דיון שדרוג לחלב ב-SS

Mathi Tik

משתמש מתחיל
138
9
נק' מוניטין:
25
138
9
אז אני עכשיו עושה SS. ומנסה להעלות מאסת שריר כמה שאפשר. אחד הטיפים הרציניים של ריפטו זה לפרק גלונים של חלב.

עכשיו. חלב זה נחמד והכל. אבל עם שוקולית אני יכול לשתות את זה כמו מים. רואים בזה בעיה ?

אז אני עכשיו עושה SS. ומנסה להעלות מאסת שריר כמה שאפשר. אחד הטיפים הרציניים של ריפטו זה לפרק גלונים של חלב.

עכשיו. חלב זה נחמד והכל. אבל עם שוקולית אני יכול לשתות את זה כמו מים. רואים בזה בעיה ?
לא רואה בעיה עם זה.
תנסה פשוט שהיחס בין החלב לשוקולית יהיה כמה שיותר גדול
ניראה לי אתה תרצה להקיא אחרי כלכך הרבה שוקולית פשוט

זה טיפ לאנשים שלא מצליחים לעלות משקל(אנשים רזים מאוד לדוגמא), לא יודע מה הערכים של שוקולית אבל שים לב שאתה לא נכנס לפלוס קלורי מוגזם.
הייתיח מחכה לעצה של עוד מישהו.

נערך לאחרונה:

GOMAD - Galon Of Milk A Day
גלון זה בערך 3.7 ליטר, בהצלחה..

העצה של ריפטו לגבי חלב (כמו שכבר ציינו) זה רק לאנשים שלא מצליחים להגיע לפלוס הקלורי המבוקש. המלצה די הגיונית שכן הרבה יותר קל לשתות 500 קלוריות מאשר לאכול אותן (בד"כ). בכל מקרה, אם אתה מצליח להגיע לקלוריות הרצויות גם ככה א-ל תתחיל לשתות חלב כמו עגל מצוי! הפרשנות הזו היא מה שגורם לSS לקבל שם של תוכנית שמשמינה אנשים. תאכל בפלוס שתבחר ותישאר שם. אל תתחיל לעלות מעל הפלוס בעזרת "תיסוף" של חלב, זה לא משקה קסמים - רק קלוריות.

* איי כמה כיף לאנשים שמתקשים לאכול את כמות הקלוריות הדרושה... אני אוכל סביבות 2800-2900 קלוריות ביום ועדיין מרגיש שהייתי יכול לאכול פי שתיים בלי להתבלבל... :😃(

בטח שאתה לא יכול
שוקו הוא מלא בסוכר שאתה לא צריך וסתם יגרום לך לעלות בשומן
כל הקטע בלשתות חלב שהוא מכיל בידיוק את מה שאתה צריך לדיאטה : פחמימות איכותיות, שומנים טובים, חלבון מלא וכמובן קלוריות
בשוקו אתה תקבל מאות גרמים של סוכרים שהגוף שלך לא צריך אותם

• פותח/ת השרשור
קראתי את התגובות ואני אנסה לתמצת -

* אני עובד בעבודה משרדית של תשע שעות ביום. אני לא חושב שאני עומד בתפריט הקלורי הנדרש ל-SS (אני שוקל 95 ק"ג בערך). אני מאוד משתדל להביא ביצים, קוטג', פחית טונה ולאכול ארוחת צהריים מלאה כל יום. וחלב נראה לי כמו אחלה דרך לסגור פינות של קלוריות במהלך היום.
* הסיבה לכך היא העובדה שהוא מאוד זמין עבורי (יש לנו מקרר של חלב במשרד, קטע של הייטק כנראה לדחוף לעובדים קפה ובייגלה ולהשתיק אותם או משהו ...) והוא חינם. בנוסף יש גם פחית שוקולית כזאת. שזה גם מאוד נחמד, זמין, מתוק וחינמי.
* אני לא מתכוון לפרק גלון חלב ביום (איך עושים את זה בכלל ?). אבל אני רואה את עצמי בכיף שותה ככה חצי ליטר חלב ואולי קצת יותר.
*אגב, באותה מידה אני יכול לעשות נס על חלב עם ממתיק מלאכותי. הבעיה שאני לא רוצה לשתות יותר מדי מנות של קפאין ביום.

* אני עובד בעבודה משרדית של תשע שעות ביום. אני לא חושב שאני עומד בתפריט הקלורי הנדרש ל-SS (אני שוקל 95 ק"ג בערך). אני מאוד משתדל להביא ביצים, קוטג', פחית טונה ולאכול ארוחת צהריים מלאה כל יום. וחלב נראה לי כמו אחלה דרך לסגור פינות של קלוריות במהלך היום.
* הסיבה לכך היא העובדה שהוא מאוד זמין עבורי (יש לנו מקרר של חלב במשרד, קטע של הייטק כנראה לדחוף לעובדים קפה ובייגלה ולהשתיק אותם או משהו ...) והוא חינם. בנוסף יש גם פחית שוקולית כזאת. שזה גם מאוד נחמד, זמין, מתוק וחינמי.
* אני לא מתכוון לפרק גלון חלב ביום (איך עושים את זה בכלל ?). אבל אני רואה את עצמי בכיף שותה ככה חצי ליטר חלב ואולי קצת יותר.
*אגב, באותה מידה אני יכול לעשות נס על חלב עם ממתיק מלאכותי. הבעיה שאני לא רוצה לשתות יותר מדי מנות של קפאין ביום.
ובשוקו אין קפאין? 😳

מעבר לזה ש"אני לא חושב שאני עומד בתפריט הקלורי הנדרש ל-SS" זה לא מספיק.
עפ"י מה שאתה אומר אני גם די בטוח שאתה לא אוכל מספיק חלבון, וכנראה שגם לא מספיק קלוריות באופן כללי.
לפני שאתה מתחיל לרדת על חצי ליטר חלב ביום (300 קלוריות בהנחה ש-3%) תעשה בדיקה קטנה ותבדוק במשך כמה ימים-שבוע כמה קלוריות אתה אוכל ביום בממוצע ומה הרכבן. אחרי זה כבר נהיה חכמים יותר...

חחח גם אני עובד בעבודה משרדית ואני זוכר את עצמי כשעבדתי SS גם הייתי מפרק חלב במשרד על ימין ועל שמאל
כפי שציינת בגלל שהוא חינם חחח
בבית לא הייתי נוגע בזה כימעט

• פותח/ת השרשור
ובשוקו אין קפאין?

שאלה טובה. אני חושב שלא כמו בקפה נמס.

תעשה בדיקה קטנה ותבדוק במשך כמה ימים-שבוע כמה קלוריות אתה אוכל ביום בממוצע ומה הרכבן. אחרי זה כבר נהיה חכמים יותר...

האמת? זה נשמע לי כמו משהו דיי מסובך לעשות. באמת. אין לי מושג איך אני אמור לעשות את זה.

חחח גם אני עובד בעבודה משרדית ואני זוכר את עצמי כשעבדתי SS גם הייתי מפרק חלב במשרד על ימין ועל שמאל
כפי שציינת בגלל שהוא חינם חחח

ומה המסקנה ? זה רק אני או שזה נשמע מכמו אחלה דרך לעקוץ את מדד החלבון ?

שאלה טובה. אני חושב שלא כמו בקפה נמס.

האמת? זה נשמע לי כמו משהו דיי מסובך לעשות. באמת. אין לי מושג איך אני אמור לעשות את זה.

ומה המסקנה ? זה רק אני או שזה נשמע מכמו אחלה דרך לעקוץ את מדד החלבון ?
אחלה דבר. תמשיך ככה

לרשום במהלך היום את כל מה שאכלת, לבוא בסוף היום הביתה, לפתוח מחשבון תזונה שתבחר ולחשב את הכל. מה יותר פשוט מזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית