הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קריאטין ו pre workout לנשים

עדי.מ

משתמש קבוע
1,140
1,539
נק' מוניטין:
6,405
1,140
1,539
היי,

אני מתאמנת הרבה שנים במכון כושר, אך בשנה האחרונה הנושא נלקח אצלי ברצינות וכרגע אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע עם מינימום 3-4 אימוני כוח בשבוע..המאזן הקלורי הוא נייטרלי והמטרה שלי להעלות במסת השריר..
בזמן האחרון שמתי לב לקושי קל בהעלאת משקלי עבודה, (במיוחד בתרגילים מסויימים או על שרירים מסוימים כמו כתפיים) ,
קראתי הרבה על קריאטין ויתרונותייו אך מה שעוצר אותי הוא אגירת הנוזלים ..לא כל כך מתחשק לי להעלות כמה קילוגרמים של נוזלים ולהיראות מנופחת...
האם pre workout יכול להספיק במתן כוח נוסף, מה ההבדל בינו לבין קריאטין או שכדאי בכל זאת לשקול תוסף קריאטין טהור בלבד...?
כל עצה שהיא תתקבל בברכה:)

תודה,
עדי

את על ניטראלי, יכול להיות שתצטרכי להוסיף עוד קלוריות מעל הנטראלי (מסה) כדי להמשיך להתקדם במשקלי עבודה.
ניסיתי המון סוגי פריוורקאוט הם עוזרים בריכוז מרץ ובוסט כזה בסטים הראשונים.. לא מספיק בשביל להקרא כוח או להעלות משקלי עבודה..

ההבדל הוא שלרוב פרי וורקאווט מכיל גם קריאטין ולכן במילא תעלי נוזלים, אבל לא כמו עם קריאטין מונוהיידריט כי אותו צריך לקחת ברציפות (לעומת ה pre-workout שלוקחים רק לפני האימון, במקרה שלך 3-4 פעמים בשבוע).
בנוסף, ב pre-workout יש כל מיני ממריצים (בעיקר קפאין) שמשפיעים על המערכת העצבית ויכולים לעזור לך להרים משקלים גבוהים יותר.
בכל מקרה, העלאה במשקלים על מאזן קלורי נטרלי לא יעזרו לך להעלות במסת השריר ולכן את צריכה להגביר במעט את הצריכה הקלורית כדי להמשיך לראות שינויי פיזי.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה!✌️

בנוגע לקראטין,
אם את בחורה קטנה אז אפשר להסתפק גם ב3 גר' ביום.
וגם בפרי-וורקאוט לנסות חצי מנה, כי יכול להיות שזה ייתן את האפקט הרצוי.

• פותח/ת השרשור
אנסה בהתחלה פרה-וורקאאוט ונראה איך זה יעבוד...

Back
למעלה תחתית