6-7 או ליטר וחצי בירה ויותר מידי בשר בעל האש 😃ברוך הבא למועדון אני שמח לדעת שיש עוד מישהו כמוני בעולם הזה 😛
אחרי כמה כוסות זה קורה בד"כ אצלך?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
6-7 או ליטר וחצי בירה ויותר מידי בשר בעל האש 😃ברוך הבא למועדון אני שמח לדעת שיש עוד מישהו כמוני בעולם הזה 😛
אחרי כמה כוסות זה קורה בד"כ אצלך?
נשמע סייקל קטלני 😃6-7 או ליטר וחצי בירה ויותר מידי בשר בעל האש 😃
אבל זה "קלוריות ריקות"..שותה וויסקי
שותה וויסקי בערבי שישי לבד בבית תוך כדי צפייה בסרטי Pumping Iron
אין על איך פגשתי את אמאמאז שהשתחררתי פחות יוצא לי לבלות, ולמרות שאני שרוט וזורם, אני לא מתלהב יותר מדי ממסיבות. אבל לא אכפת לי כ"כ
ואיזה מין בר יקרא לעצמו פאזל?! אלא אם כן.. זהו הפאזל!
אשמח אם תשתף אותי(נו) בחוות דעתאם כבר סרט בבית, הזמנתי כרגע את ג׳נריישין איירון באיכות Blue-Ray.
מצפה לזה בכליון עיניים.😱
צפה בקובץ המצורף 15679
אם כבר סרט בבית, הזמנתי כרגע את ג׳נריישין איירון באיכות Blue-Ray.
מצפה לזה בכליון עיניים.😱
צפה בקובץ המצורף 15679
זה יוצא רק באפריל, לא? היה איזה בלאגן עם תאריך השחרור של הסרט?
שאלה אלייך, בתור אחד שחווה תוכנית אחת יותר מדי של מסה ואולי יותר מדי זמן נגינה בלהקות מטאל כושלות בילדות, אנשים באמת מכירים בחורות במקומות האלה ומזיינים אותן בשירותים?פעם הייתי "חיית מסיבות" ייחצנתי , הפקתי וכו' ברוב המועדונים המוכרים. עד לפני כמה שנים נמאס לי לראות את אותם חיים בסרט (כמו שאני הייתי) ואנשים צבועים והפסקתי לצאת לתקופה.
היום אני בעיקר יוצא לפאבים שכונתיים וכו', ופעם ב לברים של החיים בסרט בת"א (רובי ודומיו) אם יש איזו יומהולדת שאני לא יכול להתחמק ממנה.
למועדונים או מגה דאנסברים (סולו,דריב אקזבישן וכל השיט הזה שכל הזמן זה אותו מקום רק מתחלף השם) לא מתקרב יותר.
כן, זה מתחיל מגיל 15 + אלכוהולשאלה אלייך, בתור אחד שחווה תוכנית אחת יותר מדי של מסה ואולי יותר מדי זמן נגינה בלהקות מטאל כושלות בילדות, אנשים באמת מכירים בחורות במקומות האלה ומזיינים אותן בשירותים?
שאלה אלייך, בתור אחד שחווה תוכנית אחת יותר מדי של מסה ואולי יותר מדי זמן נגינה בלהקות מטאל כושלות בילדות, אנשים באמת מכירים בחורות במקומות האלה ומזיינים אותן בשירותים?
מוזר בגילאים שלי או טיפה יותר גדולים ממני זה מסיבות סקס יותר מכל דבר אחררק במקומות כמו "החתול והכלב" איפה שיש הרבה סמים ובחורות "שבורות"
במקומות ה"רגילים" בדר"כ הבנות גם חיות בסרט ואם אתה לא בקליקה של חבר'ה שיש להם מליון ש"ח בעובר ושב ואתה לא "מעורבב" בשום דרך אף אחת לא תסתכל עליך.
.