הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מה יותר חשוב בחיטוב לשמור על קלוריות או פחמימות ??

amisigal

מושעה
140
4
נק' מוניטין:
-39
140
4
שלום.

אני במסה עכשיו ואני מחוטב ומעוניין להישאר מחוטב ולעלות במסה נקייה עכשיו השאלה שלי בחיטוב שאתה עושה על מה יותר מומלץ לשמור על מאזן קלורי שלילי או לשמור על פחות מ100 גרם פחמימות ביום... ??

השאלה בעצם מה מבין שתי הדברים תורם לך יותר בחיטוב ושמירה על אחוז נמוך ??

אם אתה במסה, איך אתה יכול להיות במאזן קלורי שלילי?

מסה - מאזן קלורי חיובי
חיטוב - מאזן קלורי שלילי

• פותח/ת השרשור
מסה - מאזן קלורי חיובי
חיטוב - מאזן קלורי שלילי

מה הבעיה אני במסה אני שוקל 65 ומכניס משהו בין 140 ל150 גם חלבון ביום קלוריות משהו כמו 1200 ל/1400 ופחמימות בין 65 לעד 140 ביום..

ניסיתי לצטט גם אותך שי לא הצלחתי חח 😃

איך 1400 קלוריות זה מסה?

לא ברור לי מה הקשר לזה שאתה במסה, אבל אם השאלה שלך היא:

בחיטוב שאתה עושה על מה יותר מומלץ לשמור על מאזן קלורי שלילי או לשמור על פחות מ100 גרם פחמימות ביום... ??
התשובה היא: על מאזן קלורי שלילי.

• פותח/ת השרשור
איך 1400 קלוריות זה מסה?

זאת בדיוק השאלה שקלתי לפני חודש וקצת 66.5 וובדקתי לפני שבוע שקלתי 65 ואני במסה מה זה אומר משקלים יותר כבדים מקסימום חזרות לא יותר מ8 אני שותה אבקת חלבון סקופ אחד ביום אוכל הרבה חלבון ממש קצת פחממות עכשיו זה אומר שירדתי באחוזי שומן והתחטבתי הבעיה שאני רוצה לגדול טיפה אני ממש מחוטב אבל לא מספיק מסה אני רוצה טיפה יותר ואני מפחד שהם אני יתחיל לאכול הרבה יעלמו לי כל הריבועים בבטן חחח אני בתסביר רציני

אני יכול להמשיך ככה חצי שנה/שנה ולעלות במסה נקייה חצי קילו עד קילו אבלזה לוקח הרבה זמן :(

זאת בדיוק השאלה שקלתי לפני חודש וקצת 66.5 וובדקתי לפני שבוע שקלתי 65 ואני במסה מה זה אומר משקלים יותר כבדים מקסימום חזרות לא יותר מ8 אני שותה אבקת חלבון סקופ אחד ביום אוכל הרבה חלבון ממש קצת פחממות עכשיו זה אומר שירדתי באחוזי שומן והתחטבתי הבעיה שאני רוצה לגדול טיפה אני ממש מחוטב אבל לא מספיק מסה אני רוצה טיפה יותר ואני מפחד שהם אני יתחיל לאכול הרבה יעלמו לי כל הריבועים בבטן חחח אני בתסביר רציני

אני יכול להמשיך ככה חצי שנה/שנה ולעלות במסה נקייה חצי קילו עד קילו אבלזה לוקח הרבה זמן 😭
זה לא מסה אם ירדת במשקל

• פותח/ת השרשור
זה לא מסה אם ירדת במשקל

למה לא יכול להיות ירדתי באחוזי שומן ועליתי קצת במסה נקייה שזה עבודה ממש איטית אבל עדיין אפשרי.. כי כן אמרו לי בחודש הזה שקצת גדלתי וגם אני סם לב לזה אבל לא משהו רציני קצת...

למה לא יכול להיות ירדתי באחוזי שומן ועליתי קצת במסה נקייה שזה עבודה ממש איטית אבל עדיין אפשרי.. כי כן אמרו לי בחודש הזה שקצת גדלתי וגם אני סם לב לזה אבל לא משהו רציני קצת...
במונחים המקצועיים בהם משתמשים בפורום,
תקופת מאסה - מאזן קלורי חיובי לטובת עלייה במשקל
תקופת חיטוב - מאזן קלורי שלילי לטובת ירידה במשקל

כל השאר זה קשקושים של מדריכי כושר טיפשים

Back
למעלה תחתית