הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Dan Green 2099lbs total

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך
אני היחיד ששם לב שבכותרת רשום 2099, בכותרת של הסרטון 2100 ובכתוביות 2101?
אין כאן כמובן שום ניסיון להעליב מישהו ואני מצטער מראש.

בתחרויות של UNWRAPPED לרוב אין מונוליפט (יותר קשה ללכת אחורה עם רצועות). ביום למחרת היה מונוליפט.

הסיבה להפרשים במשקל בליברות היא שהפלטות הן בק"ג, והמכפלה המדוייקת היא 2.20462262185 ליברות לכל ק"ג. ולא לכל אחד יש כוח להשתמש בזה.

דן גרין מתחרה עם/בלי רצועות בעד100 / עד110. הוא מחזיק בשיא עולם טוטאל בכל הקטגוריות האלו (4) פלוס שיא עולם עד 100 בלי רצועות סקוואט.

מצחיק שחושבים שליפטר אחד נפצע אז כל הענף יעבור תהפוכה, דברים כאלו קורים. ברנדון לילי לא אמר מילה לרעת הUSPA או הספוטרים. זה סיכון שנלקח בחשבון ולדעתי האישית המצב הספציפי שלו לא היה קשור לספוטרים לא היה אפשר להגיב לנפילה שלו. חלק ממקצועיות של ליפטר זה גם לדעת איך להכשל. היו פציעות גם בWL באולימפיאדה ובעוד 101 ענפים, זה חלק מהספורט.

בתחרויות של UNWRAPPED לרוב אין מונוליפט (יותר קשה ללכת אחורה עם רצועות). ביום למחרת היה מונוליפט.

הסיבה להפרשים במשקל בליברות היא שהפלטות הן בק"ג, והמכפלה המדוייקת היא 2.20462262185 ליברות לכל ק"ג. ולא לכל אחד יש כוח להשתמש בזה.

דן גרין מתחרה עם/בלי רצועות בעד100 / עד110. הוא מחזיק בשיא עולם טוטאל בכל הקטגוריות האלו (4) פלוס שיא עולם עד 100 בלי רצועות סקוואט.

מצחיק שחושבים שליפטר אחד נפצע אז כל הענף יעבור תהפוכה, דברים כאלו קורים. ברנדון לילי לא אמר מילה לרעת הUSPA או הספוטרים. זה סיכון שנלקח בחשבון ולדעתי האישית המצב הספציפי שלו לא היה קשור לספוטרים לא היה אפשר להגיב לנפילה שלו. חלק ממקצועיות של ליפטר זה גם לדעת איך להכשל. היו פציעות גם בWL באולימפיאדה ובעוד 101 ענפים, זה חלק מהספורט.
אני חושב שדווקא הפציעה של לילי היא הוכחה שחייבים שינוי
זה כמו שלא יהיה שופט בזירת הUFC (או כל זירת קרב אחרת בUFC זה יותר מובהק פשוט) שיפסיק את הקרב כשהוא הופך להיות מסוכן
אותו דבר כלוב סגור\ רצועות
הן יעזרו למנוע פציעות מיותרות, אני יודע שלקחתי דוגמא יחסית קיצונית אבל זה עדיין אותו דבר

גם מוטות בטיחות ו/או ספוטרים מיומנים לא בטוחים ב100%, אם נמעכים לא נכון או מאבדים שיווי משקל וכו'. זה ספורט עם סיכונים נקודה. במקרה של ברנדון לילי זה לא היה כשל קלאסי שרצועות / ספוטרים היו יכולים לעזור, זה היה פתאומי מאוד ולא יודע מה ספציפית היה יכול לעזור שם. סיכוי סביר שגם עם מוט בטיחות הנזק העיקרי היה כבר נגרם, אי אפשר לדעת.

גם מוטות בטיחות ו/או ספוטרים מיומנים לא בטוחים ב100%, אם נמעכים לא נכון או מאבדים שיווי משקל וכו'. זה ספורט עם סיכונים נקודה. במקרה של ברנדון לילי זה לא היה כשל קלאסי שרצועות / ספוטרים היו יכולים לעזור, זה היה פתאומי מאוד ולא יודע מה ספציפית היה יכול לעזור שם. סיכוי סביר שגם עם מוט בטיחות הנזק העיקרי היה כבר נגרם, אי אפשר לדעת.
בדיוק. אתה לא יודע אם היו מונעות יכול להיות שלא ויכול להיות שכן
גם שופט בufc לפעמים לא יגיע בזמן
אבל עדיין כדאי שיהיה כי אולי זה לא יעזור אבל אולי כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית