הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט למסה נקייה איך?

כמה שאני מבין אותך! למרות שאצלי זה לא מתבטא בביצים, רק 2 ביום. זה יותר מתבטא באפקת ניפוח שלי - שלושה סקופים ביום 😭 כסףףף

עריכה: מחטב ב-12-13 אחוז?!?!?!

ביצים יותר שווה, תלמד להכין חביתות/שקשוקות והחיים שלך יהיו מלאי אושר..

ברור שעם איזה לחמניה בצד זה יותר טוב (הרעב מדבר..עוד מעט העמסההה)

וכן מחטב, רוצה להגיע לאזור ה10-11..ברור לי שעדיף מסה אבל אני חייב לסיים עם זה אחת ולתמיד להוריד הכול (כשהתחלתי הייתי מאוד שמן)

• פותח/ת השרשור

ברור שעם איזה לחמניה בצד זה יותר טוב (הרעב מדבר..עוד מעט העמסההה)

וכן מחטב, רוצה להגיע לאזור ה10-11..ברור לי שעדיף מסה אבל אני חייב לסיים עם זה אחת ולתמיד להוריד הכול (כשהתחלתי הייתי מאוד שמן)
אני חייב לשאול שאלה לא כל כך קשורה לנושא כמה זמן לוקח לרדת מ 18 אחוז שומן ל 11-10 אחוז שומן בערך חודשיים או יותר?

אני חייב לשאול שאלה לא כל כך קשורה לנושא כמה זמן לוקח לרדת מ 18 אחוז שומן ל 11-10 אחוז שומן בערך חודשיים או יותר?
תלוי בהמון דברים, מאוד קשה להגיד..יכול להיות שחודשיים-שלושה יספיקו ויכול להיות שיותר אם אתה 18 ורוצה להיות חטוב באזור יוני-יולי ואתה עכשיו במסה, אז אולי שווה לצאת לנייטרלי שבועיים ולהתחיל את החיטוב, מקסימום תגיע ליעד כבר לפני ותיהיה נייטרלי מיוני עד שימאס לך ואז תמשיך מסה..

• פותח/ת השרשור
תלוי בהמון דברים, מאוד קשה להגיד..יכול להיות שחודשיים-שלושה יספיקו ויכול להיות שיותר אם אתה 18 ורוצה להיות חטוב באזור יוני-יולי ואתה עכשיו במסה, אז אולי שווה לצאת לנייטרלי שבועיים ולהתחיל את החיטוב, מקסימום תגיע ליעד כבר לפני ותיהיה נייטרלי מיוני עד שימאס לך ואז תמשיך מסה..
אני כרגע על 15 אחוז שומן אני הייתי 32 אחוז שומן ועשיתי מסה בערך שלושה חודשיים רוצה להמשיך עד אפריל ואז מאפריל עד יוני אני מאמין שאני ייסים מסה אני יהיה 18 אחוז שומן ואני היה מאזן קלורי שלילי בחיטוב של 700-500 אני ירוץ ארבה פעמיים בשבוע 30 דקות מה זה בערך יקח לי חודשיים או שיותר?

אני כרגע על 15 אחוז שומן אני הייתי 32 אחוז שומן ועשיתי מסה בערך שלושה חודשיים רוצה להמשיך עד אפריל ואז מאפריל עד יוני אני מאמין שאני ייסים מסה אני יהיה 18 אחוז שומן ואני היה מאזן קלורי שלילי בחיטוב של 700-500 אני ירוץ ארבה פעמיים בשבוע 30 דקות מה זה בערך יקח לי חודשיים או שיותר?
קודם כל כל הכבוד!

ולמה שתעלה עוד 3% שומן בחודש וחצי? איך אתה בודק אחוזים?

• פותח/ת השרשור
קודם כל כל הכבוד!

ולמה שתעלה עוד 3% שומן בחודש וחצי? איך אתה בודק אחוזים?
תודה לא 3% בהגזמה 3% בודק בחדר כושר אבל עוד שבועיים אני מביא קליפר יותר מדויק מהחרא הזה בחדר כושר אז מה אתה אומר יש סיכוי או שעדיף לי להתחיל חיטוב ממרץ?

תודה לא 3% בהגזמה 3% בודק בחדר כושר אבל עוד שבועיים אני מביא קליפר יותר מדויק מהחרא הזה בחדר כושר אז מה אתה אומר יש סיכוי או שעדיף לי להתחיל חיטוב ממרץ?
אני לא מבין גדול במסה..אבל נשמע לי שעליה של 3% זה לא סביר בזמן כל כך קצר..אתה עולה במשקל ככה שהחלק של השומן מהכולל קטן ולכן האחוז יורד, כדי לעלות 3% שומן נראלי שאתה צריך לאכול הרבה מאוד ולהתאמן מעט מאוד בחודש וחצי האלה.

המלצה שלי, תעלה לפורום תמונה שלך ותקבל הערכה של אחוז שומן מאנשים פה, הם טובים בזה מאוד וזה יותר מדוייק מהמכשירים האלה

הגזמת! ברור שאני יודע להכין שקשוקה/חביתות אבל רוב היום אני לא בבית ואין לי כבר צורך ביותר משתי ביצים ביום.

Back
למעלה תחתית