אז קצת רקע:
בן 22, מתאמן קרוב לשנתיים, בשנה הראשונה ירדתי בסביבות ה30 ק"ג.
אחרי בערך חצי שנה של משחקים עם הגוף של קיצוניות וחוסר ידע (מ1000 קלוריות קפצתי ל4000 כדי לעלות מסה) ובעיקר שטויות התחלתי להבין בדיוק מה אני עושה וחיטבתי ל 10% שומן, בלי טיפת שריר שנשאר על הגוף, ותכנית AB שמתאימה לאדם בסייקל.
התחלתי ביום שלישי האחרון SS.
התפריט שלי היה נייטרלי למשך חודש בערך ועכשיו מאוזן עם מאזן חיובי של בערך 350 קלוריות, 150ג' פחמימה שלא יעלו כל המסה כי יש לי נטייה מטורפת לצבור נוזלים, ככה שאם אני אעלה את הפחמימה אני לא אוכל להיות במעקב אחרי העליה שלי.
משקלי עבודה נכון להיום:
סקוואט - 90
לחיצת חזה - 70
דדליפט - 50 (התחלתי לעשות אותו ביום שלישי, מעדיף לעלות לאט במשקל ולשמור על טכניקה טובה)
מקבילים - 2X12 ללא משקל בנתיים
פרס - 35 (גם התחלתי בשלישי)
חתירה - 65 (מעולם לא עשיתי פאוורקלין, בנתיים אשאר עם הפרס, זה בסדר?)
מתח בסופינציה 2X12 גם ללא משקל בנתיים
משקל התחלתי: 73.3
אחוז שומן: מעריך 12-13
התפריט:
קלוריות - 2,599.10
חלבון - 182
שומן - 142
פחמימה - 150
אשמר לעצות טיפים וכל דבר הקשור בנושא.
בן 22, מתאמן קרוב לשנתיים, בשנה הראשונה ירדתי בסביבות ה30 ק"ג.
אחרי בערך חצי שנה של משחקים עם הגוף של קיצוניות וחוסר ידע (מ1000 קלוריות קפצתי ל4000 כדי לעלות מסה) ובעיקר שטויות התחלתי להבין בדיוק מה אני עושה וחיטבתי ל 10% שומן, בלי טיפת שריר שנשאר על הגוף, ותכנית AB שמתאימה לאדם בסייקל.
התחלתי ביום שלישי האחרון SS.
התפריט שלי היה נייטרלי למשך חודש בערך ועכשיו מאוזן עם מאזן חיובי של בערך 350 קלוריות, 150ג' פחמימה שלא יעלו כל המסה כי יש לי נטייה מטורפת לצבור נוזלים, ככה שאם אני אעלה את הפחמימה אני לא אוכל להיות במעקב אחרי העליה שלי.
משקלי עבודה נכון להיום:
סקוואט - 90
לחיצת חזה - 70
דדליפט - 50 (התחלתי לעשות אותו ביום שלישי, מעדיף לעלות לאט במשקל ולשמור על טכניקה טובה)
מקבילים - 2X12 ללא משקל בנתיים
פרס - 35 (גם התחלתי בשלישי)
חתירה - 65 (מעולם לא עשיתי פאוורקלין, בנתיים אשאר עם הפרס, זה בסדר?)
מתח בסופינציה 2X12 גם ללא משקל בנתיים
משקל התחלתי: 73.3
אחוז שומן: מעריך 12-13
התפריט:
קלוריות - 2,599.10
חלבון - 182
שומן - 142
פחמימה - 150
אשמר לעצות טיפים וכל דבר הקשור בנושא.