הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אתם יוצאים לבלות, והיכן?

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
אין תחליף ללהכיר בנות בפייסבוק. את כל החברות שלי הכרתי בפייסבוק, בחיים לא הכרתי מישהי במציאות [כאילו הכרתי מלא אבל זה לא הוביל אף פעם למערכת יחסים].

לגבי הטינדר, זו אפליקציה נחמדה אבל לא יוצא לי משם כלום, אפילו לא מאצ' אחד [זה והעובדה שאני בררן רצח ואף אחת לא יותר יפה מהאקסית שלי אז אני בקושי מסמן חח]
הבעיה היא גם שאתה בן20 וזה מצמצם לך אופציות לבחורות שרוצות 18-20.
חברים שלי מהעבודה בני 25+ משיגים כל שבועיים שבוע בחורה משם.
לאן יוצא? אממ אני עובד בבר (טרבין בהרצליה פיתוח, מוזמנים תמיד לההעביר ערב קריוקי), אז אני די מתרחק ממקומות כאלו כמו שמאור אמר בגלל שאני נגד עישון ואלכוהול, והמקומות האלו רובצים בדברים האלו.
מה גם שאני לא רואה טעם לרקוד עם מישי ולנענע לה את התחת על הזין שלך .. פתטי, אני בנאדם של דיבורים.
אני יוצא עם חברים כל פעם מקום אחר , עכשיו למשל חזרתי לאחר העבודה מבר די קטן בשם 'תאודור' בהרצליה.

לא יודע בן כמה אתה אבל שהייתי בשנות ה19-23כולן היו מזדיינות (כי הן בדיוק נוסעות לטיול, או שהן בצבא ויוצאות לצוף על המים ומשתכרות למוות) אבל בגילאים שלי היום הרבה מחפשות כבר טבעת...זה השתנה.

חוץ מהשבורות שיוצאות לחתול והכלב ועושות MD ולא יודעות איך קוראים להן.

אני דווקא חושב שבגילנו הגישה לסקס יותר בוגרת , ומתייחסים אליו כצורך , יותר מאשר מקשרים אותו לרומנטיקה בהכרח .
לכן הרבה פעמים הדרך לשם מובלת בהרבה יותר תכליתיות , מאשר בחוסר מודעות עצמית , הורמונים משתוללים , ואלכוהול .

זה שיש מחשבות על טבעת , לא אומר שיש פחות מחשבות על פין .

נ.ב

מעניין אותי במה באה לידי ביטוי " צביעות " בקרב אנשים שמבלים במסיבות מבחינתך .. ?

Tinder, זוהי אפליקציה לאנשים שהרימו ידיים והפכו נואשים.

יש לך תמונות חולפות של בחורות, אתה בוחר אם לעשות להם לייק, או להעביר אותם הלאה. ברגע שהקלקת ״לייק״ הבחורה רואה את זה, והיא יכולה לבחור אם לעשות לך לייק או לא. ברגע שהיא לחצה לייק, זה מעביר אתכם לחלון שבו אתם יכולים לנהל צ׳אט, להחליף מספרים וכדומה.

בד״כ הבנות שתיפול עליהם הן חולות נפש, או חיילות שמעבירות איתך את זמן השמירה שלהם בש.ג.

לא מומלץ.

בטינדר הבחורה לא רואה אם עשית לה לייק או לא. אם במקרה היא עושה לך גם או עשתה לך בעבר ואתה עשית לה , אז יש מאץ ונפתח לכם צ'אט.

ודווקא אני לא נפלתי שם על חולות נפש או משהן.
למרות שלא יצא לי משם כלום חוץ מלדבר איתן בסוף בפייסבוק.

אני מצטערת חברים, אבל כל אלה שכתבו שהם מכירים בחורות דרך האינטרנט - זה דיי עצוב. בכללי, מה שנהיה היום, שהכל הכל דרך האינטרנט והפלאפונים פשוט עצוב, אנשים כבר לא יוצאים מהבית.
לא חייבים ללכת למסיבות המזעזעות שאתם מתארים בשביל למצוא בחורה, וגם אם כן - איכותיות לא תמצאו שם.
לכו לאיזה פאב טוב ואיכותי, תכירו בחורות ותמשיכו הלאה.
אני בתור בחורה, לא סובלת שמתחילים איתי דרך האינטרנט.. אני לא סנובית, אני בד"כ זורמת עם זה (כשזה בגבול הטעם הטוב) ולא מייבשת אבל אתם פאקינג גברים, למה אתם צריכים להתחבא מאחורי משהו כזה?
חוץ מזה שלרוב כשאתם פוגשים מישהי מהאינטרנט זה יותר מאכזב ממה שציפיתם, בד"כ. וגם אני דיי בטוחה שלא כולן יקפצו על ה'בוא ניפגש' עם כל הקריפיז שיש היום באינטרנט.

אני לא יודעת אם אני סובייקטיבית כי אני ממש לא כמו כל הבחורות (ותודה שכך), ויש כאלו שנורא אוהבות את הצומי. אבל אני בטוחה שרובנו נעדיף שתהיו גברים ותתחילו איתנו פנים מול פנים ולא באינטרנט..

אני דווקא חושב שבגילנו הגישה לסקס יותר בוגרת , ומתייחסים אליו כצורך , יותר מאשר מקשרים אותו לרומנטיקה בהכרח .
לכן הרבה פעמים הדרך לשם מובלת בהרבה יותר תכליתיות , מאשר בחוסר מודעות עצמית , הורמונים משתוללים , ואלכוהול .

זה שיש מחשבות על טבעת , לא אומר שיש פחות מחשבות על פין .

נ.ב

מעניין אותי במה באה לידי ביטוי " צביעות " בקרב אנשים שמבלים במסיבות מבחינתך .. ?

אני דיברתי בדרכ על אנשים ב'סצינה' שראיתי אותם מגיל 19 עד היום במסיבות שבעצם שמשחקים אותה חברים שלך במסיבה אבל בעולם האמיתי אין לך דיבור איתם, הם לא יעזרו לך בחיים בכלום אלא אם כן זה קשור לאינטרס מסויים והבנות? תקנה להן קצת שתיה ובאותו הרגע הן יצחקו איתך וישבו איתך איך שהיא תסיים את השוט/כוס היא כבר תתחמק. גם אני מכיר 'ידידות' כאלו 'נגיד יוצאות בלי שקל אומרות לי אל תדאג משלמים עליי הכל. גועל נפש

אני מצטערת חברים, אבל כל אלה שכתבו שהם מכירים בחורות דרך האינטרנט - זה דיי עצוב. בכללי, מה שנהיה היום, שהכל הכל דרך האינטרנט והפלאפונים פשוט עצוב, אנשים כבר לא יוצאים מהבית.
לא חייבים ללכת למסיבות המזעזעות שאתם מתארים בשביל למצוא בחורה, וגם אם כן - איכותיות לא תמצאו שם.
לכו לאיזה פאב טוב ואיכותי, תכירו בחורות ותמשיכו הלאה.
אני בתור בחורה, לא סובלת שמתחילים איתי דרך האינטרנט.. אני לא סנובית, אני בד"כ זורמת עם זה (כשזה בגבול הטעם הטוב) ולא מייבשת אבל אתם פאקינג גברים, למה אתם צריכים להתחבא מאחורי משהו כזה?
חוץ מזה שלרוב כשאתם פוגשים מישהי מהאינטרנט זה יותר מאכזב ממה שציפיתם, בד"כ. וגם אני דיי בטוחה שלא כולן יקפצו על ה'בוא ניפגש' עם כל הקריפיז שיש היום באינטרנט.

אני לא יודעת אם אני סובייקטיבית כי אני ממש לא כמו כל הבחורות (ותודה שכך), ויש כאלו שנורא אוהבות את הצומי. אבל אני בטוחה שרובנו נעדיף שתהיו גברים ותתחילו איתנו פנים מול פנים ולא באינטרנט..
את חושבת שאם לא היינו קריפים לא היינו מתחילים עם בחורות בפייסבוק?;)

אבל בנימה רצינית יותר..את מוזמנת להתחיל עם בחורה בעצמך. האינטרקציה לרוב היא בלתי נסבלת.

אבל בנימה רצינית יותר..את מוזמנת להתחיל עם בחורה בעצמך. האינטרקציה לרוב היא בלתי נסבלת.
גם זה קורה

האמת שבתור בחורה יותר קל לי 'לגשת' לבחורה אז אני בסדר בעניין הזה 😛
ונכון, אני מסכימה איתך, רוב הבנות ישר 'נסגרות' או עפות על עצמן, לא חסר כאלו ואני נגעלת מהן, באמת. לא סובלת את כל הבחורות האלו ובייחוד את המייבשות. זאת אומרת, אנחנו יודעות כמה זה קשה להתחיל איתנו, אז למה עוד יותר למרר? פשוט תזרמו עד גבול הטעם הטוב, תתנו לבחור הרגשה טובה ותמשיכו הלאה או שלא.

לא, אני נגעלתי מהתגובה שלי לא ממנה חס וחלילה, חח לא ידעתי מה לעשות :|

חחחחחחחח הרגת אותי.
לא הרבה בחורות עושות את זה, אבל כאלו שכן - שאפו. רק צריך להיזהר שהן לא אובר פמניסטיות והכל טוב 😃 ובנימה של האשכול עם הטינדר והאולימפיאדה החורפית..
http://www.mako.co.il/nexter-cellul...41006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1758979194

חחחחחחחח הרגת אותי.
לא הרבה בחורות עושות את זה, אבל כאלו שכן - שאפו. רק צריך להיזהר שהן לא אובר פמניסטיות והכל טוב 😃 ובנימה של האשכול עם הטינדר והאולימפיאדה החורפית..
http://www.mako.co.il/nexter-cellul...41006.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1758979194
הספורטאי חורף האלה...קשה לי לתאר את מתיאס שטיינר פותח פרופיל בטינדר

• פותח/ת השרשור
לא נכנס לשום ג'ינס/מכנס שיש לי פרט למכנסי עבודה. לא יצאתי כבר שבועות.
על הצד החיובי, ההגה G27 לפלייסטיישן הגיע...
זה תגובה סבבה?

חוב לראק? (תמונות רגליים).

הבעיה שכשמציעים לי לצאת אני מתחילה לחשב אם זה נופל על יום אימון ולמתי אפשר לדחות אותו בלי לדפוק את השבוע, מרוב חישובים אני מחליטה להמשיך בשיגרה ויוצאת לאימון לילה כרגיל.
מסיבות אף פעם לא היו הקטע שלי אבל אלכוהול כן, אז מידי פעם פאב או נפגשים עם חברים והרבה אלכוהול ויש גם סרטים, הצגות, בידור, מסעדות..
בתכלס, הכי כיף להתכרבל במיטה.

• פותח/ת השרשור
תמונת תחת אתה מתכוון.
ושלא תבין אותי לא נכון, זה לא שהרגליים שלי קטנות וכאלה..פשוט יש לי נטייה להשמין/לגדול/קרא לזה איך שבא לך בתחת.

החוב לראק בוטל.

האמת שבתור בחורה יותר קל לי 'לגשת' לבחורה אז אני בסדר בעניין הזה 😛
ונכון, אני מסכימה איתך, רוב הבנות ישר 'נסגרות' או עפות על עצמן, לא חסר כאלו ואני נגעלת מהן, באמת. לא סובלת את כל הבחורות האלו ובייחוד את המייבשות. זאת אומרת, אנחנו יודעות כמה זה קשה להתחיל איתנו, אז למה עוד יותר למרר? פשוט תזרמו עד גבול הטעם הטוב, תתנו לבחור הרגשה טובה ותמשיכו הלאה או שלא.
תשמעי אני פשוט נהנה לקרוא ולהחכים מהתגובות שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית