עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחלה בשבילך.עשיתי סמולוב.
אתה יותר ממוזמן לחפש את הלוג.
השאלה כמה זמן זה לקח לךסופר סט של דדליפט וסקוואט 10X10
100קילו דדליפט
90קילו סקוואט
שתנסה את זה דבר איתי אחרי זה. גם אתה אתה עושה 200קילו סקוואטים זה עדיין קשה בהתחלה וצריך
לא רק סיבולת אלא כוח נפשי.
מעצבן תשתה מים קרים.
כמו שאמרתי סטים של 10X10.השאלה כמה זמן זה לקח לך
בהתחשב בעובדה שעשית את זה לפניי חצי שנהכמו שאמרתי סטים של 10X10.
סקוואט> דקה > דדליפט > 2דקות > סקוואט > דקה > דדליפט >2דקות
( הדקות יענו זה המנוחה )
סופר סט של דדליפט וסקוואט 10X10
100קילו דדליפט
90קילו סקוואט
שתנסה את זה דבר איתי אחרי זה. גם אתה אתה עושה 200קילו סקוואטים זה עדיין קשה בהתחלה וצריך
לא רק סיבולת אלא כוח נפשי.
מעצבן תשתה מים קרים.
אייל בבקשה אל תעליב אותנו בצורך לראות סופרסט טיפשי (מאוד) של סקווט עם דדליפט במשקלי ילדה קטנה (עם כוח נפשי גדול).אהלן דניאל 2 כפול 2 בחזקת ראק,
מתי אתה מעלה לנו בבקשה סרטון שאתה מבצע את מה שנכתב בהודעתך?
אייל בבקשה אל תעליב אותנו בצורך לראות סופרסט טיפשי (מאוד) של סקווט עם דדליפט במשקלי ילדה קטנה (עם כוח נפשי גדול).
רן תעזור לי כאן..?
@moo
10 סטים כאלה ברצף כל סט 10 חזרותסופרסט 100 דדליפט ו90 סקוואט ? ל10
כמה סטים כאלה ?
לפי מה שהוא אומר סקוואט> דקה > דדליפט > 2דקות > סקוואט > דקה > דדליפט >2דקות וכו' וכו'מרשים
כמה מנוחה בין הסטים ?
נשמע כמו אימון קרוספיט חחלפי מה שהוא אומר סקוואט> דקה > דדליפט > 2דקות > סקוואט > דקה > דדליפט >2דקות וכו' וכו'
לא היה לי כוח לצטט את כולכם, הקיצר כמו שאמרתי 10X10 סקוואט ודדליפט.
מי שאמר משקלים של ילדה נראה אותך עושה את זה ואז דבר, עד הסט הרביעי אתה מרגיש גבר זה קליל.
מהסט החמישי זה כבר קשה, ובסט ה 8 אתה מתכנן איך להתאבד.. אז תשתוק עד שלא תנסה..
ולמנהל, לא מתכוון לעשות את זה אני בPL, אם אני יעשה את זה אני יהרוג לעצמי את הרגליים מה שיפגע לי בהתקדמות בתוכנית PL הנוכחית..
אתה רוצים תאמינו, לא רוצים זה בעיה שלכם כבר.
מה שכן ממליץ על GVT מאוד כל מי שב BB" עליתי 4קילו נקי נקי בחודש, ההתקדמות הכי מהירה שהייתה לי בחיים.
ואפילו ירדתי ממש בקצת א"ש ( 0.1 \ 2 ) ..
התכנית עושים רק חודש, באמת ממליץ עליה, מי שרוצה עזרה יכול לשלוח ה"פ
איפה אתה רואה בדיוק התנשאות?.. וכמו שאמרתי יפגע לי בהתקדמות אז לא הולך לקרותבגלל ההתנשאות, יש לך עד ה27.2 להעלות סרטון שלך עושה את זה. כמובן לא ערוך ורצוף ואנחנו נצפה בו בקנאה.
בהצלחה עם החוב לראק.
איפה אתה רואה בדיוק התנשאות?.. וכמו שאמרתי יפגע לי בהתקדמות אז לא הולך לקרות
מאוד פשוט, לא תשלים את החוב אתה לא תיהיה פה.
אין לנו צורך בקשקשנים יהירים.
בהצלחה מצפים בכליון עיניים.
אני עושה 1\3\5, ככה שיום שלישי יום דדליפט ויום שישי סקוואט..תקרא שוב את מה שכתבת,
אתה יכול לעשות או לא לעשות בחירה שלך.
לא רואה איך לעשות סט אחד כזה באמצע תוכנית ייפגע לך בהתקדמות, לא זכור לי שאמרת שאתה מתכונן לאיזו תחרות בקרוב או משהו.
בכל מקרה, בהצלחה.