הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל את התוכנית SS

_TomeR_

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום, אני מתחיל בקרוב לעשות את התוכנית SS

1.המטרה שלי היא לעלות במסה שריר ושהיה לי גוף יפה (וגם יד גדולה )האם התוכנית הזאת מתאימה לי ?

2. אני בן 17 הגבהה שלי הוא 1.85 בערך התרגילים שיש בתוכנית הזאת יוכלים לפגוע לי בגדילה ?

3.איזה מכשרים צריך לתוכנית הזאת כי אני נרשם לחדר כושר די קטן אין בו הרבה אנשים אבל יש בו מכשרים איזה מתקנים צריך שהיה בו

4.כמה זמן עושים את התוכנית הזאת יש מספר חודשים מסיום ?

5.מה בעיקר צריך לאכול אני צריך לבנות לי תפריט תזונה ?

6.תוך כמה זמן אני יראה שינוי יפה ?

7.חוץ מ 3 אימונים לא צריך לעשות יותר אימונים ואחרי האימון להוסיף גם תרגילי בטן

נערך לאחרונה:
שלום, אני מתחיל בקרוב לעשות את התוכנית SS

1.המטרה שלי היא לעלות במסה שריר ושהיה לי גוף יפה (וגם יד גדולה )האם התוכנית הזאת מתאימה לי ?

2. אני בן 17 הגבהה שלי הוא 1.85 בערך התרגילים שיש בתוכנית הזאת יוכלים לפגוע לי בגדילה ?

3.איזה מכשרים צריך לתוכנית הזאת כי אני נרשם לחדר כושר די קטן אין בו הרבה אנשים אבל יש בו מכשרים איזה מתקנים צריך שהיה בו

4.כמה זמן עושים את התוכנית הזאת יש מספר חודשים מסיום ?

5מה בעיקר צריך לאכול אני צריך לבנות לי תפריט תזונה ?
1-כן.
2-ספק אם יש לך לאן לגבוהה.. לא יודע אני נרשמתי שהייתי 1.63 (בערך לפני חצי שנה) אולי יפה פחות ועכשיו 1.68, ובכל מקרה בשום מקום לא ראיתי שמישהו לא גבה.

3- כלוב/ראק, מוט אולימפי ופלטות אולימפיות(עדיף) וספה וסטנד ללחיצת חזה. אם יש פולי עליון, מתח, מקבילים וGHR אז זה מספיק ביינתים.

Back
למעלה תחתית