הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים חוזרים חודשיים לאחר אחרי קרע בשריר החזה

supernova

משתמש מתחיל
256
46
נק' מוניטין:
177
256
46
היי, לפני חודשיים קרעתי שריר בחזה העליון ממש בצד ימין (כמעט על התפר עם הכתף). הייתי אצל פיזיותרפיסט, נחתי שבועיים שלושה, חזרתי לפעילות בהדרגה עם משקלים נמוכים ובערך חודש מהרגע שקרעתי את השריר כבר חזרתי לפעילות מלאה.

לפני שבועיים החלו לחזור לי הכאבים באותה נקודה. לא כאב חד של קרע, אבל כאבים מתמשכים בזמן הסטים ולאורך כל האימון ובימים שאחריו...בינתיים לא עצרתי, אני ממשיך ללחוץ ומנסה לסחוב את הכאב אבל פוחד מעוד נזק. יש לציין שאני מצליח לשמור על המשקלים שלי למרות שאני בAD, ואפילו עליתי ב2.5 קילו לסט של חמישיה בשבועיים האחרונים.
על מה זה מעיד? לחשוש? זה יעבור? תודה 😃

היי, לפני חודשיים קרעתי שריר בחזה העליון ממש בצד ימין (כמעט על התפר עם הכתף). הייתי אצל פיזיותרפיסט, נחתי שבועיים שלושה, חזרתי לפעילות בהדרגה עם משקלים נמוכים ובערך חודש מהרגע שקרעתי את השריר כבר חזרתי לפעילות מלאה.

לפני שבועיים החלו לחזור לי הכאבים באותה נקודה. לא כאב חד של קרע, אבל כאבים מתמשכים בזמן הסטים ולאורך כל האימון ובימים שאחריו...בינתיים לא עצרתי, אני ממשיך ללחוץ ומנסה לסחוב את הכאב אבל פוחד מעוד נזק. יש לציין שאני מצליח לשמור על המשקלים שלי למרות שאני בAD, ואפילו עליתי ב2.5 קילו לסט של חמישיה בשבועיים האחרונים.
על מה זה מעיד? לחשוש? זה יעבור? תודה 😃

2 אופציות :
1. הפציעה עדיין לא החלימה
2. יש בעיה חדשה (יתכן שזה קשור לפציעה הישנה ויתכן שלא)

מה עושים?
א. לבדוק מה קורה במנח לחיצה אחר
ב. להוריד עומס בתרגיל הלחיצה
ג. אם הכאב מחמיר - לגשת לפיזיו' להערכה מחדש

• פותח/ת השרשור
2 אופציות :
1. הפציעה עדיין לא החלימה
2. יש בעיה חדשה (יתכן שזה קשור לפציעה הישנה ויתכן שלא)

מה עושים?
א. לבדוק מה קורה במנח לחיצה אחר
ב. להוריד עומס בתרגיל הלחיצה
ג. אם הכאב מחמיר - לגשת לפיזיו' להערכה מחדש
בנוסף ללחיצת חזה, אני עושה גם מקבילים עם משקל כתרגיל עזר, ולא מרגיש כאב בכלל....
יש טעם לנסות ללחוץ עם דאמבלים במקום עם מוט? עשוי לעזור?

בנוסף ללחיצת חזה, אני עושה גם מקבילים עם משקל כתרגיל עזר, ולא מרגיש כאב בכלל....
יש טעם לנסות ללחוץ עם דאמבלים במקום עם מוט? עשוי לעזור?

לא יודע למה התכוונת ב"לעזור".
יכול להיות שלחיצה עם דאמבלים לא תכאיב שזה אחלה. תנסה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית