מה לאיפה אתה יוצא בשישי אחי?מוזר בגילאים שלי או טיפה יותר גדולים ממני זה מסיבות סקס יותר מכל דבר אחר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה לאיפה אתה יוצא בשישי אחי?מוזר בגילאים שלי או טיפה יותר גדולים ממני זה מסיבות סקס יותר מכל דבר אחר
לא יוצא, כבר אמרתי שלפי דעתי יש יותר מדי אלכוהול\מכות ואני ניגרר לאלימות גם בסופו של דברמה לאיפה אתה יוצא בשישי אחי?
הלוואי עליי...גרוע עם בחורות. מה גם שאני מוצף באימונים ובעבודה..נו ניחא..גראן טוריסמו 6 גם טוב :<לא יודע בן כמה אתה אבל שהייתי בשנות ה19-23כולן היו מזדיינות (כי הן בדיוק נוסעות לטיול, או שהן בצבא ויוצאות לצוף על המים ומשתכרות למוות) אבל בגילאים שלי היום הרבה מחפשות כבר טבעת...זה השתנה.
חוץ מהשבורות שיוצאות לחתול והכלב ועושות MD ולא יודעות איך קוראים להן.
הלוואי עליי...גרוע עם בחורות. מה גם שאני מוצף באימונים ובעבודה..נו ניחא..גראן טוריסמו 6 גם טוב :<
עזוב אחי , התקופה הכי יפה שלי עם בחורות הייתה בזמנים שנשארתי בבית והורדתי פרופיל וכל מה שעשיתי זה להכיר בחורות דרך הפייסבוק\עבודה\סיטואציות שלא קשורות ליציאות.
תכיר בחורות בפייסבוק או בטינדר 😃
אין תחליף ללהכיר בנות בפייסבוק. את כל החברות שלי הכרתי בפייסבוק, בחיים לא הכרתי מישהי במציאות [כאילו הכרתי מלא אבל זה לא הוביל אף פעם למערכת יחסים].עזוב אחי , התקופה הכי יפה שלי עם בחורות הייתה בזמנים שנשארתי בבית והורדתי פרופיל וכל מה שעשיתי זה להכיר בחורות דרך הפייסבוק\עבודה\סיטואציות שלא קשורות ליציאות.
במסיבות שם וזה הכל פוזה, מסריח, כולן חושבות שאתה רק רוצה לזיין אותן ובגלל שמתחילים איתן 400 איש בערב הן עושות פוזות לכולם וחושבות שהן משהו.
תקנה COD וPS4 ותתחיל לשחק, זה עדיף מלצאת למקומות האלו.
אתה נשמע כמו בחור טוב סה"כ, איך זה שאתה עושה קרוספיט?עזוב אחי , התקופה הכי יפה שלי עם בחורות הייתה בזמנים שנשארתי בבית והורדתי פרופיל וכל מה שעשיתי זה להכיר בחורות דרך הפייסבוק\עבודה\סיטואציות שלא קשורות ליציאות.
במסיבות שם וזה הכל פוזה, מסריח, כולן חושבות שאתה רק רוצה לזיין אותן ובגלל שמתחילים איתן 400 איש בערב הן עושות פוזות לכולם וחושבות שהן משהו.
תקנה COD וPS4 ותתחיל לשחק, זה עדיף מלצאת למקומות האלו.
זה יוצא רק באפריל, לא? היה איזה בלאגן עם תאריך השחרור של הסרט?
God... כתבתי להם מייל ובאמת שאלתי אותם על הנושא שציינת פה. וזו הייתה התשובה:🤦♂️:
צפה בקובץ המצורף 15703
כן, הבנתי שהיתה בעיה עם הסרט שבכלל היה אמור לצאת לפני חצי שנה, לא בדיוק ברור מה היה שם.
לא נורא, יש למה לצפות 😃
מה זה טינדר? ה"פייסבוק" החדש?
חייב להגיד שאני פשוט לא מעודכן כבר ברשתות החברתיות, אפילו אינסטגרם אין לי
מסיבות או בחו"ל או בפסטיבל של כמה ימים (פאנג'ויה וכאלה) כשאני יודע שאפשר לשחרר את הראש מהחיים ולא לדאוג איך אני קם מחר בבוקר או איפה אני קם...
ממש לא, מצידי להתעורר בחדר שאני לא מכיר עם בחורות שאני לא מכיר... הכוונה היא שאין מחר עבודה\אימון\לימודים\מחוייבויות אחרות וגם לא מחרתיים. לוקח פסק זמן מהחייםדווקא בפאנג׳ויה עם כמות האלכוהול והסמים, יש לך סיבה מספיק טובה לדאוג איך אתה קם/האם תקום בבוקר, ואיפה.
ממש לא, מצידי להתעורר בחדר שאני לא מכיר עם בחורות שאני לא מכיר... הכוונה היא שאין מחר עבודה\אימון\לימודים\מחוייבויות אחרות וגם לא מחרתיים. לוקח פסק זמן מהחיים