת אני כנראה לא יודע. 😃אם גילית לפני שבוע שיש לך פלטפוס כנראה הוא לא חמור כמו זה שאנחנו מדברים עליו שהכף רגל שטוחה לחלוטין, יש דרגות של פלטפוס, כשאני התעסקתי עם כאלה עם רגל שטוחה לגמרי נעלי הרמות סיפקו הבדל רציני.
בקשר לחבישת כף רגל, אפשר להסתכל בסרטונים של אומניות לחימה תחרותיות, הם חובשים את הקשת עם סרט דביק או משהו אחר דומה(תחבושת דקה) כדי לספק תמיכה לכף הרגל, לא עשיתי את זה בעצמי, אבל זה מה שהרצועות צד עושות(בצורה חלקית) בנעלי משקולות