הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית?

Dekel5030

משתמש מתחיל
177
8
נק' מוניטין:
8
177
8
Vibe
היי אז ככה אחריי הרבה זמן שנמאסו עליי המאמנים בחדרי הכושר עברתי למכון חדש שנפתח וברוך השם המאמנים שם נראים הרבה יותר מקצועיים
אני חודש בערך בSS העלתי משקלים בקטנה יותר התרכזתי כרגע על טכניקות ובסך הכל עכשיו אני עושה את הכל בסדר יש מקום לשיפור ואני מנסה תמיד לשפר את הטכניקה

עכשיו קבעתי מאמן למרות שיש לי תוכנית לקבל חוות דעת על הטכניקה בעיקר
והוא על הדרך בנה לי תוכנית שמבוססת על SS אבל עם יותר נפח ופחות פאוורליפטינג יותר בודיבילדינג זה פחות או יותר 2 אימונים שונים אבל בגדול שעןבדים על כל הגוף לא יודע אם לקרוא לזה AB או FBW

אז באימון A
סקוואט חופשי 3 סטים 5 חזרות
לחיצת חזה 3 סטים 5 חזרות
דדליפט סט אחד 5 חזרות
לחיצת כתפיים עם דאמבלים 3 סטים 8-10 חזרות
פולי עליון בישיבה (לגב) 3 סטים 8-12 חזרות
כפיפת מרפקים אמר לי לפי איך שאני מרגיש

אימון B
פרס 3 סטים 5 חזרות
חתירה כנגד מוט 3 סטים 6 חזרות
לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים 3 סטים 8-10 חזרות
הרחקת כתפיים כנגד דאמבלים 3 סטים 10-12 חזרות
ופשיטת מרפקים שוב אם מרגיש שצריך להוסיף אז בקטנה

ואמר בגלל שהבטן עובדת חזק יספיקו 2 סטים של 30 שניות פלאנק
בגדול הוא קרא לזה תוכנית עם תרגילי הבסיס אבל עם גיוון בין משקולות חופשיות למוט

מה אתם אומרים SS או התוכנית הזאת המטרה של כעיקרון זה לגדול פחות מעניין אותי כוח אבל יכול להיות נחמד חח

עכשיו אם התוכנית סבירה ולא מי יודע מה ואפשר לתקן בכך שמורידים איזה משהו אשמח אם תגידו מה תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

היי אז ככה אחריי הרבה זמן שנמאסו עליי המאמנים בחדרי הכושר עברתי למכון חדש שנפתח וברוך השם המאמנים שם נראים הרבה יותר מקצועיים
אני חודש בערך בSS העלתי משקלים בקטנה יותר התרכזתי כרגע על טכניקות ובסך הכל עכשיו אני עושה את הכל בסדר יש מקום לשיפור ואני מנסה תמיד לשפר את הטכניקה

עכשיו קבעתי מאמן למרות שיש לי תוכנית לקבל חוות דעת על הטכניקה בעיקר
והוא על הדרך בנה לי תוכנית שמבוססת על SS אבל עם יותר נפח ופחות פאוורליפטינג יותר בודיבילדינג זה פחות או יותר 2 אימונים שונים אבל בגדול שעןבדים על כל הגוף לא יודע אם לקרוא לזה AB או FBW

אז באימון A
לחיצת חזה 3 סטים 5 חזרות
דדליפט סט אחד 5 חזרות
לחיצת כתפיים עם דאמבלים 3 סטים 8-10 חזרות
פולי עליון בישיבה (לגב) 3 סטים 8-12 חזרות
כפיפת מרפקים אמר לי לפי איך שאני מרגיש

אימון B
פרס 3 סטים 5 חזרות
חתירה כנגד מוט 3 סטים 6 חזרות
לחיצת חזה בשיפוע חיובי עם דאמבלים 3 סטים 8-10 חזרות
הרחקת כתפיים כנגד דאמבלים 3 סטים 10-12 חזרות
ופשיטת מרפקים שוב אם מרגיש שצריך להוסיף אז בקטנה

ואמר בגלל שהבטן עובדת חזק יספיקו 2 סטים של 30 שניות פלאנק
בגדול הוא קרא לזה תוכנית עם תרגילי הבסיס אבל עם גיוון בין משקולות חופשיות למוט

מה אתם אומרים SS או התוכנית הזאת המטרה של כעיקרון זה לגדול פחות מעניין אותי כוח אבל יכול להיות נחמד חח

עכשיו אם התוכנית סבירה ולא מי יודע מה ואפשר לתקן בכך שמורידים איזה משהו אשמח אם תגידו מה תודה לעוזרים וסליחה על החפירה
נראה ממש טוב. לך על זה. שתיתקע בהמשך אתה יכול לעשות סקוואט קל באמצע שבוע. רק דבר אחד, בקשר לבטן- תדאג שתהיה התקדמות ותנסה כול פעם להוסיף זמן, ומדי כמה אימונים להעלות דרגת קושי. לדוגמה,אם אתה עושה חצי דקה פלאנק תציב לך מטרה להגיע לשתי דקות, ומשם לעבור לגרסה יותר מתקדמת כמו פלאנק על גלגל או משהו כזה.

• פותח/ת השרשור
נראה ממש טוב. לך על זה. שתיתקע בהמשך אתה יכול לעשות סקוואט קל באמצע שבוע. רק דבר אחד, בקשר לבטן- תדאג שתהיה התקדמות ותנסה כול פעם להוסיף זמן, ומדי כמה אימונים להעלות דרגת קושי. לדוגמה,אם אתה עושה חצי דקה פלאנק תציב לך מטרה להגיע לשתי דקות, ומשם לעבור לגרסה יותר מתקדמת כמו פלאנק על גלגל או משהו כזה.
תודה על המענה
אז ב2 הסטים של הפלאנק להוסיף 5 שניות כל אימון כי תכלס גם מעלים משקלים בדדליפט ובסקוואט שגם גורם לבטן לעבוד יותר ויותר..
ואגב לא יצא לי לשאול אותו אבל אשאל גם אותך וכל מי שקרא את זה
אני צריך לעלות משקל בין אימון לאימון בכל התרגילים או רק בתרגילי הבסיס סקוואט, דדליפט, פרס, בנץ פרס וBOR

תודה על המענה
אז ב2 הסטים של הפלאנק להוסיף 5 שניות כל אימון כי תכלס גם מעלים משקלים בדדליפט ובסקוואט שגם גורם לבטן לעבוד יותר ויותר..
ואגב לא יצא לי לשאול אותו אבל אשאל גם אותך וכל מי שקרא את זה
אני צריך לעלות משקל בין אימון לאימון בכל התרגילים או רק בתרגילי הבסיס סקוואט, דדליפט, פרס, בנץ פרס וBOR
1.כן.
2. זה תלוי בתרגיל, אתה לא יכול להוסיף משקל בכפיפות מרפקים כול אימון, אבל בסקוואט או דדליפט אתה יכול.
נ.ב: איזה חתירה אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
1.כן.
2. זה תלוי בתרגיל, אתה לא יכול להוסיף משקל בכפיפות מרפקים כול אימון, אבל בסקוואט או דדליפט אתה יכול.
נ.ב: איזה חתירה אתה עושה?
כעיקרון חתירה עוד לא התחלתי אני כרגע עושה מתח אבל שבוע הבא מתחיל לא יודע אם יש לזה שם מסויים אבל חתירה חופשית כנגד מוט

כעיקרון חתירה עוד לא התחלתי אני כרגע עושה מתח אבל שבוע הבא מתחיל לא יודע אם יש לזה שם מסויים אבל חתירה חופשית כנגד מוט
ממליץ לעשות את הוריציה שבה מניחים את המוט ברצפה כול חזרה.

• פותח/ת השרשור
ממליץ לעשות את הוריציה שבה מניחים את המוט ברצפה כול חזרה.
ואו עוד לא ניסיתי ונשמע קשה בטירוף אבל זה לא הופך את זה לחצי דדליפט באזיה שהוא כיוון (מצטער אם נשמע טיפש לא שמעתי על זה הולך לראות עכשיו)

ואו עוד לא ניסיתי ונשמע קשה בטירוף אבל זה לא הופך את זה לחצי דדליפט באזיה שהוא כיוון (מצטער אם נשמע טיפש לא שמעתי על זה הולך לראות עכשיו)
בעיקרון כן, לא חושב שכדאי לך לעשות את הווריאציה של הנחה על הרצפה כל חזרה, אין יותר מדי תועלת בזה.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון כן, לא חושב שכדאי לך לעשות את הווריאציה של הנחה על הרצפה כל חזרה, אין יותר מדי תועלת בזה.
עדיף מתח או חתירה עם מוט לדעתך?
פשוט אני חלש במתח וחשוב לי האמת להשתפר

עדיף מתח או חתירה עם מוט לדעתך?
פשוט אני חלש במתח וחשוב לי האמת להשתפר
למה לא שניהם? לגב צריך גם משיכה בכיוון מעלה וגם משיכה כלפי הגוף בווריאציה כל שהיא.

• פותח/ת השרשור
למה לא שניהם? לגב צריך גם משיכה בכיוון מעלה וגם משיכה כלפי הגוף בווריאציה כל שהיא.
לא חשבתי על זה צודק אז להחליף את הפולי עליון במתח או בנוסף לפולי

לא חשבתי על זה צודק אז להחליף את הפולי עליון במתח או בנוסף לפולי
אם אתה מסוגל לעשות מתח אז תחליף, אם אתה לא תעבוד עם חזרות שליליות גם על מנת שהנפח לא יהיה קטן מדי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מסוגל לעשות מתח אז תחליף, אם אתה לא תעבוד עם חזרות שליליות גם על מנת שהנפח לא יהיה קטן מדי.
אני חלש מאוד במתח אני עושה קצת יותר רחב מרוחב כתפיים
אני עושה מקסימום חזרות שיכול עד הסוף חלק כרגע 3-4 אחריי זה עושה אותו דבר עם נגיעה קטנה של הרגל לפוש קטן עוד איזה 2 3 חזרות וכשממש לא מצליח אז עם קפיצה עד החזרה ה8 (חזרות שליליות) ובחזרה השמינית נשאר סטטי כמה שיכול ויורד לאט
אגב תודה רבה על העזרה

אני חלש מאוד במתח אני עושה קצת יותר רחב מרוחב כתפיים
אני עושה מקסימום חזרות שיכול עד הסוף חלק כרגע 3-4 אחריי זה עושה אותו דבר עם נגיעה קטנה של הרגל לפוש קטן עוד איזה 2 3 חזרות וכשממש לא מצליח אז עם קפיצה עד החזרה ה8 (חזרות שליליות) ובחזרה השמינית נשאר סטטי כמה שיכול ויורד לאט
אגב תודה רבה על העזרה
נשמע טוב, מתח שלילי נורא יעיל ובתוך קצת זמן זה יתורגם לחזרות מלאות

Back
למעלה תחתית