הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית A,B למסה אחרי תיקון

TheReffecT

משתמש מתחיל
172
80
נק' מוניטין:
192
172
80
קריה
ערב טוב, אחרי שנאמר לי בדיון הקודם שהתכנית שהצגתי לא הייתה טובה, החלטתי לקרוא קצת מאמרים ולהיעזר בתכניות מוכנות שיש בפורטל.
אשמח אם מישהו יכול לומר לי אם יש משהו שצריך לתקן/לשפר בתכנית.
תודה רבה מראש.

A
רגליים:
סקוואט 3X6-8
לחיצת רגליים במכונה 3X8-10
תאומים במכונה של לחיצת הרגליים 2X10-12

חזה:
לחיצת חזה כנגד מוט 3X6-8
לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות 3X8-10
פרפר עם משקולות יד 2X10-12

יד אחורית:
לחיצה צרפתית מוט W 2X10-12
מקבילים 2X6

B
גב:
דדליפט 3X6
משיכת פולי עליון עם מוט 3X6-8
חתירה T-BAR 2X10-12

כתפיים:
לחיצת כתפיים עם משקולות יד 3X6-8
הרחקה לצדדים עם משקולות יד 2X10-12

יד קדמית:
כפיפת מרפקים כנגד מוט 2X10-12
כפיפת מרפקים עם משקולות יד 2X10-12

בטן:
כפיפות בטן חלקי 3X30
רגליים לכיוון הבטן 3X20
Plank 2X1.5min

התכנית בסדר גמור את הכתף הייתי משנה ל4 סטים לחיצה(כי אתה עושה רק 5 סטים סהכ) ונותן עדיפות ללחיצה עם מוט(פרס) ופחות עם דמבלים ויד אחורית עוד סט אחד במקבילים
גב הייתי נותן עדיפות למתח עם משקל מאשר פולי עליון וגם עדיפות לבנט אובר מאשר t bar
ולגבי הבטן תקשה תתרגיל ותעשה 10-15 חזרות ולא 30

סקוואט ודדליפט לא הייתי עושה אחד אחרי השני
אני הייתי מוריד תדדליפט ומוסיף מסור
כתפים תוריד סט או שנים אתה הורג אותם מספיק באימון חזה
סך הכל בסדר גמור

לדעתי אפשרי לעשות תדדליפט אחרי הסקוואט, שזה גם לא באותו אימון, מה שכן אתה עושה 6 סטים בשבוע של 6 חזרות שזה נפח גבוה מידי לדדליפט

לא מצליח להבין למה עושים בתוכנית הזאת שלושה סטים ולא ארבעה, שאני עושה שלושה סטים בקושי אני מרגיש את השירר מישהו יכול להסביר לי?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכל המגיבים!.
אני אעשה תרגילים יותר מאמצים לבטן, ובנוסף אני אוסיף עוד סט למקבילים.
אני רק רוצה לדעת אם ההרכב שלי ברגליים בסדר, כי אני לא כל כך בטוח לגבי סקוואט ולחיצת רגליים במכונה ביחד.
כי אני לא רואה אנשים שעושים סקוואט ולחיצת רגליים ביחד, זה בסדר שאני עובד בשני התרגילים הללו באותו אימון?.

תודה רבה לכל המגיבים!.
אני רק רוצה לדעת אם ההרכב שלי ברגליים בסדר, כי אני לא כל כך בטוח לגבי סקוואט ולחיצת רגליים במכונה ביחד.
כי אני לא רואה אנשים שעושים סקוואט ולחיצת רגליים ביחד, זה בסדר שאני עובד בשני התרגילים הללו באותו אימון?.
לדעתי זה בסדר גמור, גם אני עובד ככה ומתקדם טוב מאוד.
נכון שזה תנועה דומה אבל יש שוני קטן מה שעושה את זה בסדר.
בהצלחה אחי D=

תודה רבה לכל המגיבים!.
בעקרון באימוני נפח שרוצים לקרוע תשרירים בסטים ותרגילים דוחפים עוד תרגילים לרגליים חוץ מהסווקאטים, שזה יכול להיות בסדר גמור אבל אם חשוב לך כוח והתקדמות במשקלי עבודה(שזה אמור להיות לך חשוב גם בשביל המסה) בין האימונים לא בטוח שזה רעיון טוב

• פותח/ת השרשור
בעקרון באימוני נפח שרוצים לקרוע תשרירים בסטים ותרגילים דוחפים עוד תרגילים לרגליים חוץ מהסווקאטים, שזה יכול להיות בסדר גמור אבל אם חשוב לך כוח והתקדמות במשקלי עבודה(שזה אמור להיות לך חשוב גם בשביל המסה) בין האימונים לא בטוח שזה רעיון טוב

אם כך, במה כדאי לי להחליף לחיצת רגליים?.

לדעתי זה בסדר גמור, גם אני עובד ככה ומתקדם טוב מאוד.
נכון שזה תנועה דומה אבל יש שוני קטן מה שעושה את זה בסדר.
בהצלחה אחי D=

גם אני מרגיש שאני מתקדם, אני מעלה משקלים כל כמה אימונים ואני גם מרגיש שהרגליים שלי הולכות ומתנפחות.
ותודה! 😉.

אם כך, במה כדאי לי להחליף לחיצת רגליים?.

גם אני מרגיש שאני מתקדם, אני מעלה משקלים כל כמה אימונים ואני גם מרגיש שהרגליים שלי הולכות ומתנפחות.
ותודה! 😉.

אם אתה כן רואה עלייה במשקלי עבודה ובמסת שריר תשאר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית