הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אתם יוצאים לבלות, והיכן?

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך

Eyal

משתמש משקיע
4,655
4,847
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
47,533
4,655
4,847
אהלן, רציתי לשמוע מהבליינים שבינינו היכן אתם אוהבים לבלות(פרט למכון) שזה מכנה משותף של רובינו.

אני אתחיל, בחמישי/שישי תמצאו אותי במועדון ה״פאזל״ בתל אביב, אני אישית אוהב יותר את הקהל המבוגר מאשר את הקהל של בני גילי(24).

עוד מקום שביקרתי לראשונה וגם מאוד מומלץ כניסה 26+, הוא ה״מאמי בר״ בראשון לציון.

ואתם?

- תגובות כמו ״ אני יוצא עם אישתי פעם בחצי שנה למופע סטנדאפ גם תתקבלנה בברכה ״

אני מהצפון אז אין יותר מדי אופציות איכותיות במרחק של פחות משעתיים נסיעה.בימי שישי, בד"כ זה "מלינה" - חיפה (חמישי ליין מזרחי ושישי רוסי 24+ שבתכלס אם אתה עובר דרס קוד גם בגיל 18 אתה נכנס) ואיזה פאב שכונותי בחמישי.

קבצים מצורפים

• MALINA HAIFA.jpg
    MALINA HAIFA.jpg
    KB 85.4 · צפיות: 283
לא יוצא למסיבות כרגע, יותר מדי אלכוהול ובלאגנים ומכות קורים במסיבות שהחברים שלי הולכים אליהם ואז גם אני ניגרר לאלימות

מאז שהשתחררתי פחות יוצא לי לבלות, ולמרות שאני שרוט וזורם, אני לא מתלהב יותר מדי ממסיבות. אבל לא אכפת לי כ"כ

ואיזה מין בר יקרא לעצמו פאזל?! אלא אם כן.. זהו הפאזל!

אהלן, רציתי לשמוע מהבליינים שבינינו היכן אתם אוהבים לבלות(פרט למכון) שזה מכנה משותף של רובינו.

אני אתחיל, בחמישי/שישי תמצאו אותי במועדון ה״פאזל״ בתל אביב, אני אישית אוהב יותר את הקהל המבוגר מאשר את הקהל של בני גילי(24).

עוד מקום שביקרתי לראשונה וגם מאוד מומלץ כניסה 26+, הוא ה״מאמי בר״ בראשון לציון.

ואתם?

- תגובות כמו ״ אני יוצא עם אישתי פעם בחצי שנה למופע סטנדאפ גם תתקבלנה בברכה ״
כמובן שאני מבלה, בעיקר עם חברים בימי שישי קונים איזה בקבוק אלכוהול משובח ( גרייגוס, או ויסקי כזה או אחר) יושבים אצל מישהו בבית שותים נהנים מעבירים דאחקות האלה שמעשנים מוציאים סיגריות ומעשנים, לעיתים מישהו גם מביא נרגילה ואז יושבים ומעשנים (אני לא, אני לא אוהב ואף חושב שזה מעט ילדותי) לפעמים אחרי שאנחנו שותים אנחנו יוצאים לאיזה מועדון.
יש גם את הבילויים הקטנים עם החברה שעד לא מזמן הייתה ( ארוחות ערב במסעדות, סרטים, חו״ל וגם הרבה 👉👌 )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית