הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליפו 6, קלן וראקוטן

• פותח/ת השרשור HOB
  • פורסם בתאריך

HOB

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
יש לי כמה שאלות..

בליפו 6 השחור רשום לקחת את הכדור פעם בבוקר ופעם בצהרים, עכשיו אני לא מתכוון לצום 4 שעות פעמים ביום. חשבתי פשוט לקחת את שניהם ביחד, יש בעיה עם זה? גם אני חושב לקחת אותם לפני השינה ככה יש לי 7-8 שעות שאני לא אוכל (אבל מצד שני לא פעיל), מה אתם אומרים?

בקשר לקלן, יש בעיה שאני אקח אותו ביחד עם הליפו?

בקשר להתכווצויות של הקלן אני אקח 0.5 גרם מגנזיום, 5 גרם טאורין, גרם סידן 6 גרם אומגה 3 וויטמין d. אם יש עוד משהו שיעזור לי...

ודבר אחרון, אני יכול להכניס ראקוטן לתקופת החיטוב ביחד עם הקלן והליפו?
אני מקפיד מאוד על שתיה מרובה..

קלן וליפו ביחד????? מאיפה זה צץ? ליפו 6 זה שיקוי מכשפות שם מפוצץ למוצר שדחפו בו ים קפאין וקצת יהומובין בארק ולא hcl כך שאין לך בעיה עם רגישות לאינסולין או משהו כזה תיקח מתי שאתה רוצה רק לא לפני השינה כי מה שבטוח לא תישן רצוי עד 6 שעות לפני השינה.
באופן כללי אני ממליץ לך לזרוק את הזבל הזה זה ממש לא משתלם כלכלית עובדים על אנשים בעיניים. לגבי הקלן תעשה סיקליים שמתאימים לגוף שלך ולא יותר מ שבועיים בלי קטוטיפן. בהצלחה.!

• פותח/ת השרשור
יש לי, המחשבה שיזיק זה לא..

מה עם הראקוטן ביחד עם אלה, יש התנגדות? יש סיבה למה לא או משהו שאני צריך לעשות אם אני אהיה על שניהם מלבד הרבה מים?

קלן וליפו ביחד????? מאיפה זה צץ? ליפו 6 זה שיקוי מכשפות שם מפוצץ למוצר שדחפו בו ים קפאין וקצת יהומובין בארק ולא hcl כך שאין לך בעיה עם רגישות לאינסולין או משהו כזה תיקח מתי שאתה רוצה רק לא לפני השינה כי מה שבטוח לא תישן רצוי עד 6 שעות לפני השינה.
באופן כללי אני ממליץ לך לזרוק את הזבל הזה זה ממש לא משתלם כלכלית עובדים על אנשים בעיניים. לגבי הקלן תעשה סיקליים שמתאימים לגוף שלך ולא יותר מ שבועיים בלי קטוטיפן. בהצלחה.!
המאמן שלי עשה סייקל של זה ושל קלן תוך שבועיים הוריד מ18% ל12%
דיי ברור שזה עוזר לו וזה בכלל לא BARK

המאמן שלי עשה סייקל של זה ושל קלן תוך שבועיים הוריד מ18% ל12%
דיי ברור שזה עוזר לו וזה בכלל לא BARK
היהומובין שיש בליפו זה בארק וגם רשום לך שזה בארק חוץ מזה אם המאמן שלך עשה זאת כך אז הוא בוודאות ירד אך ורק בזכות הקלאן ולא בזכות שום דבר אחר ועוד דבר חמוד זה שהמאמן שלך עשה את זה זה לא אומר שזה בסדר כל מדריך בחדר כושר עם תעודה הוא לא בהכרח מדריך מקצועי שיודע הכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית