אהלן חבר'ה, התחלתי לפני חמישה חודשים תוכנית SS, עליתי מ66.5 ק"ג ל-73 ק"ג, ואני מרוצה מאוד. (גובה 1.72, בן 21)
אני בצבא, אז היה קשה להקפיד על התוכנית אבל עשיתי את המקסימום (היה אפילו חודש שלם שהחד"כ אצלנו היה סגור),
אני מרגיש שדיי מיציתי את התוכנית, לא מבחינת משקלים, אבל אני מרגיש שמבחינת טכניקה אני עובד טוב מאוד.
לפי המאמרים בקילוגרם וכאן בניתי לי תוכנית AB שלוש-ארבע פעמים בשבוע: (AXBXAXBX)
אימון A:
רגליים:
סקוואטים עם מוט 4x6
לאנצ'ים עם מוט 8X2
דדליפט 5x2
חזה:
לחיצת חזה כנגד מוט 6X3
לחיצת חזה כנגד מוט/משקולות בשיפוע חיובי 8x2
פרפר בשיפוע שלילי 8X2
יד אחורית:
מקבילים (עם משקל) 8X3
פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 8X2
אימון B:
גב:
משיכה פולי עליון 8X3
חתירה 6X3
הרחקת שכמות 8x2
טרפזים 8x3
כתפיים:
פרס 6X3
הרחקת מרפקים 8X2
יד קדמית:
צ׳ין אפס 8x3
פטישים 8x2
(אני לא מסוגל לעשות כפיפת מרפקים עם מוט W או אולימפי כי זה עושה לי כאבי תופת בעצם של היד.
בגב יש הרבה תרגילים כי אני רוצה להתמקד בו, הוא לא התפתח בצורה מספקת לדעתי במהלך ה-SS)
מה דעתכם? דרך אגב אני פתוח להצעות לתוכניות אחרות שעזרו לכם לעלות במסה בצורה משמעותית..
תודה לעוזרים 😃
אני בצבא, אז היה קשה להקפיד על התוכנית אבל עשיתי את המקסימום (היה אפילו חודש שלם שהחד"כ אצלנו היה סגור),
אני מרגיש שדיי מיציתי את התוכנית, לא מבחינת משקלים, אבל אני מרגיש שמבחינת טכניקה אני עובד טוב מאוד.
לפי המאמרים בקילוגרם וכאן בניתי לי תוכנית AB שלוש-ארבע פעמים בשבוע: (AXBXAXBX)
אימון A:
רגליים:
סקוואטים עם מוט 4x6
לאנצ'ים עם מוט 8X2
דדליפט 5x2
חזה:
לחיצת חזה כנגד מוט 6X3
לחיצת חזה כנגד מוט/משקולות בשיפוע חיובי 8x2
פרפר בשיפוע שלילי 8X2
יד אחורית:
מקבילים (עם משקל) 8X3
פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 8X2
אימון B:
גב:
משיכה פולי עליון 8X3
חתירה 6X3
הרחקת שכמות 8x2
טרפזים 8x3
כתפיים:
פרס 6X3
הרחקת מרפקים 8X2
יד קדמית:
צ׳ין אפס 8x3
פטישים 8x2
(אני לא מסוגל לעשות כפיפת מרפקים עם מוט W או אולימפי כי זה עושה לי כאבי תופת בעצם של היד.
בגב יש הרבה תרגילים כי אני רוצה להתמקד בו, הוא לא התפתח בצורה מספקת לדעתי במהלך ה-SS)
מה דעתכם? דרך אגב אני פתוח להצעות לתוכניות אחרות שעזרו לכם לעלות במסה בצורה משמעותית..
תודה לעוזרים 😃
נערך לאחרונה: