הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמות סוכר בגיינר

• פותח/ת השרשור tal113
  • פורסם בתאריך

tal113

משתמש מתחיל
143
16
נק' מוניטין:
55
143
16
שלום, קיבלתי היום גיינר והערכים התזונתיים הם(למנת הגשה 250 גרם):
פחמימות 150 גרם
סיבים תזונתיים 5 גרם
סוכר 37 גרם
חלבון 50 גרם,
עכשיו לא קנייתי אותו, קיבלתי אותו חינם. אבל לא יודע אם כדאי להשתמש בגלל הכמות סוכר הגבוהה שיש בו.
מה אתם אומרים?

חבל שלא רשמת את שם החברה בכל מקרה רוב הגיינרים מכילים פחמימות פשוטות מסוכרים
אז אל תיבהל כל כך תמיד טוב יותר להסתמך על אוכל

שלום, קיבלתי היום גיינר והערכים התזונתיים הם(למנת הגשה 250 גרם):
פחמימות 150 גרם
סיבים תזונתיים 5 גרם
סוכר 37 גרם
חלבון 50 גרם,
עכשיו לא קנייתי אותו, קיבלתי אותו חינם. אבל לא יודע אם כדאי להשתמש בגלל הכמות סוכר הגבוהה שיש בו.
מה אתם אומרים?

ומה אתה חושב שיקרה לך אם תצרוך 37 גרם של סוכר לבן?

• פותח/ת השרשור
ומה אתה חושב שיקרה לך אם תצרוך 37 גרם של סוכר לבן?
לא יקרה כלום? זה בסדר לשתות אותו? עד עכשיו הייתי מסתמך על אורז ושיבולת שועל וקמח מלא(פחמימות מורכבות), ועולה יופי אבל בגלל שקיבלתי בחינם אז אמרתי שנעזר בזה, לא יהיה עלייה גדולה בשומן? אני יודע שזה קשור לפלוס קלורי אבל אני זוכר שהייתי אוכל הרבה פחמימות פשוטות הייתי עולה די הרבה בשומן יחסית, אולי זה היה בגלל שלא היה לי תפריט ואכלתי יותר מדי. אבל רק רציתי לוודא.

בכדי לראות עלייה במשקל אתה צריך להוסיף למאזן הקלורי היומי שלך כ-500 קלוריות כמובן שאתה חייב
להיות קודם כל במאזן קלורי חיובי (מכניס יותר ממה שאתה מוציא) אתה יכול להוסיף את הקלוריות האלו מהגיינר
ולשקלל את המנה מהגיינר כאחת מהארוחות שלך במשך היום, אם אתה יודע ואני מאמין שאתה מכיר כבר את גופך
שיש נטייה להשמנה הייתי ממליץ לך לשלב אימון אירובי לאחר האנאירובי עם דופק יחסית נמוך 120-130 למשך 20 דקות
3 פעמים בשבוע שבמקרה של עלייה במשקל היא תהיה עלייה נקייה יותר עם פחות אחוזי שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית