הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אתם יוצאים לבלות, והיכן?

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
יוצא לפאבים בד"כ עם חברים שמכירים מקומות ואני זורם איתם.

ציפיתי לתגובה מתחכמת בסגנון של... לא משנה לאן העיקר עם מי 😃

מסתבר שאף אחד לא רשם... אז... אממ... אני רשמתי... אממ...

מאז שהשתחררתי פחות יוצא לי לבלות, ולמרות שאני שרוט וזורם, אני לא מתלהב יותר מדי ממסיבות. אבל לא אכפת לי כ"כ

ואיזה מין בר יקרא לעצמו פאזל?! אלא אם כן.. זהו הפאזל!
אין על איך פגשתי את אמא

• פותח/ת השרשור
אם כבר סרט בבית, הזמנתי כרגע את ג׳נריישין איירון באיכות Blue-Ray.

מצפה לזה בכליון עיניים.😱

image.jpg

פעם הייתי "חיית מסיבות" ייחצנתי , הפקתי וכו' ברוב המועדונים המוכרים. עד לפני כמה שנים נמאס לי לראות את אותם חיים בסרט (כמו שאני הייתי) ואנשים צבועים והפסקתי לצאת לתקופה.
היום אני בעיקר יוצא לפאבים שכונתיים וכו', ופעם ב לברים של החיים בסרט בת"א (רובי ודומיו) אם יש איזו יומהולדת שאני לא יכול להתחמק ממנה.
למועדונים או מגה דאנסברים (סולו,דריב אקזבישן וכל השיט הזה שכל הזמן זה אותו מקום רק מתחלף השם) לא מתקרב יותר.

פעם הייתי "חיית מסיבות" ייחצנתי , הפקתי וכו' ברוב המועדונים המוכרים. עד לפני כמה שנים נמאס לי לראות את אותם חיים בסרט (כמו שאני הייתי) ואנשים צבועים והפסקתי לצאת לתקופה.
היום אני בעיקר יוצא לפאבים שכונתיים וכו', ופעם ב לברים של החיים בסרט בת"א (רובי ודומיו) אם יש איזו יומהולדת שאני לא יכול להתחמק ממנה.
למועדונים או מגה דאנסברים (סולו,דריב אקזבישן וכל השיט הזה שכל הזמן זה אותו מקום רק מתחלף השם) לא מתקרב יותר.
שאלה אלייך, בתור אחד שחווה תוכנית אחת יותר מדי של מסה ואולי יותר מדי זמן נגינה בלהקות מטאל כושלות בילדות, אנשים באמת מכירים בחורות במקומות האלה ומזיינים אותן בשירותים?

שאלה אלייך, בתור אחד שחווה תוכנית אחת יותר מדי של מסה ואולי יותר מדי זמן נגינה בלהקות מטאל כושלות בילדות, אנשים באמת מכירים בחורות במקומות האלה ומזיינים אותן בשירותים?
כן, זה מתחיל מגיל 15 + אלכוהול

רק במקומות כמו "החתול והכלב" איפה שיש הרבה סמים ובחורות "שבורות"

במקומות ה"רגילים" בדר"כ הבנות גם חיות בסרט ואם אתה לא בקליקה של חבר'ה שיש להם מליון ש"ח בעובר ושב ואתה לא "מעורבב" בשום דרך אף אחת לא תסתכל עליך.

.

רק במקומות כמו "החתול והכלב" איפה שיש הרבה סמים ובחורות "שבורות"
במקומות ה"רגילים" בדר"כ הבנות גם חיות בסרט ואם אתה לא בקליקה של חבר'ה שיש להם מליון ש"ח בעובר ושב ואתה לא "מעורבב" בשום דרך אף אחת לא תסתכל עליך.

.
מוזר בגילאים שלי או טיפה יותר גדולים ממני זה מסיבות סקס יותר מכל דבר אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית