עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא רואה בעיה עם זה.אז אני עכשיו עושה SS. ומנסה להעלות מאסת שריר כמה שאפשר. אחד הטיפים הרציניים של ריפטו זה לפרק גלונים של חלב.
עכשיו. חלב זה נחמד והכל. אבל עם שוקולית אני יכול לשתות את זה כמו מים. רואים בזה בעיה ?
GOMAD - Galon Of Milk A Dayאז אני עכשיו עושה SS. ומנסה להעלות מאסת שריר כמה שאפשר. אחד הטיפים הרציניים של ריפטו זה לפרק גלונים של חלב.
עכשיו. חלב זה נחמד והכל. אבל עם שוקולית אני יכול לשתות את זה כמו מים. רואים בזה בעיה ?
ובשוקו אין קפאין? 😳קראתי את התגובות ואני אנסה לתמצת -
* אני עובד בעבודה משרדית של תשע שעות ביום. אני לא חושב שאני עומד בתפריט הקלורי הנדרש ל-SS (אני שוקל 95 ק"ג בערך). אני מאוד משתדל להביא ביצים, קוטג', פחית טונה ולאכול ארוחת צהריים מלאה כל יום. וחלב נראה לי כמו אחלה דרך לסגור פינות של קלוריות במהלך היום.
* הסיבה לכך היא העובדה שהוא מאוד זמין עבורי (יש לנו מקרר של חלב במשרד, קטע של הייטק כנראה לדחוף לעובדים קפה ובייגלה ולהשתיק אותם או משהו ...) והוא חינם. בנוסף יש גם פחית שוקולית כזאת. שזה גם מאוד נחמד, זמין, מתוק וחינמי.
* אני לא מתכוון לפרק גלון חלב ביום (איך עושים את זה בכלל ?). אבל אני רואה את עצמי בכיף שותה ככה חצי ליטר חלב ואולי קצת יותר.
*אגב, באותה מידה אני יכול לעשות נס על חלב עם ממתיק מלאכותי. הבעיה שאני לא רוצה לשתות יותר מדי מנות של קפאין ביום.
חחח גם אני עובד בעבודה משרדית ואני זוכר את עצמי כשעבדתי SS גם הייתי מפרק חלב במשרד על ימין ועל שמאלקראתי את התגובות ואני אנסה לתמצת -
* אני עובד בעבודה משרדית של תשע שעות ביום. אני לא חושב שאני עומד בתפריט הקלורי הנדרש ל-SS (אני שוקל 95 ק"ג בערך). אני מאוד משתדל להביא ביצים, קוטג', פחית טונה ולאכול ארוחת צהריים מלאה כל יום. וחלב נראה לי כמו אחלה דרך לסגור פינות של קלוריות במהלך היום.
* הסיבה לכך היא העובדה שהוא מאוד זמין עבורי (יש לנו מקרר של חלב במשרד, קטע של הייטק כנראה לדחוף לעובדים קפה ובייגלה ולהשתיק אותם או משהו ...) והוא חינם. בנוסף יש גם פחית שוקולית כזאת. שזה גם מאוד נחמד, זמין, מתוק וחינמי.
* אני לא מתכוון לפרק גלון חלב ביום (איך עושים את זה בכלל ?). אבל אני רואה את עצמי בכיף שותה ככה חצי ליטר חלב ואולי קצת יותר.
*אגב, באותה מידה אני יכול לעשות נס על חלב עם ממתיק מלאכותי. הבעיה שאני לא רוצה לשתות יותר מדי מנות של קפאין ביום.
ובשוקו אין קפאין?
תעשה בדיקה קטנה ותבדוק במשך כמה ימים-שבוע כמה קלוריות אתה אוכל ביום בממוצע ומה הרכבן. אחרי זה כבר נהיה חכמים יותר...
חחח גם אני עובד בעבודה משרדית ואני זוכר את עצמי כשעבדתי SS גם הייתי מפרק חלב במשרד על ימין ועל שמאל
כפי שציינת בגלל שהוא חינם חחח
אחלה דבר. תמשיך ככהשאלה טובה. אני חושב שלא כמו בקפה נמס.
האמת? זה נשמע לי כמו משהו דיי מסובך לעשות. באמת. אין לי מושג איך אני אמור לעשות את זה.
ומה המסקנה ? זה רק אני או שזה נשמע מכמו אחלה דרך לעקוץ את מדד החלבון ?
לרשום במהלך היום את כל מה שאכלת, לבוא בסוף היום הביתה, לפתוח מחשבון תזונה שתבחר ולחשב את הכל. מה יותר פשוט מזה?האמת? זה נשמע לי כמו משהו דיי מסובך לעשות. באמת. אין לי מושג איך אני אמור לעשות את זה.