עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא כן, סעיף #2 בהודעה אליה הוא מפנה.הלינק לחמשת השלבים אינו נכון...
תתפלא אבל לאחיזה חזקה וטובה יש השפעה כללית על כל הכוח של ועל כל התרגילים.בלי קשר לאגו,
זה תרגיל לגב תחתון-תחת-חבליים, אם אני בלי רצועות אז אלה לא יעבדו ומה שיעבוד הכי קשה זה האמות שלי, זה לא הורס את כל הרעיון של לעשות דדליפט?
את החימום אני עושה בלי רצועות עד שהידיים שלי נפתחות (כרגע זה כל הסטים של החימום חוץ מהאחרון), והממממממון זמן לא השתפרה לי האחיזה.
אני לא אומר שאחיזה חזקה זה לא חשוב, אני אומר שלא שווה לי לוותר על החזרות הנוספות בדדליפט עם רצועות בשביל זה, והנה למה:
אני עושה SS, זה אומר שאני עושה סט אחד כבד של דדליפט ל-5 חזרות, ככה זה נראה באימון האחרון:
חימום:
5 חזרות של 20 (מוט ריק)
5 חזרות של 40
5 חזרות של 60
4 חזרות של 80
3 חזרות של 100
2 חזרות של 110 - משקל אחרון שאני מצליח בלי רצועות, בחזרה השנייה היד שלי נפתחה כבר
2 חזרות של 117
עבודה:
5 חזרות של 127
עכשיו נניח שאני לא מתקדם עד שאני מצליח 5 חזרות בלי רצועות, זה ייראה אותו דבר רק שאני לא אעשה את השלושה סטים האחרונים ואני אצליח אולי 5 חזרות של 105.
בפועל בכל מקרה אני עושה חזרות עד שהיד שלי נפתחת, וזה נותן לי אולי עוד 3 חזרות בטוטאל בלי רצועות, זה שווה לעצור את כל ההתקדמות בדדליפט בשביל זה?