הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 130

• פותח/ת השרשור EliyaA
  • פורסם בתאריך

EliyaA

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
8
2
0
רקע :
בן 16 שוקל 71
מתאמן בממוצע פעם בשבוע במכון של התיכון על פלג גוף עליון כי אין ציוד
לעיתים רחוקות מתאמן עם אח שלי במכון
פעם שלישית שאני עושה דדליפט וזה היה בעיקרון אימון לטכניקה וניסיתי לראות כמה אני יכול להרים , וזה הכי הרבה שניסיתי

מבחינת סט אפ זה היה מעולה , הוא פשוט איבד אותו לגמרי .
שים לב שזה כמעט סקוואט , כי אין לו גמישות בהאמס וזה מה שנדרש בשביל גב ישר .
זה אחי אגב והוא לא מנוי לצערי , זה אימון לעת מצוא וכמובן שלא הייתי ממשיך איתו ככה באופן שוטף .

אני דווקא חושב שיש לו גמישות לא רעה בכלל - העובדה שהוא מצליח להגיע למצב של סטיף לג מבלי לשחרר כמעט את הגב מראה שזו לא הבעיה, פשוט צריך ללמד אותו לסובב את האגן ולמשוך כשההמסטרינג מתוח.

לא אשמתך בתכלס, בעולם מתוקן היה מדריך נורמלי בכל מכון שיידע ללמד ולהכווין בדיוק

מניח שמלא ילדודס רוצים לחקות אותך/מתלהבים כשאתה מתאמן כי אתה חזק/גדול, פשוט תמליץ להם לא לרדת מ5 חזרות עד שהם נעולים על טכניקה, יש להם הרבה ללמוד ממך ובעצמם או מאחרים עד שיהיו מוכנים לתת סינגל אמיתי כמו שצריך
האמת שיש אצלנו במכון (פותח הנושא אדיר ואני באותו מכון) מדריך אחד ממש טוב
מלמד כל מה שצריך למי שבאמת ישקיע עזר לי המון בלתקן את הטכניקה בסקוואט ואני מתייעץ איתו מלא

אני דווקא חושב שיש לו גמישות לא רעה בכלל - העובדה שהוא מצליח להגיע למצב של סטיף לג מבלי לשחרר כמעט את הגב מראה שזו לא הבעיה, פשוט צריך ללמד אותו לסובב את האגן ולמשוך כשההמסטרינג מתוח.

עדיין בסט אפ עם תחת יותר גבוה הגב שלו מתעגל

עדיין בסט אפ עם תחת יותר גבוה הגב שלו מתעגל

dl.jpg

0:17 בסרטון, הגב נעול וההמסטרינג מתוח - אם נתעלם שניה מהמרחק העצום בין המוט לשוק. פשוט צריך ללמד אותו להיכנס לסטאפ ולהוציא חזה.

בחיי שזה הורג אותי, איך בנאדם מושך 220+ ולא מבין שדדליפט זה יותר מגב תחתון ישר.. אלוהים נותן אגוזים לחסרי שיניים 😵

לא רואה איך כוח נותן ידע בפיזיולוגיה .
ברור שהמכניקה לקויה , אבל ההסבר לסיכון הבריאותי הוא יותר מלומד מהבעיה שרוב המגיבים פה "ראו" אלוהים נותן לשון לאנשים חסרי היגיון ?

לא רואה איך כוח נותן ידע בפיזיולוגיה .
ברור שהמכניקה לקויה , אבל ההסבר לסיכון הבריאותי הוא יותר מלומד מהבעיה שרוב המגיבים פה "ראו" אלוהים נותן לשון לאנשים חסרי היגיון ?

אל תיקח ברצינות, אני סתם מקנא בדדליפט שלך 😛 (פשוט היה לי חבל על הגב של אחיך כשראיתי את זה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית