ייעוץ פלטפוס וסקוואט\דדליפט

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
מאז שאני קטן יש לי פלטפוס שלם בכפות רגליים
ושמעתי שזה לא טוב לעשות סקוואטים עם אולסטאר כשיש פלטפוס זה נכון?
הטכניקה שלי טובה ולא מרגיש כאבים בעקבים\כפות רגליים בירכיים או כל מקום אחר
אומנם כשאני שם אולסטאר אני שם לב שחלק הפנימי טיפה יוצא החוצה כתוצאה של הפלטפוס
זה סבה להתאמן ככה?
@yonizarkh

• פותח/ת השרשור
תרגול טכניקה ונעלי משקולות ואתה מסודר.
גם לי יש פלטפוס מכובד מאוד...
אולסטאר לא טוב? כי אני לא רוצה להחליך עכשיו כל אימון שאני עושה סקוואט ודדליפט נעליים
והטכניקה בסדר היום שזה קרה היה יום חלש אימון אחרי עם משקל חדש הלך מעולה ולא היו בעיות בטכניקה

אולסטאר לא טוב? כי אני לא רוצה להחליך עכשיו כל אימון שאני עושה סקוואט ודדליפט נעליים
והטכניקה בסדר היום שזה קרה היה יום חלש אימון אחרי עם משקל חדש הלך מעולה ולא היו בעיות בטכניקה
אני בכל מקרה ממליץ על נעלי משקולות.
אולסטאר זה פתרון זמני לכל היותר.

כתבתי פה איזה 9 פעמים את דעתי והסברים למה לא אולסטאר(גם לא לדדליפט), תריצו חיפוש

• פותח/ת השרשור
כתבתי פה איזה 9 פעמים את דעתי והסברים למה לא אולסטאר(גם לא לדדליפט), תריצו חיפוש
מילות מפתח? מרפרוף מהיר ראיתי שהרבה משתמשים באולסטאר
http://www.lbs.co.il/threads/47948/#post-604910
אפשר לשמוע בכל זאת למה אתם בנגד? אין לי כסף מיותר להשקיע בנעליים שגם ככה אחרי כמה זמן צריך חדשות כי כף הרגל גודלת

• פותח/ת השרשור
http://www.lbs.co.il/threads/46181/page-4#post-628615

ובעוד מקומות שקשורים במילים "פלטפוס"
זו דעתי וראיתי את השיפור בכל מי שאימנתי מקרוב עם נעל שיש לה תמיכה לקשת(נעל הרמה עם רצועת צד) לעומת נעל רגילה(אולסטאר), בסופו של יום כל אחד יתאמן איך שנוח לו/מתאים לו
עד עכשיו לא הרגשתי כאב עם אולסטאר ואם אין לי כסף מיותר לבזבז כרגע אני לא חושב שנעל הרמת משקולות היא השקעה חכמה בשילי כרגע
אבל ראיתי שציינת שיטה של חבישת הרגל
אתה יכול לתת על זה הסבר? אני אנסה את זה מחר

לפני שבוע גיליתי שיש לי פלטפוס (נעלי צבא גרמו לי לסובב את הקרסול המון ולא הבנתי למה אז אורטופד אמר לי שיש לי פלטפוס). עשיתי 215 סקוואט בלי שום בעיה מצד כף הרגל. ועשיתי את זה עם אולסטאר.

אני בכל מקרה ממליץ על נעלי משקולות.
אולסטאר זה פתרון זמני לכל היותר.

http://www.lbs.co.il/threads/46181/page-4#post-628615

ובעוד מקומות שקשורים במילים "פלטפוס"
זו דעתי וראיתי את השיפור בכל מי שאימנתי מקרוב עם נעל שיש לה תמיכה לקשת(נעל הרמה עם רצועת צד) לעומת נעל רגילה(אולסטאר), בסופו של יום כל אחד יתאמן איך שנוח לו/מתאים לו

אפשר לשאול את דעתכם גם למקרה ההפוך של פלטפוס ? (שכף הרגל קעורה מידי)

לפני שבוע גיליתי שיש לי פלטפוס (נעלי צבא גרמו לי לסובב את הקרסול המון ולא הבנתי למה אז אורטופד אמר לי שיש לי פלטפוס). עשיתי 215 סקוואט בלי שום בעיה מצד כף הרגל. ועשיתי את זה עם אולסטאר.

אם גילית לפני שבוע שיש לך פלטפוס כנראה הוא לא חמור כמו זה שאנחנו מדברים עליו שהכף רגל שטוחה לחלוטין, יש דרגות של פלטפוס, כשאני התעסקתי עם כאלה עם רגל שטוחה לגמרי נעלי הרמות סיפקו הבדל רציני.

בקשר לחבישת כף רגל, אפשר להסתכל בסרטונים של אומניות לחימה תחרותיות, הם חובשים את הקשת עם סרט דביק או משהו אחר דומה(תחבושת דקה) כדי לספק תמיכה לכף הרגל, לא עשיתי את זה בעצמי, אבל זה מה שהרצועות צד עושות(בצורה חלקית) בנעלי משקולות

אם גילית לפני שבוע שיש לך פלטפוס כנראה הוא לא חמור כמו זה שאנחנו מדברים עליו שהכף רגל שטוחה לחלוטין, יש דרגות של פלטפוס, כשאני התעסקתי עם כאלה עם רגל שטוחה לגמרי נעלי הרמות סיפקו הבדל רציני.

בקשר לחבישת כף רגל, אפשר להסתכל בסרטונים של אומניות לחימה תחרותיות, הם חובשים את הקשת עם סרט דביק או משהו אחר דומה(תחבושת דקה) כדי לספק תמיכה לכף הרגל, לא עשיתי את זה בעצמי, אבל זה מה שהרצועות צד עושות(בצורה חלקית) בנעלי משקולות
אם מדובר על מקרה כזה קיצוני אז באמת אני כנראה לא יודע. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית